Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
19.4.2012 21:13:15
Mariko dekuji. Jenicek chodi spinkat kolem osme a obvykle se budil po pulnoci a pak kolem ctvrte. V posledni dobe to kolem pulnoci vypustil a budil se az na tu dobu poctvrte. Tedy v era zase vstaval v jednu, ale roste mu ta stolicka tak si i malicko poplakal. Nejak jsem si na to zvykla, jen me znepokojuje ta zubarka. Nechci aby mel zkazene zuby. A s tim redenim mleka nevim. Ze bych z toho byla unesena se rict neda. Tak nevim co s tim.
|
| maw | 84192 |
|
|
19.4.2012 21:12:13
Prohlídka v tomto věku je, aby si dítě zvyklo a nešlo k zubaři prvně, až je fakt něco potřeba dělat.
Jo MAriko, ptala jsem se na ty případný křivý mlíčňáky - se vůbec neřeší, vypadaj... Já mám rozumné zubaře, takže noční kojení je fakt vůbec nezajímá. Otírán hadříkem ap. není potřeba, když děcka furt žužlou - plínku, oblečení, capáčky... nesmíte mít furt naklizeno a hadříky nedostupné, oleští si zuby během dne dost. Ale kdo se jim chcete se zubama teď čistit, čistěte... Joll, Leinku pošli k nám. B u stolu, něco podávám, B si z velké dálky přitáhl košík s rajčatama a už dlábil - přitom to ještě neznal... Cherry rajčátka, hned to zkoumal, hned věděl, co s tím... Nemytý samozřejmě. Jinak já mám rozraženej ret, poškrábaná, domlácená, doštípaná - já Ti ho Mariko na jeden večer půjčím, Tě vysleče z oblečení, vyhrne všecko, prso chytne zespod shora (ležíš na boku), natáhne si ho kam potřebuje, o bradavce nemluvě. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
19.4.2012 20:59:14
Luci, já bych jako noční považovala krmení mezi 22 a 6 ráno.Ale samozřejmě ne nijak striktně, třeba že by se Jeníček probudil v půl 6 - nene, to je noční krmení, koukej počkat na 6
![]() |
|
|
19.4.2012 19:12:10
U nas s prohlidkou take tak. Jen nas tedy upozornila na to nocni jidlo. Bohuzel ale pohybuji, ze se nam nejak podari to zkrouhnout. Mimochodem co se bere jako nocni a o uz jako rani jidlo. Jenicek, kdyz neberu dnesni vstavani v jednu, še budi po ctvrte hod. Presneji ctvra a pul pata. Je to jeste noc neno uz rano?
|
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
19.4.2012 18:23:40
Hm, jsem se nějak nesmyslně rozepsala a neodpověděla jsem na to, co jsem chtěla. Joll, u zubaře u nás rychlovka, malýho jsem držela v náruči, nastojáka, sestřička přejela prstem po dásních, řekla kde se to klube, na předních pět jen mrkla a za 15 vteřin bylo, jako fakt nic světového.
tak neboj |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
19.4.2012 18:11:59
Jo, tak kraviny taky nerada pořizuju, věsměs fakt nekoupím, ale třeba toho Gormita, tak Davča měl dva (od babičky)a bere je furt na střídačku do školky, hraje si s tím. On ví,že mu nekoupím vše, co by si přál, protože by to tady pak leželo (taky aby se naučil těch věcí vážit), takže když si má třeba ted vybrat hračku, tak to spolu probereme a spoustu z nich pochopí, že fakt nemá smysl,i když se mu moc líbí. Já jsem pro něco, co mu poslouží na dýl, nebo se dá dál dokupovat. Ty Gormiti jsou děsnej vynález lidstva
no dnes jsem oči přivřela a zaplatila, vidím, že je z něj strašně moc rád, naštěstí to tu ladem neleží. Ale znám spoustu lidí, co jde a koupí jen tak, si řeknou, není to tolik peněz (v reálu za takovej pitomej plast ale ano), tak takhle to u nás nefunguje, jsem matka hrozná![]() |
|
|
19.4.2012 14:54:32
Jinak uz jsem za to predem klarče objednala tuto kabelku http://www.designbag.cz/byo-express-lunch-bag/. Prave proto, ze nemam rada kupovat kraviny. I kdyz pro radost deti cokoliv, ze?
|
|
|
19.4.2012 14:43:56
Katko Davidek je statecny. Ja jsem zvedava jak pristi tyden zvladne klarka odber krve po antibioticich.
Joll a nelezou Leince zoubky? Jenickovi leze prvni ctyrka tak taky obed nechtel dal si radeji mleko. Nehrotim to ale. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
19.4.2012 13:52:37
maw,moc díky za odkazy ohledně těch kukliček. Mám je uložené a nejspíš objednáme.
|
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
19.4.2012 13:50:52
Katuš,paráda. Davča je moc statečný a Gormita si zasloužil.
Štěpa je teď taky pořád chce,pak si je postaví na poličku a už o ně nemá zájem. Hold hračky na sbírání.Jak probíhá kontrola u ročního dítěte?My jdeme příští týden a pochybuju, že Lea bude spolupracovat. Odpoledne MC pořádá v parku probouzení broučků,tak všichni čtyři jdeme a já už se nemůžu dočkat. Vždy jsem se těšila, až budu mít děti a budu moct s nima takové akce podnikat a teď mám dokonce dvě Fakt si to užívám. Včera jsem byla s Leou v parku a bylo to bezvadný. Pozorovaly jsme mravenečky,ploštice,ptáčky,pejsky, trávu,listí... Ty její první dojmy jsou úžasný. Má strašně ráda pampelišky,vždy chce do každé ruky jednu a pak je všem ukazuje, dává k nim nosánek a pak i pusinky a u toho dělá hlavičkou "nee" protože už ví, že jsou chuťově hnusné a nepapají se![]() Já bych moc ještě jedno dítko chtěla, ale až tak za rok až dva. Jen taťka už se na to netváří a momentálně je spíš proti, tak uvidíme časem. S tím jídlem... Dnes měla dýni s kuskusem a domácím žloutkem. Snědla dvě lžičky, třetí vyplivla a už kroutila hlavou že nechce. Tak jsem ji nenutila, ale také od té doby nedostala žádnou pochoutku a dostane až na svačinku jogurt. Jediné co by jedla pořád jsou brambory...Včera jsem jí je udělala dle Luci rady s Lučinou a to jich snědla moc. Rýži, těstoviny teď bojkotuje. ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.