| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1410] Názory 14111420 z 22350  [Dalších 20930 >>]
MarikaP+3 82381
12.4.2012 13:28:42
Wis, no právě, aby ses připravila na to, že dneska 1,5 zubu, za měsíc plnou hubu ~:-D - snad se P. neurazí, ale nedalo mi to ~:-D
Wis a ty už máš na BB taky nosítko vyfocené nebo je teprv v přípravě?
Silva81+chlapeček 104438
12.4.2012 13:19:01
Aha, no on stejne Jenicek uz ma skoro rok, (myslim ohledne toho bilku). Ja s bilkem jeste pockam. Maslo nevim, to by vadit nemelo, ta kravska bilkovina je tam nejak natravena, stejne jako v jogurtu s mlikem bych to nesrovnavala.....Nebo se pletu? Vi nekdo?
Mariko, no vidis, tak Patrik ma porad 1 a pul zubu....~d~ Ale desne mu slusi ~t~~;)
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
12.4.2012 11:36:06
Mariko no my pro jenicka jeste taky nic nemame a rozhodne nebudeme porizovat hory. Jen nejakou malickost. Ma tu vse po klarce a ted me ani nenapada co by se hodilo.
MarikaP+3 82381
12.4.2012 11:32:37
Ahoj, holky,tak ještě před měsícem a půl jsem si stěžovala, že M. nemá zub a ted už jich bude mít 5 ~8~ .
K příkrmům - já už jsem to psala, ale u nás to bylo obráceně, s Eli jsem dávala vše pomalu,, lepek asi v 10 měsících, jogruty taky tak nějak no a s M. jdu na to ještě pomaleji. I když dneska jsem ho přichytla, jak Elišce ukradl kousek domácího celozrnnýho rohlíku s máslem a medem ~8~ ,takže bůhví, co už všechno tajně neochutnal.

Tak, ale hlavně jsem chtěla reagovat na ty narozeniny, já to taky ted dost zvažuju, přijde mi, že tu máme děsně moc hraček, takže jsme nedávali ani k vánocům a k narozeninám to taky nebudem přehánět, pokud budou babičky trvat na dárcích, tak budem chtít leporela, těch moc nemáme a M. si je rád se mnou prohlíží. No a já jsem koupila na burze už loni takovou jednoduchou vkladačku a těsně po narození jsem koupila Matějovi toho http://www.vbavlnce.cz/hrani-a-tvoreni/3d-motorika.html
protože se mi to hrozně líbilo, ale asi to dostane až k vánocům, ještě by nevěděl, co s tím.Jinak všehno máme po Elišce, odrážedlo,hračky, oblečení...
12.4.2012 11:05:43
Tak taveňak se u nas neji vubec. Tedy jen to kiri. I kdyz bych kecala. Kdyz delam na jednohubky cesnekovou pomazanku tak taveňak koupim. Takze beru zper~t~ ale to je tak trikrat do roka~t~
dadasa 32953
12.4.2012 11:00:00
Tak jak jsem u 1.mimi dodržovala vše podle tabulek, u Kačenky je to úplně jinak. Většinou jí to co my. zkusila už i taveňák (ikdyž o tom jsem nevěděla)
samo jí nedam smažený apod.
Co se týče bílku, tak taky teda nedávam. Mlíko jsem nezkušela, ale naše dr říká-klidně. Ta říkala i rybičkovou pomaz. Ale to se bojim-alerie.

Ty golfy stále nevim. Mam ještě jedny po Ondráškovi, tak s tim zkusim vyjet tady na cestu.

Holky, co chystáte za dárečky k prvním narozkam?
Já vůbec nevim. Babičky chtěji taky inspiraci...
napadlo mě odrážedlo, nočník... nevim. asi je na to brzo.

Jollajda+ Lea 98439
12.4.2012 10:59:45
Holky, díky. Jste zlaté. Už totiž nevím, co ji chystat. Dřív spíš byla na skleničkách a to chci omezovat. Na chleba dávám Lučinu a máslo, jinak nic. Tak zkusím i ten žloutek. Ten už taky dávám, ale spíš míchám do zeleniny. Tak děkuju, píšu si a vyzkouším:-)
12.4.2012 10:49:52
Dr mi rikala uz pred mesicem ze by mel do roka ten bilek ochutnat proste zmeny jako s lepkem. Naopak maslo opatrne, pry. To az po roce jako mleko. Tak nevim. Ja maslo pouzivam jen malilinko. Chleba mazu jen lucinou nebo necim podobnym. K veceri si da klidne cely krajic
Silva81+chlapeček 104438
12.4.2012 10:48:06
Luci davas uz cele vajicko? Ja zatim davala jen zloutek. Jinak na chleba mazu Patrikovi i maslo, nebo udelam prave chleba s maslem + zloutek.
12.4.2012 10:37:00
S bramborem ~:-D
[<<Předchozích 1410] Názory 14111420 z 22350  [Dalších 20930 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.