Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
29.3.2012 17:45:59
Wis, tobě a tvému muži přeju, at se brzy mimi zadaří. Jéé, kolik já znám párů, že to za pomocí zdravotnictví nevyšlo, pak najednou příroda nadělila a po tomto těhu už to šlo ráz dva a pěkně samo...jako můj brácha se švagrovou...jsem tu nedávno psala, že Karolínka se jim narodila 5dní po Tadíkovi a ted už je v 5měs a bude to kluk. Taky to přišlo nějak nečekaně a oba na ten test zírali jak puk
![]() Hmm,vidíte, já řeším opak, jak u sebe plodnost zastavit a nevím, jak to řešit, cpát se prášky po zbytek svého plodného života nechci, máte někdo tip? Káta asi neporadí, ti budou pracovat na čtvrtém, poradí někdo něco? |
|
|
29.3.2012 17:37:02
Jinak já po bazénu kluky vždy sprchovala a to at se jim to líbilo nebo né, tu chvíli to vydrží, jinak se jim pak vždycky pěkně rozjel nějakej ekzém a byli pěkně rozškrábaní. A to my plavali v nechlorované vodě, takže tak škodlivá nebyla, ale prostě to nebylo dobrý.
|
|
|
29.3.2012 17:34:21
Joll, my máme cyklosedačku OK BABY...tuto... http://www.babiez.cz/detailsklk.aspx?sklk_id=S440000101 Je taky ok a kolikrát v ní Davča spal. Wis, to se neboj, že by v Páta v tom nespal, ono když je dítě unavený, tak usne i v ní a k tomu to drncání
![]() ![]() |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
29.3.2012 16:25:20
To by byly rukavicky
![]() |
| maw | 84192 |
|
|
29.3.2012 15:31:47
"Mozna by ale stacilo ovazat ruku nejakym satkem nebo tak neco"
- šátky doma Marika má ![]() ![]() |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
29.3.2012 15:24:50
Mariko- bez rukavic bych to moc nedelala- muzes si znicit klouby. Mozna by ale stacilo ovazat ruku nejakym satkem nebo tak neco- pokud nechces shanet rukavice.
A aky zalezi asi jak do toho pytle mlatis- cim vetsi silou-tim vic vybita energie- ale zas je lepsi si ty ruce ochranit. Pokud budes jen tak pinkat- tak treba i bez rukavic- to pro mne al eneni to pravy orechovy =))) Na nekontaktni kondicni kickbox taky obcas chodim- tedy chodila jsem pred tehu. MAm na to i pulkilove rukavice- v kazde je pulkilova zatez. NEkdy jsme boxovali se 4kilovou tyci. To pak ale kolik dnu se nemuzu hybat. Ach jak mi to chybi. Jako v me posilovne hlidaji deti od 3 mesicu na 2 hodiny denne zdarma pro platici permanentku- ale ja nejak nemam to srdce ji tam soupnout. Nevim- asi jeste budu chvili tlusta a vystresovana =))) Ale pytel doma by se hodil- jen jestli bych se prinutila na nej chodit- jako rotoped mam taky kolik let a jen se na nej prasi. NEjak me to doma neba. Ale zas by to vyresilo problem s hlidanim =)) |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
29.3.2012 13:22:10
Joll take mame hamax, jen sleepy. Je polohovatelna. Mame ji po klarce a ty hamax jsou super
|
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
29.3.2012 12:54:31
Joll diky
Ja jsem za sebe strasne rada, ze jsem k tomu takhle dospela. A doufam, ze se to casem nezmeni.A sprchujes ji po bazene teda? Ja ho nechci trapit, zas si rikam, ze neni dobry, ho po ty bazenovy vode neoplachnout.... ![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
29.3.2012 12:49:44
Díky moc,omrkneme to. A jinak moc krásný příspěvek od tebe,myslím o té touze po druhém miminku... Tak nějak mě pohladil po duši.
A Leinka se taky bojí sprch,nechce se sprchovat ani doma,na bazéně taky pláček,takže v tom není Patriček sám. |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
29.3.2012 12:46:07
Joll - Hamax Siesta. Koupili jsme ji i kvuli tomu, ze je polohovaci, kdyby tam usnul, da se sklopit. Ale kdyz jsme to vcera vyzkouseli, tak si moc neumim predstavit, ze by tam usnul
. On uz neusne ani v kocarku, na to je kolem prilis mnoho podnetu, natoz na kole ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.