Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bobík* | 31283 |
|
|
4.4.2012 10:03:09
Leinke, všetko najlepšie
![]() ![]() ![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
4.4.2012 10:02:38
No, jak, uděláme jim bojovku po pokojích
. |
| Lei | 37503 |
|
|
4.4.2012 10:01:52
Leušce posílám blahopřání od nás
![]() ![]() .Joll, já mám radu - zas tak moc se nesnaž .Wis, jo, 200 km od Brna, jen prosím, pokud možno alespoň přibližně směrem na západ .Holky, včera jsem poslala diplomku vedoucí ke shlédnutí, tak mi, prosím, držte palce, ať toho najde co nejmíň k opravám a můžu to nechat svázat. Uuuuuuf, já šla normálně včera spát UŽ v půl dvanácté ![]() ![]() , takový luxus skoro neznám. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
4.4.2012 9:39:58
Za nás bych taky byla ráda tak nanejvýš 150km-200km od Vyškova,Brna. Delší cestu by Lea těžko zvládla. Myslím si, že ta Vysočina by byla ideální a měli bychom to všichni tak skoro stejně daleko.
Jinak jestli chata nebo penzion nám je asi jedno. Myslím si ale, že by bylo fajn, kdyby tam byla nějaká herna, protože přeci jen může být škaredě a jak pak zabavit děti-menší i ty větší. Snad budeme mít štěstí a něco seženeme. |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
4.4.2012 9:36:30
Holky jj mene nez tyden chalupu nebo chatu myslim pres leto uz nesezeneme. My tak jedeme v cervenci jen na prodlouzeny vikend se znamyma, zarizuje se to vzdy uz v lednu a i tak je to problem.
Za nas teda - my bychom jeli vsichni tri, nejlip prodlouzeny vikend, cely tyden urcite ne - nam by vyhovovalo neco v tom stylu, jak byl ten penzion, kde jsme meli jet - aby to bylo trosku na ty deti zamereno, preci jen i v lete muze byt skarede, tak at tam ty deti maji i nejake vyziti uvnitr. Nemuzeme asi akorat v tom cervenci, ale ja ani nevim presne, kdy tam jedeme - myslim, ze 5.-8.7. Radsi se jeste zeptam....Jo a vzdalenost maximalne 200 km od Brna - delsi trasa by kvuli malemu byl fakt problem. Ja byla na Krete, krasne misto, ale vetrno - ale mam to jako Marika, klasicke pobytove dovolene u more me moc neberou (bylo to jeste s ex ) - ale pobavil me jizdni rad autobusu - jj to si vzpominam, tam nejen autobusy jezdi jak chteji, stacilo chvilku pozorovat dopravu na krizovatce, no to bylo neco ![]() Nevim, me proste tady ty volnomyslenkarsky "manana" mentality nejsou moc blizky.....(Jo jeste mi tam strasne vadilo to koureni vsude - v obchodech, na letisti, servirka nas obsluhovala s cigarem v ruce, kuchar varil s cigarem v ruce ....desny ![]() ![]() ) |
|
|
4.4.2012 9:31:49
Všem moc děkujeme.
Tak strašně to uteklo. Už si tu píšeme skoro dva roky, tolik jsme toho probraly,spoustu věcí jste mi poradily, podpořily při mém plašení. Moc se těším na sraz a doufám, že se nás tam sejde co nejvíc. Doma máme úžasnou roční holčičku a já ani pořádně nevím, kdy se z toho pidi miminečka stala stojící slečna, která už spoustu věcí umí a chápe. Taky si teď říkám, jak ráda bych byla správný rodič a výchovu co nejméně pokazila a aby měla moc krásné dětství. |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
4.4.2012 9:25:13
Take prejeme vse nejlepsi Leusce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
4.4.2012 9:22:25
Vse nejlepsi Leince!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
4.4.2012 9:13:01
Katuš,dobře.Večer kalendář vytvořím a zatím do něj zapíšu nás a Lei.
|
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
3.4.2012 23:09:15
Jé, já byla taky na Tasossu a nebylo to nic moc, moje jediná klasická dovolená u moře, dostali jsme ji jako svatební dar. Neměli jsme moc peněz a mě hrozně vadilo, že jsme na tom ostrově uvěznění, nedalo se nikam jít. Jsou tam nějaké památky,ale autobus tam jezdí tak nějak bez nějakého řádu, takže jsme nic neviděli. Ale já nejsem moc na klasické válení se u moře, moc mě to nebaví. Pravda je,ž e moře tam bylo hodně klidný a lidi si chválili, že je to dobrý pro děti - no je to už 8 let, tak tenkrát mě zájmy dětí netankovaly, chtěla jsem pořádný vlny
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.