Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bobík* | 31283 |
|
|
6.4.2012 17:16:37
Katka je mi ľúto, že máš stále takéto trápenie s deťmi, ale to obdobie, kým sú deti malé a je ich viac po kope, či už v škôlke, alebo kde, je asi s tým všetkým chodením po dr. spojené.... držím vám palce
![]() a všetkým vám prajem, príjemné veľkonočné sviatky ![]() |
| Bobík* | 31283 |
|
|
6.4.2012 17:07:18
Ahoj, tak som včera našla včera hore oba zúbky - jednotky a ľavý je už krásne vidieť
a tak som sa trachovala, prečo mi celý týždeň moc nepapá, viete ako hysáčim od narodenia s jej váhou, tak som bola už celá nesvoja. V noci plače, kým sa pretočí, ale inak spinkala dobre. Asi je to aj tým náhrdelníkom, že to lepšie znáša![]() Tekže u náš 4 zúbku na obzore ![]() Wis, dúfam, že otehotnieš čo najskôr si to praješ. Ja by som tiež veľmi rada. Zatiaľ nič a rysuje sa možno nejaká práca, tak ak nebudem tehu, idem do práce. Už som si aj poplakala, že mám môj POKLAD nechať doma s máti, ale čo už, keď prachy treba...z mesačného príspevku 200eur sa vyžiť nedá, keď M. nemá stálu prácu.. keby mal stabilný príjem dostačujúci, tak by to šlo, ale od septembra nemá výplatu aj keď pracoval skoro do januára. Moja mama je pracujúca dôchodkyňa, tak to je v pohode. Ak by som nemala možnosť, kde malú nechať, bolo by to iné, to je jasné... no veď uvidíme, všetko je ešte vo hviezdach![]() |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
6.4.2012 10:07:41
TEda, nějak to tu od včerejšího poledne utichlo.
Já včera přivezla domů Davídka, je už ok, akorát mě přijde, že má trošku divnej hlas, asi jestli to tam má ještě nateklé, nevím. Každopádně, Luci, my kapat nic do nosu nemáme Asi je to všude jinak a taky vy to máte dělané laserem, my né. Ouško taky pročistili, prej toho bylo dost, hm. No a zoubek mu zůstal, zatím, ted ho nebolí, tak budu řešit příští týden.Maw, mamka je Bulharka, tatík vlastní je Čech, ale jeho máma Němka, tu jsem ale nikdy nepoznala, umřela dřív než jsem se narodila. Jen vím, jmenovala se Gertruda, hrozný jméno Nevlastní otec je Ital, s tím má mamka mýho 19letýho bráchu. Evi, jak jsem psala, cestování přes den je fakt o něčem jiném jako v noci. Přes den je to náročné pro každé dítko, v noci ale spí, tak to jde. Kolik zubů má vlastně Val? Je to zde největší zubatka, vid? Si pamatuju,že kluci oba měli v roce 8 zoubků, T je trošku pozadu, ted nám leze pátý- horní dvojka, tak dost fnuká. No nic, jdu vymýšlet nějaký program, když tu mám celou smečku, venku hnusně. |
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
5.4.2012 11:40:03
U nás cestování na delší trať také za trest:(
Jinak dnes jsem našla Valče dalšího zoubka a hned stoličku, furt jsem hledala dvojky dole a ona stolička:) |
|
|
5.4.2012 10:02:25
Dobré ránko,
tak noc Davča přežil na oblbovákách a ted ráno dr řekla, že tam zubaře nemají, takže jak ho za hodinku pustí, zajdeme v Třebíči za jedním super soukromým zubařem, který to snad vyřeší hned a jeho zubaře mu změním, protože už pár měsíců přemýšlím, že se k mléčným zubům chová tak nějak divně, on to je to klasickej dospěláckej zubař, kterýho máme celá rodina a ke mě je super, ale přístup k těm mléčným zoubkům se mi nějak nezdá, no uvidím. Ted ještě vařím pro všechny obídek, napakovat nás a pojedem. Joll, jasný, jak píšeš, každý to máme jinak. Já mám rodiče cizince, takže jsme i hodně cestovali, každé léto jsme jezdili k moři, takže pro mě to pak bylo naopak děsný, když jsem pár let nikde nebyla. Ted jsem ráda,že si to užíváme jako rodinka. A i těm malým dětičkám se moře táák líbí (jak píseček na hraní v Itálii, tak kamínky v Chorvatsku) a hlavně to má skvělé léčebné účinky, změna klimatu super! Naopak ČR moc procestovaný nemám, to až díky manželovi nějaké hory, v létě Vltava a ted s dětma zoo a podobné různé místa. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
5.4.2012 8:55:58
Schody jsme ještě nezkoušeli,takže nevím, jak by po nich lezla,ale z postele jde po hlavě a to plnou rychlostí.
