| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1770] Názory 17711780 z 22350  [Dalších 20570 >>]
Jollajda+ Lea 98439
21.3.2012 17:08:51
Lei,zkusím. Díky za radu. To bude moje první švadleníčko :-)

Foto v lacláčích přidáno.

Lei 37503
21.3.2012 16:53:07
Luci, a já už myslela, že máte vyhráno. Tak posílám Jeníčkovi hodně sil, ať nemoc zdolá!!! A i Ty se drž ~x~.

Joll, ty modré jsou jí opravdu volné, ale možná by stačilo ten předek trošku zabrat spíš než upravit délku, jak koukám - prostě aby jí v tom hrudníček neplaval. Zkus, založ to po stranách jakoby podél ramínek dolů, vypárat to můžeš vždycky. Naopak ty džínové jsou podle mne v pohodě. Zas já džíny nepovažuju za sváteční oblečení, takže bych volila ty druhé. Ale to má každý jinak, šatečky jako takové jsou krásné! A co foto v lacláčích? ;)

Jo, a plošticová fotka je skvělá!
Jollajda+ Lea 98439
21.3.2012 15:20:42
Lei,dobrý nápad, díky! Vložila jsem do alba dvě fotky v šatech, tak kdyžtak kukněte,mě se zdají prostě veliké a to jí třeba ty modré tak moooc sluší.

Katuš, jdeme sem http://new.fotofidelity.cz/galerie-detail-slide76 Je to D. bývalý kolega, dřív dělal fotografa pro MZM, tak snad to bude fajn. Sem do Vyškova už ani za nic, ten fotograf byl tak protivný!

Tak jsme byly venku... V kočáře strašný řev až do parku, tam byl klid,protože jsem ji vydělala a dala na lavičku,tak stála a pozorovala stíny na zemi (různě jsem mávala rukou a podobně), pak chvilku ťapkala a strašně dlouho stála u stromu a pozorovala ploštice. Pořád na ně ukazovala,hýbala prstíkem dle jejich pohybu, prostě naprostá fascinace... Pak si sedla na zem a poprvé ochutnala hlídnu a kámen~t~ Pak znovu do kočárku,řev až do města a potom už jsem zase nosila,protože jsem potřebovala asi do pěti obchodů a do nich se nedá zajet kočárkem. Nedokážu ji nechat samotnou venku...To už byla spokojená a zase miloučká. Potvůrka jedna~s~

Luci, chudák Jeníček. Hlavně aby mu bylo brzy po ATB lépe.Ještě mě tak napadlo...Když Lea tak kašlala, poradila mi prababi zavázat krček kapesníkem,aby na něj bylo teplo... Nevím,jestli to bylo tím,ale pak se to lepšilo a třeba i D, to vždy pomůže. Pokud kašle,bolí ho v krku,zaváže si na noc krk a bere si ponožky.
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
21.3.2012 13:21:06
Jinak s tou vychovou reagovala dr na to kdyz jsem rikala, ze pres den i na rukou spinka. Nestezovala jsem si, jen jsem popisovala jak to doma chodi.
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
21.3.2012 13:20:01
Tak jsme doma a nejsem moc stastna. Jenicek ma oboustranny zanet prudusek, skoro nabeh na zapal plic. Dr byla docela vydesena a to ja naopak byla v klidu, protoze prave v tu chvili byl Jenicek vesely a dokonce i capkal po cekarne. Hodinu pred tim jsem mu dala leky tak i pres to, ze mel 38,5 byl vesely, coz do ted doma nebylo, tak jsem uz byla daleko klidnejsi. Takze dostal antibiotika a pry pokud by se objevila dusnost nebo horecka neklesala tak nemame vahat a jet do nemocnice. Docela me opravdu vydesila, protoze ja byla najednou tak v klidu a ona na nej koukala jako na chudinku. Jeste pri odchodu nam rekla, ze mam byt statecna, a ze veskere vychovne metody ted musi pryc, ze je hodne nemocny. Je pravda, ze kdyz jsme prisli domu tak zase byl poklesly a chtel se chovat. Usinal mi zachumlany v dece v naruci. Doufam, ze to brzy prejde. Alespon ta horecka. Paracetamol nezabira vubec a brufen shodi horecku na 38 a neco. V lekarne mi doporucili psi sadlo tak jsme ho koupila a uvidime jestli to pomuze. Cudak ma tolik sirupu. Paralen,brufen, antibiotika, pak na roztazeni prudusek a sirup na kasel.
Katka+3 kluci 79533
21.3.2012 12:38:14
Jestli někoho zajímá, nyní na ČT1 v Sama doma probírají téma "potravinové alergie" ~;)
Katka+3 kluci 79533
21.3.2012 12:35:23
Joll, jestli se můžu zeptat, k jakému fotákovi tam jedete? ..jen pro inspiraci. Jinak klidně bych nechala malou v lacláčích fotit, ale zase když popisuješ,že budete mít vlastně kalhoty všichni, tak bych naopak Leušce dala nějaké šatky, aby byla trochu odlišná, zvýrazněná, že je to holčička, ale víš jak já, už jsem trošku magor...to z toho testosteronového dusna u nás doma ~;)
Lei 37503
21.3.2012 12:11:48
Joll, tak buď mrkni, jestli se nějaké z těch šatů nedají založit - jen jemně přichytit, po focení odpářeš - nebo dej lacláče, aspoň bude L. originální ~R^.
Jollajda+ Lea 98439
21.3.2012 12:03:53
:-) Tak kadeřník,nebyla už jsem pěkně dlouho. Kamarádka je kadeřnice, takže mi občas jen ostříhá konečky. Už ale docela dlouho zvažuju,že bych chtěla nějakou změnu účesu.Jenže bych potřebovala,abych s tím nic nemusela dělat,jen učesala a nechala být. Jsem docela levá na nějaké ančesávání a hlavně by mě to nebavilo.Třeba ségra si každý den narovnává vlasy žehličkou, by mě asi piclo. Z kosmetiky používám leskl na rty,oční stíny a a řasenku a to jen při zvláštní příležitosti. V normální dny občas jen potřu trochu rty leskem a jdu. Samozřejme voňavka,antiperspirant,sprchá,šampon,intimní gel je samozřejmostí~;):-)

