| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1780] Názory 17811790 z 22350  [Dalších 20560 >>]
Silva81+chlapeček 104438
21.3.2012 9:54:21
Luci, jj ja vim, ja se vubec nepodivuju nad tim, ze to nekdo kupuje, kazdy jsme jiny....ja jsem v peci o svou plet docela lajdak - nastesti snesu cokoliv a nemam s tim problem a i kdyz se maluju denne (a odlicuju samozrejme), tak si na kosmetiku moc nepotrpim, nemam svou oblibenou znacku kremu ani odlicovaci vody, stridam to podle nalady a rozdil nepoznam. Na kosmetiku nechodim, ke kadernikovi jen kdyz je to nutne a i tam s odporem, proste si to neuzivam, kadernictvi mi pripada takova slepicarna - ty reci, co se tam vedou ~a~. (I proto mam uz zas dlouhe vlasy, proste se mi nechce ke kadernikovi ~f~) Obcas me chytne nejaky zachvat, ze o sebe musim vice pecovat, nakoupim si pletove masky, nocni krem, denni krem, ocni krem ~t~, parkrat se vydrzim napatlat a po trech letech to vyhodim, protoze je to prosly.....~d~ To muj muz je teda na sebe mnohem vic peclivy (ale do metrosexuala ma jeste hoooodne daleko) ~;)
Joll - no nez si to zacal uzivat, tak jsem byla hodne nervozni s nim, pak uz dobry, ale i tak jsem byla porad napjata...Ke konci uz super - vcelku bych nepotrebovala instruktorku a organizovanou zabavu, myslim, ze bychom si vystacili sami dva....~;) Ven klidne bez, pokud nema teplotu, tak ji to udela jen dobre....
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
21.3.2012 9:28:29
Joll ven klidne jdi.
My se chystame v jedenact k dr. Jsem zvedava co nam rekne. Zatim horecka stale a opet paralen nezabral.
21.3.2012 9:25:43
Wis neni to ani o tom, ze vodu potrebujes. Je proste kvalitni a moc nam vyhovuje na pokozku. Jak jsem psala. Ja se s ni treba odlicuju. Ona totiz nevysusuje jako voda.
Jollajda+ Lea 98439
21.3.2012 9:25:15
V obchodě se Lea nosila od miminka,měla jsem pocit,že se tolika lidí bojí,takže Davča vozil vozík,já nosila Leu, pak jsme se střídali. Teď už 2x vydržela asi půl nákupu sedět ve vozíku,tak to bylo fajn.

Holky, jsem na vážkách.Fakt mám s Leou chodit ven,když má žlutý soplíky a pořád dost kašle? Dr.včera říkala,ať chodíme, pokud nemá horečku,že vzduch a sluníčko udělá dobře. Byly jsme pak večer za D. k autobusu (takže asi 15min.venku) a Lea byla nadšená a dneska mě to tam taky táhne,zvlášť když je takové teplo. Co myslíte?
Jollajda+ Lea 98439
21.3.2012 9:22:42
Ahoj Wis,
tak to je paráda,že se to Páťovi nakonec líbilo a bude líbit víc a víc. Nám instruktorka říkala, že i když děti třeba milují koupání ve vaničce nebo kyblíku, můžou se pak poprvé v bazéně bát,protože té vody je mnohem víc a je všude kolem nich. Lea sice byla hned od začátku OK,ale pár dětí tam bylo a bylo vidět,že mají strach a obavy a na příští lekci to už bylo dobré. A jak se plavání líbí tobě? Já si to vždy maximálně užívám. V dubnu by měla přijet moje mamka a půjde s Leinkou plavat,tak budu fotit a fotit.
Silva81+chlapeček 104438
21.3.2012 9:15:36
Ahoj ~3~
Tak jsme vcera na plavani nakonec byli (Joll dekuji za radu) - nakonec jsem si rekla, ze se poradim primo s instruktorkou a ta rekla, ze s rymou muze, pokud k tomu nema ani teplotu ani kasel a nejsou to takove ty zlute hleny. Myslim, ze mu to plavani i trochu pomohlo, ryma je na ustupu ~R^
Akorat tedy poprve v bazenu, takze hukot hrozny, vsechny deti v pohode, ale nas Pata tam spustil sirenu a nebyl k utiseni - to neznam, vzdy kdyz jsme mezi detmi, tak ostatni rvou a ten nas flegmatik se na ne diva, co se deje ~d~ No, tak jsem si to aspon vyzkouesla z druhe strany. Po chvili se uklidnil a zacal si to uzivat, tak jsem moc rada a chodit budeme....Je to ale zajimave - od narozeni koupani miloval a je to tak cca tri tydny, co zacal byt z vody nejisty, jakoby se bal....Doufam, ze to prejde.
Ano nosici obdobi je u nas taky - Joll 2 hodiny v kocarku nevydrzi ani Patrik, proto jsme meli tu navstevu u manzelovych rodicu, aby se mohl protahnout a vyradit se, ale jinak ano, v kocarku je vetsinou rad. Co ho ale nudi, je nakupovani (ani se mu nedivim, ale obcas se proste jidlo nakoupit musi) a v obchodaku se po chvili dozaduje noseni. Kdysi jsem si myslela, ze ho nosit nebudu, protoze je proste macek, ale co nadelame, kdyz zacne v kocarku nespokojene mrcet....~d~ No tak nosime, je fakt, ze clovek si zvykne....Ale doma by se ani tolik nosit nemusel, ale nosim stejne, proste proto, ze mam strach, nechat ho bez dozoru....Takze bezne spolu delame takove jednodussi ukony - zapnout pracku, nachystat snidani....
Miceralni vodu taky neznam, zatim jsme ji nastesti nepotrebovali (500 ml - 500 Kc ~e~) - Maw, asi bych prvne zkusila ten caj, jak radi Lea. Z popisu se mi nezda, ze by to byla reakce na potravinu, taky bych rekla, ze to jsou spise ty potnicky....
21.3.2012 7:32:45
Joll, no nic moc. Tedy cekala jsem noc horsi, protoze pres den spinkal jen v naruci. V postylce se budil. Ale noc od jedne hodiny byla ok. Zajimane je, ze paralen mu vubec nepomuze tu horecku zvladnout, takze vzdy musime cekat na brufen.
Jollajda+ Lea 98439
21.3.2012 7:01:48
~t~ Luci,já tento pojem nidky neslyšela,tak děkuju,že jsi obohatila moje vědomosti.

a jak je Jeníčkovi? U nás noc bez kašle,akorát pořád děsná rýma. Aspoň ale můžeme chodit ven, už teď to vypadá na krásný slunečný den.
20.3.2012 18:05:46
A rozhodne jako debil nevypadas. To spis ja, ze neumim psat.
20.3.2012 18:05:06
Jollje tam preklep ~t~ jak pisu s jenickem na ruce~t~. Je to micelarni voda ~t~
[<<Předchozích 1780] Názory 17811790 z 22350  [Dalších 20560 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.