| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 22350  [Dalších 20820 >>]
Katka+3 kluci 79533
3.4.2012 23:07:40
Hoj holky,
tak než budu reagovat....dítko jsem dnes odvezla do nemocnice i s babičkou, téměř 4hodinový maraton po ORL, ARO, dětské odd., příjem jsem přežila jen tak tak i s celou naší dětskou smečkou za zadkem, ted jsem totálně vyfluslá a bolí mě tááák nohy. Matyáše jsem tahala z nemocnice násilím, se mu tam tak líbilo v tý herně, s D. si tam hráli a hráli a když už táhlo na půl 7, tak jsem to odpískala, pak celou cestu domů byl na mě tak drzej, potvůrka jedna malá. By tam chtěl prej taky ležet ~8~ (spíš si hrát, no) Jinak na ORL teda nakonec zjistili, že je taky třeba propíchnout mu bubínek a vyčistit, takže jako u Klárky, nemýlím-li se?

Lei, beru na vědomí ~t~ Jen počkej, M, zítra ti T odpoví ~;)~:-D Hmm, zkoumání hygien. pomůcek a různých předmětů, tak naši kluci doposud fakt bez jediné otázky. Za to kámoška, její 18měs synek zahlédl, že maminka někam mezi nohy zasouvá tampon a pak když na něj při průzkumu koupelny narazil, začal si ho strkat do zadečku, no kámoška prej šla do kolen ~t~

Joll, taky jsem na nějaký takový kalendářík myslela, určitě to klidně piš, já si to taky poznamenám, ale přeci jen s tím časem jsem dost na štíru, tak kdybych něco či někoho vynechala...já zatím nevím s časem u nás, u nás akorát na konci července proběhnou D narozeniny, ani nevím, jak bude školka v létě fungovat, tak podle toho asi.
Jinak jsem koukala, v létě je dost velkej problém sehnat chatu jen na víkend, mimo sezonu dávají na pár dní, v létě týden, tak nevím jestli seženem.

Luci, my byli před 4lety na Zakynthosu a náádhera. Tehdy jsem si o ř.ostrovech hodně načetla a vybrala tento ostrov, kde jsou chráněné želvy Carety v moři a byl to úžasný zážitek, ještě s jednou rodinkou jsme si pronajali člun a jeli za želvama, pak jsem s něma coby těhule plavala, fakt krásnej zážitek. Jinak jsem taky ostrov vybrala proto,že je tam jedna z nejkrásnějších pláží na světě...hm, se to někde tak píše, ale beru to s rezervou, pláž Navajo, přístupná jen lodí, je to úžasné místo, až neskutečně blýskavé bílé kamínky na pláži, moře průzračné, dokola bílé skály, uprostřed stará polorozpadlá lod...romantika, no. Hned bych tam jela znova. chjo, nic, jdu si nechat zdát ~3~
Evikno+Valerinka 110426
3.4.2012 21:20:52
Luci já byla na Thasossu a super:)
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
3.4.2012 21:12:07
Holky, byla jste nektera vrecku? Mohla by jste mi neco doporuit? Spise tedy kam v recku. Mm tu katalog, ale jsem z toho jakasi jalova.
Lei 37503
3.4.2012 14:49:18
To psal Václav Cílek...jak někde seděli pod převisem a pili homeopatickou sedmičku vína ve dvanácti lidech ~:-D.
maw 84192
3.4.2012 14:36:44
Lei, Ty PERLO!
Vložky... Ta stylizace ~g~
Homeopatické dávky... (Neboj, víno můžeš, však se nesetneš... Víno je fakt ok, když ho nepiješ denně...)
A ještě cosi, inu...
Jollajda+ Lea 98439
3.4.2012 12:12:48
Katuš,nepomohlo by ti, kdybych vytvořila kalendář a zapisovala do něj, do kdy nemůže? Bylo by to pak mnohem přehlednější a stačilo by se pak jen podívat, který týden případně víkend je u všech nebo většiny volný.
Lei 37503
3.4.2012 9:28:48
Ahoj, holky,

tak první oslavenkyni máme za sebou ~g~.

M vypátrala balíček jednotlivě balených vložek a je na vrcholu blaha, šustění a ideální měkkost předmětu, chudák, ještě netuší, jak ji to bude za pár let opruzovat (přeneseně i doslova).

Co se týče srazu, abych se taky vyjádřila, tak já bych jela jen s M, takže 1+1 :-).
V červnu můžu kdykoli kromě 1.-3. (svatba :-)), 6.-10. (vinný sklípek, haha, budu si dávat hoemopatické dávky) a 28.-30. (termíny promocí - když to klapne ~8~)
V červenci můžu kdykoli kromě 27.-29.
V srpnu můžu v první polovině měsíce.
Je mi jedno, jestli penzion nebo chata, vybavení mi stačí úplně obyč, poroučejte si vy s většími dětmi, které víte, co zabaví. Já mám ještě bláhovou představu, že kupě dětí stačí ke štěstí les, potok a vynalézaví rodiče, co neprudí kvůli prkotinám, ale když vidím, jak dnes musí být všechno superzážitkové, tak jsem možná úplně mimo.

vwfdžzuž
Koukám, že M taky napsala, co si myslí, tak to, Katko, laskavě vezmi na zřetel ~t~.
Jollajda+ Lea 98439
3.4.2012 7:56:16
Ahojky,
tak Lea večer 37,8horečku a ukňouraná,dala jsem půl dávky Panadolu sirupu a šla spinkat. V noci jsem šahala a teplá nebyla vůbec,dnes ráno 37,1. Žádná rýma,žádný kašel.Nevím,asi fakt zoubky.~d~

Katuš, u nás je to složitější, buď bychom byli tři nebo čtyři,záleží kdy by se chata domluvila. Pokud by to bylo v termínu, kdy máme Štěpu, tak bychom mohli jen od soboty do neděle, případně od 2.7.-8.7. a od 30.7.-4.8. kdykoli,protože máme Štěpu celý týden, takže bychom mohli na více dnů. Pokud by se to domluvilo na víkend, kdy Štěpu nemáme,přijeli bychom s Davčou už v pátek a zůstali do neděle,případně pondělí.

V červnu můžeme kdykoli kromě víkendu 23-24
V červenci kdykoli.
V srpnu nemůžeme 5.8. a 18.8-19.8. David je v práci.
Katka+3 kluci 79533
2.4.2012 22:46:42
Mariko, jj, já u tebe nějak s tou chatou počítala ~;)
Bylo by fajn, kdyby každý napsal, na kolik dní, který měsíc, jestli chata nebo penzion, jestli celá rodina nebo bez tatínka apod...at můžem hledat. Ale koukám, chaty jsou hodně pro 6-10 osob, max.14, což je v našem počtu dost málo. Nevím teda, jak by tam brali ty naše tříletáky apod.
Katka+3 kluci 79533
2.4.2012 22:43:33
Holky, tak jsem na seznamu zadala chaty a chalupy s bazénem, něco mi to vyhodilo a koukám na ceny, v přepočtu na osobu to vyjde cca 240,-os/noc. Akorát pak záleží jestli budeme chtít jen víkend nebo celý týden, tam jsou ceny úplně jiné. Zas je mi jasné, že asi málokdo bude moct celý týden, takže se tu nějak postupně vyjádřete a začneme něco hledat.
[<<Předchozích 1520] Názory 15211530 z 22350  [Dalších 20820 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.