Wis,to mě zase víc baví na tom plaváníčku, než kdybych plavala jen s Leuš sama. Máme možnost půjčit hromadu věcí-chvilku plavají v rybičce,pak zase s rukávkami, pak s housenkou, loví hromadu nalepovacích zvířátek,skáčí z desek...to by se mnou dělat nemohla a navíc má ráda děti,takže se snaží vždy k nějakému plavat,cákají po sobě...

A ještě jeden dotaz. V neděli jedeme do Brna k foťákovi nechat se fotit k příležitosti Š a L. narozenin. Akorát jsem dnes zjitstila, že prostě nemáme šaty. Nebo teda máme,asi šest,ale všechny jsou ještě dlouhé, že to vypadá blbě a nechce se mi teď kupovat krátké šaty, které by měla jen na focení a pak v létě už je zase měla moc krátké.Tak zvažuju, že bych malé dala lacláčky a bodýčko. Moc se mi v tom líbí, vypadá roztomile a jako správná rošťanda. Já taky budu mít kalhoty a košili,Davča to samé...Tak co? Nebude to blbý, že je holčička a nebude mít na focení šaty?

Katka+3 kluci 79533
21.3.2012 11:11:02
Ahoj holky.
Tak s kašlem a rýmou ven- vidím rozdíl, pokud je to u Tadeáše,který venku v kočárku jen sedí a nenamáhá se,takže procházka neuškodí, pokud kašle jeden ze starších, kteří pak venku navíc běhají, tak je pak kašel doma horší, jenže zabrante děcku neběhat,že. Spíš je to o zvážení více okolností naráz, jestli je dítě v dobré náladě, není mrzuté, jestli je kašel suchý nebo spíš vlhký až tuberácký ~;) a jaké je venku teplo. Ted v tomto počasí, si myslím, je to ok, ale třeba Davča se po víkendu stráveném venku zhoršil, přitom teplo bylo, jenže on musel furt všude běhat, jezdit na kole atd.,takže pak chrchlá a chrchlá ~q~
Luci, micelární vodu znám od Vichy a byla super. Je to třeba kosmetika dražší,ale zase mě vydrží dlouho, jinak jsem jak Wis...hrozný sebeflákač. Kadeřnice 1x za rok, že už musím. Ostatní služby nevyužívám, i když někdy bych se nechala hýčkat, ale u nás je spíš problém s časem a upíchnout babičce všechny tři, taky nemůžu. Jsem ráda,že aspon zvládám 2x týdně cvíčo, to mi dělá dobře :-)

Mariko,jak jsem tak četla o výchově apod., tak tě obdivuju. Já ti nevím, já jsem asi už psychicky labilní nebo nevím čím to,že naše děti dostali na zadek už hodněkrát a kolikrát mě to mrzelo. Teda on dostával spíš Davča, protože je větší paličák. Ale často nad tím přemýšlím a zjišťuju, že když jsou ti dva starší od sebe,tak je pohoda, jakž takž poslouchají, doma je klid, ale jak jsou spolu,tak je to konec. Mám strach,že jak povyroste T., tak se s něma poveze, budou jejich hádky a rozepře ve větší míře a já fakt zešedivím ~n~ Jinak mít doma jedno dítě a k tomu nejmenšího,tak je to fakt pohodička. Nebo si říkám, jestli to není jejich věkem? Že jsou ti dva starší přeci jen trošku ještě malý,takže těžko jeden z nich ustupuje, neumí dělat kompromis, o věci se hádají. Nebo si prostě ti dva nesedí charakterem??? Jsem už z toho fakt vyšťavená. Nebo to mám brát jako "sourozeneckou lásku" ??? ~d~ Zase abych si tu furt jen nestěžovala, tak jsou chvíle,kdy si spolu pěkně hrají, jeden druhému že něco třeba "koupí" (např.když byl D. v nemocnici,tak Maty mu vybíral v obchodě dáreček- kindervajco)...sice maličkost,ale na bráchu myslel,což je pozitivní. Ale hodně tu s něma zažívám boje, já stále vysvětluju, jenže často už nemůžu a dochází tu rozdávání na zadek ~7~ Jo, knížku RaR taky mám, pořádně jsem nepřečetla, asi si ji vytáhnu a začnu se nad ní zklidnovat, nebo ze mne bude matka hysterka ~8~
[<<Předchozích 1770] Názory 17711780 z 22350  [Dalších 20570 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.