Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
8.4.2012 10:52:28
Lei- egg hunt pro deti probehl netradicne vcera
bylo lepsi pocasi a tak jsme tradicni ceskou party s egg huntem meli v sobotu dekuji.A ja Ti gratuluji k dokoncene praci. Jsi moc sikovna- zvladla jsi to i s M. Opakuji se- ale klobouk dolu! ![]() |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
8.4.2012 10:48:41
Vesele Velikonoce !
![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
8.4.2012 10:07:52
Ahoj holky,
![]() přeji vám všem krásné svátky velikonoční, bohatou pomlázku a naší zahraniční dopisovatelce úspěšný egg hunt .![]() ![]() Joll, užijte si oslavu! Katko, to je fajn, že rekonvalescence probíhá ok. Martě vylezly tři zuby naráz, taky poslední týden vůbec nejedla, tak teď z radost vrže zubama jak nějaký neurotik .Diplomka hotová! Teda ještě tisk, zadání do systému, vazba a odevzdání ve škole - to vše v příštím týdnu. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
8.4.2012 8:22:32
Holky, moc nestíhám. Chystám vše na oslavu.
Jen vám chci popřát krásné Velikonoce ![]() |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
7.4.2012 23:23:53
Pěkný víkend všem.
Luci, děkujem za optání, Davča je ok. Akorát bud tam má uvnitř ještě otok nebo co, protože má takovej divnej hlas, spíš při mluvení "m", tak slyšíš, že je to takové divné ..přes ten nos, ale jinak je ok, bez bolesti, bez krvácení, ouško taky ok, zub už taky, ve čtvrtek máme kontrolu. U vás taky vše ok, vid? No popravdě, bála jsem se toho víc, nakonec zjištuju, že rekonvalescence i samotný zákrok asi docela brnkačka. Jo a Davídek se v nemocnici potkal s kámoškou ze školky, tak si tam poslední den spolu řádně vyhráli ![]() Káčátko, napsala jsi to přesně výstižně...poslední věta mi mluví z duše ![]() Jinak jako cestovatelská rodinka jste moje krevní skupina U nás je to teda ted omezené financema, přeci jen hypotéka, druhé auto atd...no tatínek maká jak barevnej, chudák Ale jinak cestování milujeme všichni a myslím, že dětičky si taky zvykly, u nás nikdy nějaké větší problémy při cestování nebyly, možná ty ranní dojezdy k moři, ale to už je raz dva.Evi, tak já nevím proč, jsem si myslela, že máte více zoubků, jak se tu furt psalo, že Val je zubatka. Jako né že by 8zoubků bylo málo, já jen, jak jsem psala, ti naši dva starší v roce taky měli zubů 8, tak jsem to brala jako standart, ale koukám, Tadeáš jich mít tolik v roce nebude. Každopádně at žijou rohlíky v kočárku , to moc dobře znám, sice to moc nezavádím, aby spíš T věděl, že se jí doma v židličce, ale poslední dobou mi z kočáru furt leze, no jo, proč sedět, když je lepší stát, tak se ho snažím taky sem tam uzemnit rohlíkem. A kšíry do kočárku mám po Davídkovi a jsou stejně na prd.Nic, hodin dost, tak dobrou a všem hezkou neděli a velikonoční svátky ![]() |
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
7.4.2012 19:58:03
U nás hlasíme 7 vylezlých zubů a 8 nejspíše na cestě
Dnes byla Valuška v autě docela hodná, ale jen proto že měla žvanec v pusince, jako už ani v kočáru to nejde bez křupek či patky chleba či rohlíku.Ona se tam prostě nudí![]() |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
7.4.2012 6:49:13
Ahoj holky
Katko tak jak to s Davidkem probiha? Jinak sdilim nazor Kacatka. Zalezi na tom jak se na cestovani kouka rodic. Pokud je v klidu, zvladne to i miminko. Naopak je to problem. Ve stresu se stresuje i ditko. Takze my s sebou bereme i pohadky. Zatim jsme nepotrebovali. Ale do letadla k mori urcite vezmeme. |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
7.4.2012 0:25:53
Cestovani- prave cestujem. tomik mel jarni prazdniny tak jsme si udelali vylet do Indianapolis ( 3 hodiny jizdy autem) tam jsme prespali, zkoukli detske a indianske muzea a jeli do Chicaga- dalsi 3 hodinky autem . Tam na Willis tower- byvalou nejvyssi budovu na svete- ( ted je jedna vyssi nekde v Malajsii) a ponakoupit v Polskych obchodech a prave jsem na ceste zpet. 6 hodin autem a tedy uz nam zbyva asi jen 2 .
![]() Tomasek byl v 6 tydnech s nami v New Yorku ( 9 hodin autem) , potom na floride letadlem , ve 13 mesicich na Aljasce - kde s nami absolvival let malym letadylkem nad ledovce a plavbu puldenni po mori. ) jsme cestovatelska rodina ) Asi jw to opravdu o zvyku. Verca tedy moc v aute nerada- ale uz si zvyka. Je to jak se na to divate- jak to prestanete brat jako problem- nekam docestovat- tak to problem nebude. ))))))) |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
7.4.2012 0:16:53
Ahoj holky!
Kato- tak Davidek to ma za sebou a vse dopadlo dobre. To je super. A jak rychle to bylo- mozna lepsi nez nejake dlouhe cekani. Bobi- tak uz ma Patricka i horni zoubky venku- Verunka zatim jen ty dva dole. S praci Bobi- asi Ti to bude ze zacatku lito- ale snaz se to brat ze to tak ma byt. Vsak mala se s babickou urcite bude mit dobre. A holt zijem v moderni dobe a penizky jsou potreba k zivotu. Drzim Ti palce! |
| Bobík* | 31283 |
|
|
6.4.2012 17:20:18
ad cestovanie, tak to je u nás teda zatiaľ úplne v pohode, klop, klop
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.