Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kateřina+2 kluci+ holčička | 18958 |
|
|
15.3.2012 18:26:51
No a to reportáž jsem viděla - fakt neuvěřitelný... Navíc věřím, že z nás dělaj idioty i jinak a to už nejde tak snadno prohlédnout...
![]() |
| Kateřina+2 kluci+ holčička | 18958 |
|
|
15.3.2012 18:25:58
Katko, no já už asi telefon na Chocholouška začnu shánět... Kluci se mají strašně rádi, i na Káču jsou hrozně hodný...ALE musej bejt vyběhaný. Když jsou takhle zavřený doma, tak je to příšerný.... To jsou fakt na zabití....
Navíc tátovi dneska zjistili rakovinu konečníku, tak bych dneska nejradši někam utekla, zalezla do nory a politovala se... No, možná naopak je lepší, že mě nenechaj... ![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
15.3.2012 18:19:59
"nikdo nikdy nejde"
![]() |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
15.3.2012 18:10:43
Lei samozrejme si rikame pokud je jeden z nas unaveny at jde spar ale nikdo nikdy nejde
jo pokud je jeden nemocny tak jde ale to neni porad, ze. V normalnim zivote na sebeproste cekame. |
| Lei | 37503 |
|
|
15.3.2012 17:44:20
http://v.jenpromuze.cz/video/show/10349-tv-nova-nas-ma-vsechny-za-idioty
![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
15.3.2012 17:41:48
Dobré téma (= u nás aktuální). No, já si neumím představit, že vidím na muži únavu a neřeknu mu, ať si jde lehnout, a nechám ho na sebe čekat
. Totéž naopak. U nás jsou momentálně dvě situace - a) já sedím u počítače kvůli škole do dvou do rána - tak to on jde samozřejmě spát - a za b) já seděla předchozí dny do dvou do rána, takže usnu u uspávání M v osm - a to on je teda vzhůru . Samozřejmě pokud víme, že ten druhý bude s prací hotov cca do půl hodinky, tak na sebe počkáme. A taky pokud jde o atypickou situaci, jakože třeba muž dělal na projektu celou noc, ráno se to muselo odevzdat - tak jsem se snažila vydržet a pomáhat mu a nebo být aspoň psychickou oporou, když pomoci nešlo - vařit čaj a tak. |
| Bobík* | 31283 |
|
|
15.3.2012 16:46:34
Luci, môjmu to nevadí. Keď bol doma, tak som šla spať prvá, on kukal TV. Teraz chodí robiť a narobí sa do tej 17.00 (píli drevo v hore), tak chodí spať so mnou. Ja len čakám, kedy dopije malá mlieko a ideme
On to chápe, ja som vždy bola sedmospáč a teraz, keď vstávam v noci k malej, tak mám deficit... už to bude skoro rok On koľko krát ani v noci nevie, že som vstala, lebo má tuhší spánok. |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
15.3.2012 16:41:11
Holky a to manzelum nevadi ze tak brzy zalehneze? My nechodime spat jeden bez druheho tak vzdy na sebe cekame. Pokud ma praci pritel cekam ja nebo naopak. Nebo koukame na film a tak.
|
| Bobík* | 31283 |
|
|
15.3.2012 16:28:43
Luci, Katka, super, že je u vás už lepšie
![]() Ja tiež chodím spávať tak do 21.00, lebo malá v noci mrnčí, neviem prečo, ale tak zhruba každé 2 hoďky keď už je to hlasno a dlho, tak vstanem pretočím ju inak, zakryjem a spi....sila |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
15.3.2012 14:51:06
No, musím na termíny mrknout.
Luci, víš jak já chodím spát pozdě, pak jsem ráno ko a nálada na nic. Je to hodně znát,když se člověk nevyspí. Já ted doma nějak nevědomě najela na nemocniční režim Usnu s klukama kolem půl deváté a ráno po šesté vstávám. No jsem zvědavá,jak dlouho mi to vydrží Počítám,že o víkendu jdu spát později, tudíž budu opět ve starém režimu a ráno nepoužitelná. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.