| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1550] Názory 15511560 z 22350  [Dalších 20790 >>]
Silva81+chlapeček 104438
2.4.2012 13:50:08
Patricce vse nejlepsi!!!!!~;((~;((~;((~;((
Pred rokem jsem nastupovala na materskou ~:-D, jeeeee, jak ja si vzpomenu na to, jak jsem se porad bala, jak jsem mela strach, ze se neco pokazi.....~a~ A jak strasne jsem si prala, aby se maly narodil driv.....~:( Pripada mi to strasne davno.

Holky dnes budu vracet testovaci nositko a ja jsem z nej fakt uplne nadsena, nevim, jak to ten mesic, nez budeme mit vlastni vydrzim....Puvodne jsem jej chtela jen na vylety, kam nemuzeme s kocarkem a ctyri dny nam tady to nositko lezelo ladem, porad jsem cekala na hezke pocasi, ale to bych se asi nedockala, tak jsme ho vzali na nakup a maly je v nem tak strasne spokojeny, dokonce v nem i usnul.~g~ Navic me to noseni proste prijde strasne prirozene, uplne si to uzivam, jak mi nakukuje pres rameno, chvilema me skrabe na zadech....~t~
Satkarky jsem ted asi pobavila, ze? Jsem objevila Ameriku....~5~~t~ A navic toho naseho macika unesu uplne bez problemu, vubec jsem ho manzelovi nechtela na noseni pujcit ~d~

Katko, tak rekni manzelovi, ze uz proste nechces brat do konce zivota hormony, tak ze treba muzete zkusit si jen "davat pozor" ~t~~t~ - treba zmeni nazor ~;)....Ne ne, delam si legraci, samozrejme to nejde natlakem, musi to chtit sam, jen verim, ze pokud u vas selhaly i prasky, tak ta antikoncepce ve vasem pripade proste neni zadna sranda....(Treba bude do roka a do dne mala Kristynka ~;))

Mariko se zuby neporadim, u nas tedy rostou opravdu hlemyzdim tempem, za tri tydny ma porad jen spicku jedne jedicky, druha je videt tesne pod dasni...No, ale alespon, ze tam ty zuby ma, uz jsem si zacinala delat starosti ~;)~t~
Katka+3 kluci 79533
2.4.2012 13:29:31
Tak jsem dočetla..
Káčátko, co jsem se tak dočetla, tak ta vasektomie je fakt v Americe běžná, více jak u nás. Tady se to tak běžně neprovádí, tady do sebe ženský rvou hormony ~7~ Jo a reakce mojí polovičky? Teda jsem to udělala tak,že jsem poslala mailem odkaz na vasektomii a on je stále takovej vtipálek a odepsal: "co budu živ, nikdo mým varlatům neublíží" ~t~ Jsem mu napsala, že jeho varlátkům nikdo neublíží, že jen zatarasíme cestu speriím ven. No jo, tak asi nic, tady asi jak to není tak běžné a člověk o tom ví prd, tak holt na to nemyslí a nepřipouští si tuto variantu. Ale musím to s ním více probrat...osobně :-)
Jollajda+ Lea 98439
2.4.2012 13:00:52
Luci,víc teplá se mi zdá pořád. Až budu přebalovat zase změřím. Taky jsem si říkala,jestli třeba nepodceňuju "špinavé ruce". Třeba běžně mačká výtah, když někam jedeme, v obchodě ve vozíčku mi drží peněženku,drží se vozíku,pak třeba v kočárku hned dostane rohlík a ruce jí neotřu. No, ale zase si říkám, že přece nejde pořád utírat a umývat...

Uvidíme, co se z toho vyvrbí.
MarikaP+3 82381
2.4.2012 12:42:58
Luci, to jednička určitě není, asi to bude dvojka.
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
2.4.2012 12:16:40
Katko no to je parada. Super, ze to budete mit za sebou. Klarka uz byla v pohode druhy den. Vubec o nejakem zakroku nevedela. Dnes uz bych ji klidne dala do skolky. Je nevylitana a vymysli hlouposti. Ale jeste itra jdeme rano na kontrolu. Mozna bych ji tam mohla dat hned po kontrole. Vybavte se jen kapickami do nosu. Museli jsme hodne kapat. Vlastne ten prvni den vy budete v nemocnici takze mu budou kapat tam. My kapali tam sedmkrat denne pak uz jen trikrat.
Katka+3 kluci 79533
2.4.2012 12:01:53
Krásné pondělí všem.
Tak jsem vyzvedla Davču ze školky, že jdem na ORL domluvit se na termín odebrání ty mandličky a zrovna zítra jim někdo odpadnul, tak nastupuje s mojí mamkou na 2noci. Jsem jim říkala,jestli to nejde ambulantně a prej né, no nevadí, mamka ho tam bude hýčkat a prostředí už zná a já jsem ráda,že to bude mít za sebou. Luci, jak je u vás? Klárka už je určitě zas jak rybka, vid?

Jinak než dočtu, vše nejlepší Patričce!!!! ~x~~x~~x~ Je to velká bojovnice, musíme tady uznat, že začátky měla nejtěžší a dnes je z ní krásná zdravá slečna a Bobíkovi také patří velká gratulace, jak jste to obě, ženský, zmákly!!! ~:-D~R^
2.4.2012 11:26:46
Ma tam byt neoblekas :-)
2.4.2012 11:05:05
Joll to neni teplota preci a hlavne po probuzeni bude vzdy teplejsi. Urcite ji malo naoblekas. Ja tedy moc neoblekam a spatne svedomi z toho nemam.
Jollajda+ Lea 98439
2.4.2012 10:49:33
Mariko, uteklo to strašně moc rychle.Občas kouknu na nše příspěvky o rok dřív a čtu,co jsme zrovna ten den řešily:-)

Lea se mi ráno zdálo trošku teplejší, při přebalování jsem změřila a po odečtu 37stupňů. Doufám,že to bude jen od zoubků,protože jestli bude zase nemocná, budu si fakt myslet,že to je kvůli mě a neumím se o ní postarat. Třeba že ji málo oblékám ~n~
Bobík* 31283
2.4.2012 10:24:10
Luci, veď to. Hlavne, že je všetko o.k. a je zdravá, .....naša láska~s~
[<<Předchozích 1550] Názory 15511560 z 22350  [Dalších 20790 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.