| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1560] Názory 15611570 z 22350  [Dalších 20780 >>]
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
2.4.2012 10:18:38
Mariko spicak to urcite nebude. Ten roste az po stolickach. Ty zoubky dole se urcite srovnaji az vyroskou uplne. Oni jednicky jsou dost velike a muze to vypadat klidne jako dvojka nez se prorizne po cele delce. Uvidis.
Bobi hlavne ze vsechno dob dopadlo a Patricka je zdrava a krasna ~x~
Bobík* 31283
2.4.2012 10:12:39
Takto pred rokom som sa už triasla, balila tašku na nemocničnej izbe... mala som riadnu triašku, keď mi povedali, že okolo 14,00 bude cisarák.....fuuuu
Bobík* 31283
2.4.2012 10:11:32
Ďakujeme moooooc dievčatá moje~s~
MarikaP+3 82381
2.4.2012 9:37:39
Ty jo, to snad není možný, holky, pamatujete,jak jsme před rokem čekaly ty naše pupky? Mohlo to přijít každou chvíli, docela na to vzpomínám ráda.
Patričce ~x~~x~~x~~x~~x~
M. má třetí zub, je to nahoře, ale není to jednička, asi to bude dvojka, ale podle umístění by to mohla být i trojka, ale jako špičák to nevypadá,není to divný? M. má i ty dva dole docela nakřivo, jakoby našikmo.
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
2.4.2012 9:10:41
Take se pridavame ke gratulaci Patricce. Hlavne hodne zdravicka, stesticka a stale hodne rodice~z~~x~
Jollajda+ Lea 98439
2.4.2012 8:44:25
Patričce přejeme všechno nejlepší k jejím prvním narozeninám!!!~x~~x~~s~
Jollajda+ Lea 98439
1.4.2012 8:33:19
Holky, nechcete některá poslat kuponky na Pampers plíny,ubrousky Pampers+Huggies, nebo na ten Sunar Nutradefense nebo i normální Sunar? Nevyužiju a je mi líto zahodit.Samozřejmě pošlu zdarma:-)
Jollajda+ Lea 98439
1.4.2012 8:31:49
Bobíku, u nás se bude taky slavit na etapy. Ve středu Leušce jen symbolicky popřejeme, v neděli bude oslava s tchánovci+prababi a možná přijede i můj taťka s přítelkyní,bráškem a babičkou a o týden později budeme slavit ve Štítech s mojí mamkou,babičkou,prababičkou a tetama.
Určitě si to i tak užijete, hlavně že máte koho oslavovat!~x~

My máme dnes taťku v práci. Moc jsem se těšila,že pojedeme s ním,půjčíme si auto,vezmeme koučár,brusle,zabruslím si na Floře, pak s ním budeme v zahradě, ale venku je tak ošklivo,že jsem se neodvážila a jsme doma. Tak z toho mám pocit, že je pondělí...~8~

Katuš,díky za ty dárky. Rozhodli jsme se, že spíš taťku poprosíme o peníze třeba na tu sedačku na kolo,protože Lea toho dostane fakt hodně, tak ať se vůbec vejdeme domů.
Silva81+chlapeček 104438
31.3.2012 9:26:55
Jo a ad oslava tak u nas to bude taky na etapy, ale hlavne i kvuli tomu, ze to tak i chceme - nejprve pekne spolu jen my, nejblizsi rodina a pak s dedeckama a babickama. (Nadvakrat, nasi bydli daleko). Me to tak pripada prirozene, i Stedry den slavime je my tri a pak 1. a 2. svatek s rodici a svagrovcema. ~d~
Silva81+chlapeček 104438
31.3.2012 9:24:40
Evi, Patrik pije na snidani 210 ml a pak jeste v pet vecer 210 ml. Davam Sunar HA Nutra Defense. U flasky nikdy neusina, ale tak my jsme exoti s tim jeho dennim nespanim....Zase usina i ted po zmene casu v 7 vecer a je schopen spat do pul devate rano....~h~ Pak jde spat pred obedem a spi jak kdy, nekdy pul hodiny, nekdy hodinu a pul. Druhe spani pres den uz nema - i kdyz je unaveny, snazim se ho uspat, lehnu si s nim, uspavam ho na rukou tak proste ne, spat nebude. ~a~ Pak je vecer hrozne unaveny a usne temer okamzite, jak ho polozim....~6~
Jako ma to sve vyhody i nevyhody, zas u nas je to diky tomu brzkemu spani trosku problem s jidlem - tim, ze ji kasi v 7 vecer a pak snida az v 9 mliko, v dobe obeda spi, tak kdybych dodrzovala interval co tri hodiny, tak by toho moc nesnedl....~;)

Kacatko - ja na vasektomii tak vyhraneny nazor nemam, taky mi to pripada v pohode. A taky uz do sebe zadne hormony cpat nebudu - (tedy jenom kvuli pripadnemu IVF samozrejme ano), ja uz si hormonu uzila dost, dekuji pekne.....~a~
[<<Předchozích 1560] Názory 15611570 z 22350  [Dalších 20780 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.