Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
11.4.2012 11:34:33
Evi, ty golfky vypadaji opravdu dobre
![]() |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
11.4.2012 11:26:07
Krásné poledne všem.
Mariko, jj, prosluněná travička se mi líbí a moc ![]() ![]() ![]() Joll, Multiway je určitě lepší investice než ten Graco. Taky tento golfáč vyhrál v testech. On je dobrej pro větší děti, že má oproti jiným golfáčům dlouhou zádovou opěrku a i tu nožní. Menší nevýhoda je, že ty zadní kolečka má kapku blíž k sobě, tak někteří lidi o ty kolečka zakopávají, ale je to taky o zvyku, prostě zmenšit krok. A jak psala Lucka, hodně lidí překvapí, že není tak skladný (oproti hlubokáči samozřejmě ano, oproti jiným golfkám je větší), takže se někomu nemusí vlízt do auta, nám se třeba nevyšel, jinak jsem kdysi taky chtěla kupovat. Dneska bych tento kočárek nebrala z prostého důvodu, že jak není rukojet vcelku, ale jsou to klasické hole, tak při těžším dítku musíš držet a manévrovat kočárek obouma rukama, což při dvou a více dětech je blbé, že nemáš volnou ruku. Takže já nakonec musela vybírat z tohoto důvodu kočárek s rukojetí vcelku Jinak jak říkám, kočárek je ok ![]() Super, že oslava se vydařila a Leušce se líbilo. Já jsem se vždy na ty narozeniny tak těšila, ale po těch letech už se pomalu těším, až bude po tom narozeninovém kolotoči Jinak u nás zatím žádné dárky nevybrány, budu muset začít přemejšlet Aspon něco, at si jeho bráchové nemyslí. Jinak bych to u nás taky viděla spíš na finanční příspěvek, uvidím. Jo, jak píšeš, že Lea nechtěla usnout, tak si vybavuju, jak naši kluci byli po oslavě vždycky tak vyřízení, unavení a přetažení z dojmů a dárečků, že pak taky nemohli zabrat. Nejvíce dali zabrat vždycky Davídkovi Vánoce ![]() ![]() |
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
11.4.2012 9:18:00
Mluvící hrnec má Valuška k narozeninkám, ale teď jsem jí koupila mluvící knížku od FP a tu úplně miluje
![]() |
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
11.4.2012 9:17:18
Zdravíčko, tak dočítám.Nunu už máme doma a je super.My máme Fiat Punto, pidi kufr, sporťák jsem vždy musela rozebírat, Nunu jednou rukou složím a do kufru by se vešly klidně 3
![]() http://www.youtube.com/watch?v=PfjMOt4cV3c Co se týče papání,Valču sice ještě trochu kojím, ale co jsem najela na UM, je to asi 3 týdny, tak je pro ní mlíčko nejdůležitější, už ani moc nechce papat nic jiného.Jí celý den, ale způsobem že spíše uždibuje. Jinak UM dávám ráno tak 100-150ml, někdy odpoledne před spaním 100 ml, a večer kaši 250 ml |
|
|
11.4.2012 9:02:54
Jo a Joll mluvici hrnec je jedna z mala hracek, se kterou si Pata opravdu hraje....
