Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
29.3.2012 12:35:46
Wis,prosím jakou máte tu sedačku na kolo?Taky máme v plánu koupit.Koukala jsem,že jich je zase docela dost na výběr
![]() |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
29.3.2012 11:42:33
Ja vim, neboj, budu te jmenovat nenapadne. Nechtela bych, aby to z tve strany vyznelo ucelove. Nositko si chvalila a delala mu nezistne reklamu, coz je fakt.
|
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
29.3.2012 11:26:36
Já bych zase nechtěla,abyc to vypadalo, že to nosítko doporučuji jen proto, že bycch z toho mohla mít nějaký prospěch. A pokud vím, Maw tady nosítko taky dost vychvalovala, takže to není jen má zásluha
![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
29.3.2012 11:24:16
Wis to nevadí, jestli bude mít Maw slevu, tak to je dobře, opravdu si s tím nelam hlavu.
|
|
|
29.3.2012 11:11:15
Je Mariko, tak to me mrzi, ja jsem ji napsala, ze mi nositko doporucila Maw - napadlo me, ze by mohla dostat slevu, kdyz na usiti ceka a taky jsem potrebovala odpovedet a nechtela jsem uvadet neci jmeno bez souhlasu dotycneho, tak jsem rychle psala Maw mail, jestli ji muzu jmenovat. Uvazovala jsem , ze napisu i tobe, ale pak jsem si rekla, ze tim, ze uz nositko mas, by ti to zadny prospech asi neprineslo. Zkusim do nasi mailove komunikace nenapadne vsunout i tve jmeno tak, aby to vyznelo prirozene a nenasilne.
|
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
29.3.2012 10:19:34
Mariko, pytel má brácha a je super, když tam jednou za čas za ním jedu, tak si do něj řádně bouchnu (s rukavicema i bez), manžel na mě kouká jak na magora, že kde se to ve mě bere
No já si říkám, že se budu muset začít víc ovládat..jak kdysi. Jako zjištuju, že poslední cca rok a půl jsem fakt někdy vyšinutá ale oni ti dva mě tááák vytáčí, prostě nemůžou být chvíli spolu, potvrdili mě to i učitelky ve školce, že jak byli pár dní spolu, tak vyváděli, předváděli se apod. U nás bohužel je lepší,když jsou každý zvlášt. Ano, jsou světlé dny, kdy si spolu krásně hrají, ale viděla bych zásadní problém, Davča vnucuje Matyášovi svoje hry, jenže M. to nebaví, věkem je jinde, baví ho jiné věci. D. je víc bojovnej, M. klidas, takže to dohromady fakt nejde.Nic, my se jdem chystat k dr, Matyáš mi tu už týden zas kašle a kašle, v noci dostal dobrej kašl.záchvat, tak se na něj dr mrkne (a stejně prd poradí) ![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
29.3.2012 10:15:52
Wis, já jsem zkusila jednou zelený hrášek (mražený) a chudák mě M. docela překvapil, že mu to fakt nesedlo, tak ještě taky s luštěninama čekám. A to zelený hrášek v téhle podobě snad za luštěninu ani nepovažuju.
Jo a chtěla jsem Vás poprosit, kdybyste měla některá pocit, že si objedáváte nosítko BlueBaar na základně mého doporučení, nezapoměnte se o tom Jitce zmínit, když jsem jí včera říkala, jak jí všude vychvaluji, tak mi slíbila případnou odměnu, když se najde více objednávek na základě mého doporučení. |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
29.3.2012 10:14:51
Maw, podle dietoložky se červená čočka může před 1rokem, ale jen ta červená. Jinak prdění, si myslím, je normální, ale u nás teda není bolestivé, prostě normál, takže jí vše bez bolení bříška, ale teda já stále z 80% kojím, zbytek je tak 1-2x za den příkrm ovocnej nebo zeleninka.
