| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1340] Názory 13411350 z 22350  [Dalších 21000 >>]
MarikaP+3 82381
17.4.2012 12:15:55
Nic si z toho nedělej, já jsem dneska taky natvrdlá, M. takovje uknouranej, leží tváří se nespokojeně a já mu říkám, co je? (co otravuješ ~j~)pak ho teda zkouším dát vyčůrat a on je pokaděnej~5~
maw 84192
17.4.2012 12:12:29
Fekální téma mě přestává bavit, před chvílí jsem ho domyla, napadlo mě, že bude ještě kadit., říkám si blbost, bylo toho dost...
ODstup časově je větší...
Víte, co je nejhorší? Mě to vždycky napadne, že se pokadí, a já si říkám blbsost... A ono jo, vždycky. Třeba když mu dávám plínku, lepší, si říkám škoda, že ji pokadí, pak ne, blbost, je vykaděnej...pokadí...
Měla bych dohřát vodu, slunko to asi nestihne, kdyby bylo potřeba ho umýt... Blbost, už kadil.
Za chvíli nakadíno.
A tááák.
MarikaP+3 82381
17.4.2012 12:10:07
JO a M. zatím chodí jen na salátovou mísu od Tescomy, už jsem ho párkrát i posadila na normální nočník, ale zvhledem k tomu, že nesedí, tak ho tam raději nedávám.

A ten můj kluk je fakt nějakej nejpomalejší, za ruce teda nechodí vůbec, ne že bych to zkoušela, ale když přejde třeba od postele ke mně a drží se mě za ruce, tak jde hned do kleku, ani ho nenapadne udělat krok. Chodí jen okolo nábytku, přeručkuje od nábytku k židli a tak.
MarikaP+3 82381
17.4.2012 12:06:23
WIS - M. u jídla teda nekadí, ale kdyby jo, tak bych ho určitě nechala najíst, stejně tak jsem nikdy kvůli čůrání/kakání nepřerušovala kojení, přecejen ty potřeby mají určitou hierarchii a jídlo je pro ně důležitější než čistá prdka ~:-D
A já bych P. do toho nočníku raději nenutila,aby si nevytvořil odpor, raději to nelátat přes koleno, dát třeba 14 dní pauzu, pak zkusit znovu, vždyť je na to pořád času dost, plen se děti v průměru zbavují okolo 2 let.

Luci- papinák chápu, já když potřebuju udělat rychle i br. kaši, tak jí dělám v něm a luštěniny - úplně jiný kafe.
Bobík* 31283
17.4.2012 11:59:33
U nás je najlepšie, keď malú posadím a nechám samú, pustím TV a aby sa sústredila na kakanie. Potom už len počujem hudbu viem, že je hotovo. Máme tento:

http://nocniky.heureka.sk/fisher-price-vesela-kacicka-3v1-nocnik/specifikace/#section

Mám aj obyčajný, na tom sedela predtým, ale keď nakadila kôpku, tak mala v tom aj zadok namočený. Tak som ho vymenila, za darček, ktorý dostala, keď sa narodila.

Luci, tlakáč je super, ja robím v ňom väčšinou fazuľovú polievku.
maw 84192
17.4.2012 11:37:41
Fekální téma mě baví: čistě kojenecký byly většinou v poho, jen někdy děsně puchly... ale ne typem pachu, který by mi zvedal žaludek, jen děsnej smrad. Předtím někdy uprcnul (i třeba hodinu před) a bylo jasné, že "je na cestě".
Ovšem co něco chutná, tak cítím, že je pokaděnej, dost rychle, a to mám špatný čich a rýmu.
Nočník máme poděděnej, po drobných dětech, Berťa propadává ~e~ Jednou jsem tam dala trochu tý teplý vody, výsledkem byl akorát mokrej zadek ~e~
U nás je navíc problém hlavně s polohou - on chce u toho klečet nebo být na čtyrech, což je poloha, kterou mu nedovedu zajistit.. Připadám si jako porodník nutící rodičku, která chce rodit vkleče (ve stoje, dřepu) na kozu na záda...
Jo, Wis, to jsem taky dělala, že jsem ho čapla a na umyvadlo, tam ale B kadit NECHCE, takže tam kadit nebude... Prostě vydrží klidně další hodinu... Krom toho jsem ho díky tomu pak převlíkala 3x po sobě (když teda po umytí a převlečení pokračoval hned), což bylo hrozný, tak ho teď nechám dokadit, většinou pak přileze a chce převlíct (tohle je pořád na BKM fajn). Někdy by si ovšem hrál nerušeně dál..., tak to ho beru.
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
17.4.2012 11:34:37
Prosimnesmejte se memu nadseni. Nikdy jsem ho doma nemela. Tak jsem z neho nadsena
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
17.4.2012 11:33:58
Tak u as nocnik taky funguje jen nekdy a na kajdeni tedy vubec. Nepoznam kdy chce. Jak je samostatny tak si vzdy nekam zaleze a pijde uz smradlavy.
Jinak chuze u nas naprosto prirozena az na to, ze se na ni prestal soustredit a vice pada. Zameri se na cil a nohy mu jsou jedno ~t~
Jinak jsem si koupila tlakac s tim, ze tedy budu vice varit omajdy a vyvary. Mame moc radi rostenou. Tu normalne dela t tak tri hodiny. Dnes jsem ji delala v tlakaci. Maso bylo mekke za pul hodiny. Pak jsem jen dochutila, zahustila a bylo hotovo. Naprosto dokonale.
Silva81+chlapeček 104438
17.4.2012 11:17:03
Jo a s chozenim se u nas teprve zacina. Udela par kroku dopredu (za rucicky, nebo s jinou oporou), ale je videt, ze zatim moc chodit nechce, neni to pro nej jeste prirozene, chodi tak mimodek, aniz si to uvedomi. Takze ho nijak nemotivuju ani nenabadam, at chodi, cekam, az prijde jeho cas. Coz se bohuzel neda rict o prarodicich....~o~
Silva81+chlapeček 104438
17.4.2012 11:14:20
Je holky, ja vam ten nocnik zavidim. My jsme zkouseli, Pata na nem proste sedet nebude....~a~ Tak ted mu chvilku davam klid, koupim obycejny nocnik (mame tento a myslim, ze je sice "dizajnovy" ale pekne blby - vysoky a porad se rozpada na dva kusy ~o~ http://www.zbozi.cz/vyrobek/hoppop-nocnik-torro-lime/). Ja taky bezpecne poznam, kdy se mu chce kadit, ale bud je vetsinou pozde, nebo ho tim rychlym presunem na nocnik vyrusim a on zmatene prestane tlacit, nebo zrovna ji a nez bych ho vytahla ze zidle, tak bych to nejspis nestihla a navic, kdybych ho tahala od nedojedeneho zvance, tak spusti hystericky povyk....~q~ Jako on samozrejme neji a netlaci u toho, da si pauzu, ale u jidla kaka hrozne casto. Jak to resite vy??
[<<Předchozích 1340] Názory 13411350 z 22350  [Dalších 21000 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.