| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 22350  [Dalších 20920 >>]
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
12.4.2012 10:35:45
Joll klarka neji namazane veci. Tedy maslo si da na topince z topinkovace. Syr si da jen kiri a pastiku. Jinak miluje nutelu, ale tu ma na rohliku jen za odmenu. Je to s ni tezke. Ale nenutime ji. Jinak zkus dat Leince brambory s lucinou. Jenicek to miluje. Dam tm jen miniaturne maslo a fakt toho spapa hodne. My osobne milujeme brambory jen tak v pare s balkanem a na to jarni cibulku. Leince klidne muzes dat malicko pazitky. Ale jen tak malicko. Dnes bude mit jenicek kvetakovy mozecek s bramborek. To obsahuje vse co uz muze papat a my to muzeme jist taky
Jollajda+ Lea 98439
12.4.2012 10:12:53
Luci a když Klárka nejí mléčné výrobky, co třeba jí na chlebu (jestli teda nejí máslo,sýr,Lučinu,tvaroh a tak)? Jen mě to tak napadlo, protože jak Leince pořád mažu jen Lučinu, říkám si, jak bude prima, až toho bude moct jíst víc.
Jollajda+ Lea 98439
12.4.2012 10:11:44
Tak dnes dorazila cyklosedačka, vypadá bezvadně. Už se těším, až příští víkend vyzkoušíme~z~

Nunu se mi líbí, ale cenově a vzhledově neprošlo u Davida. Včera jsem se ale v obchodě dívala na to naše objednané Chicco a zatím spokojenost a to jsem si s ním i pojezdila. Tak uvidíme.
Silva81+chlapeček 104438
12.4.2012 9:27:44
u naS ~8~~f~
Silva81+chlapeček 104438
12.4.2012 9:26:46
Ahoj - no k vaze, ja myslim, ze to bude obvykle, ze i ty deti, co rychle pribiraly zacnou to pribirani zpomalovat ne? Patrik mel 11.75 v 9 mesicich a kousek a ted v necelych jedenacti mesicich ma 12.05 a 80 cm. Katka potvrzuje, ze Tadik uz taky tolik nepribira, takze ja myslim, ze tech 18kg, co ma Nuna je dostacujicich......Ja bych taky potrebovala golfky jen tak obcas - kvuli skladani do maleho kufru auta, na nakupy tak a na to je ta Nuna idealni. Do terenu mame nositko, pripadne trojkolku. Zase tatkovi se Nuna nelibi a hlavne se mu nelibi ta cena...~q~ Jako ano, v podstate je nepotrebujeme, tak nevim, jestli si je nakonec koupim.....Navic jsem ted u naz v bazarku uvidela tyto http://www.detskydum.cz/detail/peg-perego-pliko-mini-123001/ - po jednom diteti, vypadaly zachovale, do kufru by se vesly a staly jen 1400. Tak si je zajdu jeste obhlidnout, asi to nebude presne tahle nejnovejsi verze.....
Klarce vse nejlepsi!!!! ~;((~;((~;((
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
12.4.2012 7:20:09
Katko proc ti vadi zadova operka na zip? To treba u me vubec nehraje roli. Me tam treba chybi madlo. Ale nastestimse da dokoupit neoriginal. Ale ten zip mi treba vubec nevadi. Naopak u nekterych kocarku je to tak na prd, ze zip mi prijde nejjednodussi varianta
Katka+3 kluci 79533
11.4.2012 23:59:18
Tak tu zas straším...dočetla jsem.
Maw, jo, jedno malé miminko...ted má T asi kolem 12,5kg, fakt nevím, už tolik nepřibýrá, uvidím při roční preventivce. Jinak hele, Matyáš měl v roce 11,4kg, takže taky žádný tintítko a ve 3letech měl 17kg, jako bych se fakt nebála, ta váha jde po tom 1.roce fakt pomaličku nahoru. Jinak jsi to vystihla přesně, ty dvojkolečka nejsou úplně ok, ani do terénu, ono vůbec golfky všeobecně nejsou terénní, to bych, Dadaso, brala něco jiného. Zase na skladnost do auta jsou super,to se nedá vyčíst. Jako nejlepší je, aby člověk jel do nějakého velkého obchodu, kde je výběr kočárků, nechat si tam poradit, případně odzkoušet a pak klidně objednat levnějši přes net, dělá to tak spousta lidí. Já se jen dnes opakuji, že po zkušenostech těžkého hlubokáče/sportáku, lehkého golfáče a tříkolky, tak vyhrála tříkolka. Ale taky mi roky trvalo, než jsem došla k takovému závěru. A také, každému může vyhovovat něco jiného, jak píše Evík ~;) Škoda jen, že u Nuna udělali zádovou opěrku na zip, to mi tam dost vadí, jinak jako městské popojíždění super.
Ták a dobrou.
dadasa 32953
11.4.2012 18:14:49
Já mam taky malý auto (fiestu 3dveře) a když tam dam Jané, dovnitř 2 děti,tak nákup už moc nedávam. Tak bych ráda něco skladnýho, menšího, ale zároveň do terénu, neb tady ta naše cesta a kolem je to fakt samý kamen, díra..
Jinak Jané fakt super! Já ho měla i na Ondráška a se zkušenostma jsem si koupila ten samej.
Evikno+Valerinka 110426
11.4.2012 17:46:53
Ahoj Dadaso, jj máte Jané slalom také a nemůžu si ho vynachválit~R^
My pořizovali golfky jen z jednoho důvodu - na to naše popojíždění, nakupování a výlety.Máme malé auto, au Janéčka jsme museli furt sundavat kolečky a dostával hroznej záhul, jak jsme tam furt rvaly.
Takže já po městě zatím jedině sporťáčkem a zimu též.
Záleží na každém právě, co do golfek očekává a jak je hodlá využít.Tak asi k NUNA :-)
maw 84192
11.4.2012 16:54:56
Pamatujeme a zdravíme! ~3~
Klidně se stav i jen tak sem tam, rozhodně všichni nedočítáme všechno, prostě jak kdo může, jak se komu chce... Když sem hodíš dotaz, většinou se někdo chytne...

Já teda v golfkách nemůžu radit, páč žádný golfky nevydrží ten terén, co vydržela stará liberta, kterej sloužil u nás v rodině.... No a pro mě do terénu - občas mám na vycházce problém tam jít v pohorkách, takže kočárek jaksi...
Ale je to o lokalitě, tady pro golfky jsou dvě ulice, ani náměstí nic moc, všude chodínky blbý, nájezdy nejsou, děsně vysoký nebo jen bahno nebo štěrk nebo kopec s vyšlapanou pěšinkou... Zase na sídlištním asfaltě proč ne. Podle mého názoru jsou lepší ty velký kola, třeba v tříkolovém provedení, než ty malý kolečka a ta dvojkolečka jsou podle mě nejblbější - sekají se kamínky mezi to a vůbec je to na dopravu térenní nejhorší, protože těm malým kolečkům drobné nerovnosti vadí daleko více a přes kořen nepřejedeš.
[<<Předchozích 1420] Názory 14211430 z 22350  [Dalších 20920 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.