Já si zatím delší cestování moc taky nedovedu představit. Zvláš přes den. Když jedeme do Štítů,vyjíždíme kolem 9.hod. kdy chodí spinkat,takže skoro hned usne a spí tak hodinu, zbývajícíh 30min. zabavuju jídlem,pitím,hračkami,knížkami, ale někdy se stane,že dojedeme s pláčem. Předloni jsme jeli na dovolenou do Českého ráje a to jsme vyjeli hned ráno ze Štítů. Udělali si pauzu v Hradci Králové, skočili si tam na oběd, do obřího akvária, ze kterého byl Štěpa nadšenej, prošli si město a park, kde se vyřádil na průlezkách a teprve potom jsme pokračovali v cestě a i tak to bylo pro Štěpu na hranici a to měl čtyři roky, ale asi je to hodně i o zvyku. ![]() Asi je to ostuda,ale u moře jsem nikdy nebyla a moc mě to neláká. Chceme tam jet tak za 3-4roky,až z toho bude mít Lea rozum a do té doby si budeme užívat krás ČR, cyklistika, turistika, stanování a tak. Moc ráda bych se podívala třeba na Šumavu. ![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
5.4.2012 8:50:02
Dneska k nám po půl roce přijede moje mamka Už se moc těším. Akorát mě mrzí,že jsme kvůli té teplotě zrušily plavání a ještě ke všemu je venku pod mrakem a mrholí, ale snad si to užijeme i tak a zajdeme si i na dobrý oběd.
Katuš, chudák Davídek. To je fakt smůla, že ho zoubek chytl zrovna teď. No snad už je lépe a nějak to pak pořešíte se svým zubařem. Když jsme u těch zoubků. Čistím Leince každý večer před spinkáním a zatím se jí to moc líbí. Vždy ji nechám "čistit" chvíli samotnou, pak zase já a tak se střídáme. No nejvíc si asi užívá tu chuť pasty ![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
5.4.2012 8:26:56
Jej, Katko, taková hloupá komplikace k tomu.
![]() ![]() ![]() |
|
|
4.4.2012 23:28:12
Chjo, tak v deset mi volá mamka, že Davídka bolí zub, že ho už čistili, ale bolest neustává. Má bohužel jednu zadní stoličku dole v bídným stavu, takový střep, jenže když jsem to nedávno u zubaře řešila, tak mi řekl,že dokud to nebude zlobit, musí tam být zoubek co nejdéle, aby se ten zadní neposunul na jeho místo a nerostli mu pak další zuby problémově. Jo jenže nechat mu tam takový pahýl asi taky není to pravý a bolest přišla fakt v supr čas
Tak nevím, co bude zítra, jestli mu ho nevytrhnou opět pod narkozou či co. Ted mu prej píchli nějakej opiát a usnul, no bud mu do rána pusa nateče a nebo, doufám, že bude ok a dořešíme to pak u našeho dr. Do prkýnka, zrovna ted po zákroku a na noc.Luci, dík za info, tak Klárka asi raději snila a nemluvila, to Davča na jipce prej furt cosi mlel |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.