Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
19.4.2012 23:45:52
Jako od 6nedělí jsem toho taky už zbouchla hodně, ale né v takovém množství, ono skoro litr té štávy...asi nic moc
Jj, byly to vyždímané čerstvé mandarinky. Když tu ale měl v zimě pár kousků mandarinky, tak nic, tak si říkám, že to množství, víš. Jinak z ovoce a zeleniny nic nového, si nevybavuju, že bych něco nového ve stravě. |
| maw | 84192 |
|
|
19.4.2012 23:24:50
jo Ty myslíš pasírovanou šťávu... to taky nic...
To ho trénuju od malinka, jsem zbouchla jahody, po 6N pět kilo třešní a tááák. Celkem tu věřím na dispozice... Jo Katko, a ještě to můžou být kombinace - blbě se to odhaduje, že třeba ne mandarinka samotná, ale když je ještě s něčím... někdy i trojkombinace se blbě odhalujou. |
|
|
19.4.2012 23:17:07
To já se zeptám, osypalo se vám už dítko po nějaké stravě? Co Berta a rajčátka? Asi toho měl maličko,vid? Jako já pitomec si to nějak neuvědomila, v neděli drahý manžel udělal k snídani litr mandarinkové šťávy, jelikož to dětičky nechtěli pít, tak já to během dne zhltla a druhý den, chudák Tadík, kopřivku po celým těle. No a má to furt, si říkám, nějak dlouho,né? Já tedy předpokládám, že to bylo z toho, snad nic jiného. Akorát se to nějak neztrácí, asi to chce čas.
|
|
|
19.4.2012 23:11:17
Hi hi, Berta tahá mamčiny čudlíky na všechny světové strany stejně jako Tadeáš. Nejlepší bylo, když sosal z jednoho, u toho si hrál z druhým a zatáhl tak šikovně, že si to šplíhnul do oka a pak zděšeně na mě zíral
![]() ![]() Jsou to šikovní mazílci naši ![]() Tak náš zubař neřešil ani zuby u Davči, který byl na UM od porodky. Jako jestli pije nepije v noci. Spíš jsem byla upozorněna, že nejhorší jsou granulované sladké čaje, ale to jsem taky věděla a nedávala mu to. Jako, Luci, já bych to tak nehrotila. Jako jestli ti bude pít UM v noci o měsíc dýl nebo mín, nemá to podle mě zásadní vliv na mléčné zoubky. Záleží, jak se budete o zoubky starat poté, jak jich bude plná pusa, což vidím tak za půl roku až rok. Stejně většinou trpí na kaz hlavně stoličky a ty ještě nemáte, né? Jedničky většinou jdou ven, až je vytlačí ty nové zuby, takže bych ted tak neřešila. |
| maw | 84192 |
|
|
19.4.2012 22:10:50
Prej "ten pláč", M je takový tichounký pípací kuřátko!
![]() Máš slyšet B, když není po jeho.. ![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
19.4.2012 21:46:54
Maw - neboj, já sice nemám takovýho dravce, ale zase nemám chut poslouchat ten pláč, takže pokud se budí, dám mu ruku, on si cucne palec a spí dál a nebo ne - tak tahám prso, ael u nás je většinou kojo po 23h a pak je to různý, většinou ta 4-5h.
S těma zubama, to jsem ráda, já Eli zuby čistila, ale u M. na to zapomínám udělala jsem to asi 2x |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
19.4.2012 21:26:45
Jo jablicko me take dostava. To obcas slycham od banicek. Se pak chytam za hlavu.
|
| maw | 84192 |
|
|
19.4.2012 21:23:38
Aspoň něco.
Já myslím, že to není tak tragický. Brutální jsou: namáčet dudlík do medu, dávat džusy (kdykoli) anebo jednu dobu se doporučovalo kousek jablíčka na dobrou noc, že jako čistí ty zuby. Beztak ta genetiká má významně vyšší vliv, v tomto věku rozhodně. Péči o zuby je pak naučte ve věku předškolním, aby to uměly s těma novejma. Nebudu říkat kdo všechno si u nás zuby v podstatě skoro nečistí a mají 2 plomby a někteřé čistí jak blbý a není jim to platný.. Samozřejmě v rámci daného může potom správné a pravidelné čištění zachránit hodně - že to nebudou ve 40 bezzubci, jen proplombovanci. Je lepší, když je ty náhradn zuby za co chytat , i když jsou to zaplomobované pahýly. |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
19.4.2012 21:14:47
Maw pry kdybych kojila tak to take neresi. Jedna se o UM.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.