![]() (kelimek S ovocem samozrejme ) |
|
|
11.4.2012 8:58:14
Ahojte
![]() Luci, vy budete kupovat dalsi golfky? To budete mit uplny vozovy park . Ja jsem prave taky chtela nejake golfky, nez jsem vyzkousela u nasich ty od brachy (nevim znacku a taky uz jsou 5 let stare...) a zjistila jsem, ze se nam do naseho maleho kufru v aute stejne nevejdou, ze proste musime sklopit jedno zadni sedadlo, abychom je dali do auta. Ovladani oproti nasi trikolce taky horsi, tak ted uvazuju, jestli vubec golfky potrebujeme, jestli to nebude jen dalsi zbytecny kram.....Navic vetsinou maji nosnost jen do 15 kg, Patrik ma uz ted 12,5. Nevim, nevim.....Katko, jake golfky jste teda meli vy? Mame stejny auto . A Luci ty Nuna jsou nejak mensi- myslim teda hlavne po slozeni na delku? Tam pisou nosnost do 18 kg, to by nam vyhovovalo....Ja tak nejak porad nevim, jakou vyhodu maji ty golfky oproti klasickemu kocarku, jen to, ze jsou mensi, asi ze? Pata stejne zacina z kocarku po 20 minutach vylezat - vubec nevim, co to ma za nove moresy , vzdycky mel kocarek rad....Takze se nemuzu dockat nositka, snad se mu v nem bude libit porad stejne jako v testovacim.... Mimochodem damy, nositka mate moc pekne, ale musim vas zklamat, to nejhezci na sve usiti teprve ceka a bude nase.....![]() ![]() ![]() (Jen tak na okraj - napsala jsem Jitce pozitivni recenzi a opet vas obe zminila , ostatne moje recenze je i na nosenideti, tam samozrejme bez jmen)Holky, kolik toho snedi vase deti, ted teda myslim ty, co uz nejsou hlavne kojeni? Pata se strasne cpe.... Vcera mel - 9h - 210 ml UM, 11h - banan + kelimek bileho jogurtu, 13h obed 270 gramu maso+zelenina, 15:30 100 gramu 100% ovoce (kelimek), 17h 180 ml UM + pul krajice chleba s lucinou, 19 h kase z 210 ml UM. (Teda neni to uplne standard - banan davam vyjimecne, den predtim mel ridke kakani a kelimek z ovocem davam jen po plavani, kvuli snadnejsimu transportu). Neni to moc? Navic, ja mam u nej pocit, ze kdybych davala ty porce jeste vetsi, tak by snedl i vic.... Nechci, at je z nej koule, na druhou stranu roste a vyviji se, tak mu nechcu jidlo odpirat..... |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
11.4.2012 8:58:05
Nestíhám dočítat, jen rychle reaguji na Katku, ano, naše nosítko je Prosluněná travičká, krásný, viď?
|
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
11.4.2012 7:36:43
Joll ten kocarek mame my. Mela jsem ho i na klarku tak jsem mela zkusenost a byla jsem s nim moc spokojena. Tak jsme koupili zas. Jenicek ho ma uz od leta. Jen ja chci jeste jeden mensi. Chci jeste tu nunu. Rozhodne na dovolenou. Ten chicco je super jen trosku vetsi.
|
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
11.4.2012 7:09:35
Krosna slouží a parádně. Lea teda řve zatím pokaždé, když jí do ní dáváme,ale sotva je na zádech, tak je klid, směje se, kouká po okolí a vždy usne. Určitě si tuhle samou koupíme. Už jsme i využili, že sama stojí, postavili na zem a chvilku venku odpočívali, pili ze studánky a pak se pokračovala a taky je fakt ten prostor, vejdóu se mi tam ubrousky,plínky,Rybilka,jídlo,pití,foťaák....
|
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
11.4.2012 7:05:21
Maw, moc pěkný. Koukala jsem i na další a třeba se mi moc líbí les elfů. Fakt krása.
Katuš, nakonec cyklosedačku dostane od tchánovců. Dali nám na ni peníze,už je objednaná, tak jsem ráda. Na oslavu přinesli hračky na písek, klavírek a ty peníze ( Štěpovi nám přispěli na kolo). Od D. babičky malá taky dostala peníze,tak za ně chceme koupit ten golfáč. Včera jsem studovala,probírala net, pak mluvila s jednou známou, která hodně jezdí i do terénu a mají tento http://www.mall.cz/kocarky-golfky/chicco-golfove-hole-multiway?param1=RED/BLACK#text-box a moc si ho chválila,takže jsme večer s D. nakonec tento objednali v červené barvě. Měli bychom ho na vožení do Štítů a když bych třeba chtěla jet busem či vlakem do Brna nebo Olmika za Davidem. Snad budeme tedy spokojení a třeba se i Leušce bude líbit víc. Dnes se s ní chystám poprvé od podzimu na brusle,tak doufám,že nebudu jezdit se sirenou Pohyb už ale fakt potřebuju a vypadá to, že bude venku hezky.Oslava se docela vydařila.Akorát Lea napřed nechtěla spát,pak nakonec usnula a spala asi 15min. když ji probudil zvonek, takže byla ze začátku trošku ukňouraná a nechtěla jít ode mě, takže kmital a obsluhoval David. Pak to ale šlo a moc se jí líbí ten mluvící hrnec. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.