Evi, já bych řekla, že to odstavení u starších dětí je vždy hlavně o matce, jak to nastaví ona a pokud chce skončit kojit, tak to jde, spíš jde o to, jak důsledná je matka. Většinou dítka řvou, prsa se dožadují,ale fakt záleží, jak matka náporu odolá. Já už jsem to tu psala,že jsem kojila do 2let a pak jsem prostě chtěla přestat, takže když se synáček dožadoval prsa, tak pod trikem našel přelepené bradavky náplastí. Řekla jsem mu,že mám bolístku, on teda jen fňuknul a odešel. Trvalo to asi 4dny,kdy mě stále kontroloval a pak zapomněl. Je to vážně o nás matkách, jak to nastavíme. Něco jiného by bylo, kdybych musela odstavit Tadeáše ted, přeci je ještě malej, takže by nějakou náplast nepochopil.A k tomu vaření, jak píše Luci, taky to začalo až z dětma. Do té doby se člověk po práci odbyl pečivem či těstovinama, žádné velké vaření, ale s dětma se to jinak nedá. Já jsem naopak ted ráda, když jsou ti dva starší ve školce, tak mají pestré obídky tam, Tadíkovi vařím tak 1x za 3dny, já si dám co dům dal Jako je pravda,že už mě to vymejšlení jídla po těch letech fakt nebaví a hlavně mít ty nápady, aby to všichni jedli (i náš nejedlík D.) |
|
|
29.3.2012 10:05:34
Ahoj - ja myslim, ze je treba vyzkouset ty lusteniny, Pata ji cervenou cocku, zeleny hrasek, zelene fazolky - vse bez problemu. Poprve jsem mela strach, zkousela fakt jen trosicku, ale nevypozorovala jsem vubec zadne travici zmeny. Cesnek nemel, ale zase ono kazdy opravdu dava spise podle toho, jak doma ji - ja uz jsem psala, cesnek sama moc nemam rada a hlavne mi nedela dobre. Jako ne ze byvh ho nepouzivala, ale fakt minimalne, jidla zapachajici po cesneku proste nemusim. Ale moje smula - vim, ze je zdravy....
![]() Evi - u nas taky varil spise manzel, ja zacla poradne az s odchodem na materskou, ale nastesti me to zacalo docela bavit, hlavne proto, ze manzel vsechno strasne chvali, to je pak radost varit. Babicky nas taky docela zasobuji jidlem, ale u nich je to takova poctiva ceska kuchyne, takze my se vylozene oba tesime na tu nasi "zdravou". Takze ja treba svickovou, sekanou a takovy veci opravdu nevarim. A tipuju, ze Valuska uz prso taky dlouho chtit nebude - ono jak dite prijde na chut UM, tak uz dlouho prso asi chtit nebude....Ale ja myslim, ze kojit 11 mesicu, je krasne.... ![]() Vcera jsme poprve otestovali sedacku na kolo, mela jsem strach, ze maly bude mit strach, ale pohoda, libilo se mu to, tak muzem zacit s cyklistikou . Taky mame zrovna k zapujceni nositko Bluebear, tak se tesim, az nekam vyrazime, z toho mam trosku obavy, preci jen Patrik nikdy nebyl noseny v satku, nevim, jak se mu to bude libit....Jo a jeste jsem se zapomnela "pochlubit" - na druhe lekci plavani byl uz Pata jak ryba ve vode, zadny strach a dokonce uz se i potapel . Ale porad ma panickou hruzu ze sprch na bazene, ja fakt nevim, ceho se tam boji, vsechny deti jsou tam v pohode, jen ten nas spusti sirenu...Tak ho vzdy jen tak rychle oplachnu...![]() Jo a predstavte si, ze jsme oba zapomneli na to, ze jsme vcera meli vyroci svatby A to jsme se brali teprve pred tremi lety, jak to bude vypadat po dvaceti letech??? Tak jsme se oba zastydeli, zase na druhou stranu je dobre, ze jsme zapomneli oba, horsi by bylo, kdyby zapomnel jen jeden.....![]() Maw - no ja jsem vzdycky rikala, ze si preji otehotnet, co nejdrive, dokonce uz u nas probehl i jeden tehotensky test (negativni a MS samozrejme prisla den po te ) - ale prave tim, jak jsem koukala na ten negativni test, tak se mi vse vratilo, to trapeni, cekani, vecne nadeje a obrovske zklamani atd....Tak jsem si tak nejak rekla, ze to nebudu hrotit, jasne druhe dite si strasne preju, ale uz nechci, aby se to stalo smyslem meho zivota, abych byla zase tak posedla, pockame, pokud nic, vyzkousime nas posledni pokus s ucasti pojistovny a pokud to nevyjde, necham to byt....Vzdyt uz jsem se v zivote smirovala i s tim, ze budeme bezdetni a dnes mame tak uzasneho syna . Bylo by vuci nemu nefer, kdybych mela pocit, ze je to "malo". Vlastne se mi samotne ulevilo, ze jsem dokazala ziskat takovy zdravy pristup, znam spoustu matek, ktere se nedokazi smirit s tim, ze dalsi dite neprichazi a nedokazi se tak plne radovat z toho, co maji.....Takze tak je to u nas, ale kdyby nahodou, tak nebojte, ze bych se vam nepochlubila ![]() ![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
29.3.2012 9:54:35
Jj, omlouvám se, popletla jsem to. Já jsem chodila na Tae-bo, to vypadalo dost podobně, ale je to bezkontaktní sport, takže ty údery děláš silou, ale do vzduchu, každopádně to byla makačka a sport, kterej mě (krom ježdění na kole)nejvíc bavil, taky jsme měli úžasnou instruktorku. No mě by se líbilo, mít boxovací pytel doma, to bychom se mohli do něj chodit vztekat všichni, ale nevím, jestli by to šlo bez těch rukavic?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.