| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1540] Názory 15411550 z 22350  [Dalších 20800 >>]
Evikno+Valerinka 110426
2.4.2012 19:14:18
~x~ Bobi přejeme Patričce vše nejlepší k narozeninkám~x~
MarikaP+3 82381
2.4.2012 18:58:25
Jinak u nás se děti koupou různě, obden, jednou za dva dny nebo pak zase denně. Matěj jde ráno i večer minimálně pod umyvadlo - zadek, ruce, obličej, to samé Eliška. Já teda nejsem moc pro to každodenní koupání, ale sama se samozřejmě meju denně, teda na chatě je to horší, tam se chodíme mýt do Labe.
Taky je to tím, že já jsem často večer na děti sama, navíc máme blbej přístup do vany, z té úzké části a když chci zapnout vodu, tak musím do vany vlézt, takže je pro mě snažší, umýt jim zadky v umyvadle ~:-D
A z venku - Matěj šahá maximálně na mě, takže mu ruce nemeju, ale Eli samo musí.
MarikaP+3 82381
2.4.2012 18:51:36
Amen ~t~
maw 84192
2.4.2012 18:17:35
Wis - nosítko - tak to je SUPER!!
Šátkařky jsi nepobavila, šátkařky mají radost, že vám nošení jde a že se vám líbí a pořídíte si ERGONOMICKÉ nosítko! ~;)~g~
(A některý šátkařky o nosítkách neví skoro nic.)
My jsme - doufám, že mohu i za Mariku - rády, že se u vás chytlo, protože si myslíme, že to fakt je dobrá a praktická věc a investice ~;)
Katka+3 kluci 79533
2.4.2012 18:04:29
Jo, Nasivin je jako snad jediný, který hradí pojištovna, takže nám ho minule v nemocnici dali, máme doma. No u těch starších dětí je samozřejmě hygiena jiná, častější, to je jasné. Ti starší se taky myjí skoro denně, jsou výjimečně dny kdy né, skrz atop. Tadík právě kvůli hodně suché kůži ob dva dny, vodu jinak taky miluje.
Joll, takže z toho přeci jen něco bude, to je mi líto. Ale ted hodně dětí marodí, jak skáčou ty teploty a ten vítr venku taky nic moc. Za sebe musím říct, že já vždycky v zimě zdravá a když nějakej bacil, tak vždycky na přelomu zimy a jara, takže čekám kde se co vyvrbí, snad nic. Už aby bylo zase pěkně.
Jollajda+ Lea 98439
2.4.2012 17:21:45
Tak už má 37,8. Uvidím,jak zítra. ~7~

Wis, paráda, že se ti nošení líbí, taky to mám moooc ráda:-)
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
2.4.2012 17:04:34
Nasivin
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
2.4.2012 16:54:38
Katko meli jsme nasiin. Pry je jedno jake to jsou. Jen to musi byt kapky ne spray. Jde o proplachovani a splasknuti otoku. Jinak ruce jenickovi myji po jidle a uz i kdyz prijdeme z venku. Im ale myslim pisek a tak. Kocarkovani neresim. Klarka tedy musi pod vodu po kazde kdyz jsme venku. Ale my to rak mame hozene. Me prave vadi i takove veci jako vytah. Obyc mydlo nam nestaci. Vzdy musi byt antibakterialni. Jiinak jenicek se koupe denne. Miluje to. Ma to jako ritual.
Katka+3 kluci 79533
2.4.2012 14:13:23
Joll, já bych třeba teplotu 37C vůbec neřešila, protože to může být přechodně i z blbé rýmy a ono to měření, přeci jen 0,1 sem, 0,1 tam. Řešila bych až horečku. Co se týče rukou, tak já taky stále nemyju, neutírám, ale tak když je má zapatlané po jídle, tak ano. Jinak podle situace a za den umyju tak 1-2x, pak večer koupel 1x za 3dny. Možná to není moc, ale zase přílišná hygiena taky není ok a nějak si tu imunitu tělo vytvořit musí, dle našeho alergologa se nejvíce imunita tvoří do 2let dítěte. Z čeho spíš jdu do kolen, když si nedávno tady Matyáš strčil do pusiny všechny peníze, co mi našel v peněžence ~a~ Jinak se snažím vzpomenout, v kolika letech jsem zavedla pravidelnou hygienu, jako mytí ruk,když se přijde zvenku, no asi jak kluci uměli chodit. Davídek to už pak dělal automaticky a je čistotnej dodnes, Matyáše musím nahánět ~q~

CHjo, holky, to jsou zase novinky, na tu narkozu musí mít ted lékaři souhlas obou rodičů a jelikož manža tam zítra do nemocnice nemůže, tak si musí podpis ověřit dnes u notáře. Mě to přijde na palici, třeba u rozvedených rodičů nebo v případech, kde otec dítěte bydlí daleko ~a~
Katka+3 kluci 79533
2.4.2012 14:05:13
Wis, no vidíš, tak "na stará kolena" začneš "šátkovat", asi spíše správně řečeno nosítkovat. Jj, dětičkám se tulení s mámou líbí v každém věku~:-D~R^ Teda, Páťa se asi pěkně s těma zoubkama natrápí, rostou dle tvého popisu fakt pomaličku, ale tak to ničemu nevadí, pokud jeho to nebolí. Ehm, s tou Kristýnkou si tu dělá srandu fakt hodně lidí, spoustu mých kamarádek, ale tři děti mi fakt stačí, budu skromná ~t~

Luci, jo, oni nám určitě kapičky nějaké doporučí, jinak tu máme doma snad čtvery. Nevím, jestli je dobrá třeba mořská voda,když to tam bude čerstvě řezané? Jaké jste užívali vy? Jinak na rekonvalescenci jsem se ptala a řekli, že stačí být opatrnější tak 10dní, víc né. Příští týden po Velikonocích může do školky.
[<<Předchozích 1540] Názory 15411550 z 22350  [Dalších 20800 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.