| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1870] Názory 18711880 z 22350  [Dalších 20470 >>]
Jollajda+ Lea 98439
16.3.2012 7:31:27
Luci,dokud nebyla Lea,chodili jsme spát jenom zároveň spolu. Já jsem prostě bez Davči nedokázala usnout. Teď už kolikrát jdu sama,protože jsem fakt unavená,spím,Davčův příchod mě vždy probudí,tak se pak přitulím a spím dál.Stává se to ale málokdy,většinou chodíme spávat spolu mezi 21:00-22:00. Lea usíná kolem osmé,pak uklidím hračky,kuchyň,dám si sprchu a většinou na něco koukáme, hrajme Go nebo Scrabble a podobně ~m~~t~
Jollajda+ Lea 98439
16.3.2012 7:29:06
Kat, v červnu bychom mohli kdykoli kromě víkendu 23.-24. To rozhodně ne.Kéž by to vyšlo aspoň v tom červnu a ve větším počtu.

VČera jsem koupila Leince dárek k svátku a Štěpánek jí vyrobil přáníčko,pak jí ho schováme do jejího kufříku na památku.

Jo a kdo je členem toho Babybonusu v DMku,tak za 30bodů dávají dřevěné kostičky. My si pro ně včera cestou od dr. byly a jsou fajn. Zároveň to je takové to puzzle,protože z každé strany kostky je část obrázku.
Jollajda+ Lea 98439
16.3.2012 7:25:47
Evi,Valinka je šikulka! Lea se teď zasekla a další vývoj nic a to jsem si myslela,že v tuhle dobu už bude chodit sama. Jinak to brečení mi dělá taky. U dr. je hodná,usměvavá,zvídavá, dokud na ní doktorka nešáhne nebo mi ji nevezme. Na plavání ale chodím,protože ji mám pořád u sebe a instruktorka to ukazuje s jinými dětmi.

Včera jsme byli u dr. Vyfasovali jsme Ventolin a v úterý na kontrolu. Horečku už má většinu dne pod 38,kolem 37,7 ale kašel se zhoršil,tak jsem zvědavá. A to je venku zrovna tak krásně~n~ Jinak je protivná,ukňouraná,nechce ani spinkat sama,ale chápu ji.

Kacatko-75 13776
15.3.2012 22:49:18
zapomela jsem dodat ten link- ja hrava derava- tady

http://natural.tv/2012/01/05/cancer-killer-natural-cancer-cell-killer-10000-times-stronger-than-chemo/
Kacatko-75 13776
15.3.2012 22:46:20
tady jsem nasla kousek na ceskem netu- kdyz jsem si vyhledala sour sop:

Hluboko v amazonském pralese roste strom, který pravděpodobně dokáže ničit rakovinotvorné buňky mnohokrát efektivněji než chemické preparáty současného farmaceutického průmyslu. Tento strom se jmenuje brazilská graviola, guanabana španělsky nebo soursop v angličtině. Plod gravioly obsahuje bílou, měkkou dužinu která se používá v potravinářském průmyslu na výrobu ovocného džusu, sorbetu atd.

Výzkum prokázal, že výtažek zplodu gravioly má následující pozoruhodné účinky na lidský organizmus:

■látka, obsažena v plodu gravioly účinně působí proti 12 druhům rakoviny včetně rakoviny prostaty, prsů, plic a tlustého střeva. Dokáže ničit rakovinové buňky bez vedlejších efektů, jako jsou ztráta váhy, vypadávání vlasů atd.;
■posiluje imunitní systém a zvyšuje obrannou schopnost organizmu;
■má vysoké antibakteriální účinky, působí proti střevním parazitům;
snižuje vysoký krevní tlak.

Kacatko-75 13776
15.3.2012 22:45:52
Ahoj holky.

KAto- to je mi s tatinkem moc lito!! Moc o rakovine konecniku nevim- a doufam, z eje to nejaka "lepsi" co jde dobre lecit!~;((~;((~;((

Jinak jsem tuhle premyslela nad tim co tu pisete o ovoci a zelenine- ja vas poctive ctu- v posteli pred spanim- ale jak uz jsem psala, pres telefon se mi psat nechce- tak toho mam vzdy v hlave tolik co mam napsat a potyom vse zapomenu!
MArika a Lei psaly, ze jedi jen "Sezonni" ovoce a szeleninu. Tady se to take prosazuje a snazim se kupovat vypestovane tady co nejbliz, ale zas tedy kdyz neni, kupuji i ted v zime jahody a maliny, papaju dovezene odjinud. Tady v zime neroste nic- Ohio ma podnebi asi jako ceska republika. JA s tim nazorem souhlasim- o holky pisou, ale tuhle jsem mela rozhovor s kamaradkou na tema rakoviny- a bavily jsme se o tom, jak nejake studie prokazuji jak enzymy z ruznych plodu pomahaji rakovinu zdolat- zrovna to bylo pred par dny, kdy jste tu probiraly o domaim sezonnim atd- a tak jsem si rikala, ze se vas zeptam- jestli je lepsi takove plody jako papaja nejist vubec, kdyz nejsou "lokalni" .
Jsou pripady, kde lide s rakovinou zacali jist ty prirodni ovocne stavy a pisou z ejim to pomohlo- co je na tom pravdy- kdo vi?
Ale teda KAto- zrovna pro Tebe prikladam clanek- je tedy v aj- co je na tom pravdy nevim- ale treba by to za pruzkum stalo pro tveho tatinka.
Jedna se o plod "sour sop" a rostlina , nebo strom se jmenuje graviola- tedy tak jsem to pochopila- pisou ze je uplne zazracny. Mozna by to pomohlo jako lecba navrch?
Evikno+Valerinka 110426
15.3.2012 20:28:03
Ahojky holky, tak jsem dočetla si milion příspěvků~t~
Všude samé nemoci a marůdkové, a srazík vám také nevyšel a to má být zrovna tak krásně~n~
U nás musím zaŤukat přes celou zimu ani rýma, nic, včera jsme byli na 10 měsíční, 9450g a 73cm.Valča to tak opět prořvala~q~ zjistila jsem že jakmile někdo cizí na ní sáhne či promluví tak spustí - má to už od miminka, proto jsme zrušily i chození na plaváníčko.
Nevím, jinak je to veselá a hodná holčička - upovídaná.
Během 14 dní udělala takových pokroků - konečně už leze po 4, začala si před 3 týdny sama sedat, pak hned sama zvedat o stůl, koupila jsem jí 1 chodící botičky, tak už i našlapuje....no už je veselo u nás.
Jinak nočník už zkoušíme měsíc, jen ale na kakání a dobrý.
No chtěla jsem toho napsat hafo a už zase nic nevím tak kdyžtak dopíšu.
Všem marodům brzké uzdravení~x~
MarikaP+3 82381
15.3.2012 20:12:20
Když jsme u těch odkazů, prozměnu něco co potěší či pobaví, někdo už dostal do mailu :-)
http://www.youtube.com/watch?v=rklUthIgU4w
MarikaP+3 82381
15.3.2012 20:08:08
Kateřino, tak to já jsem Elišce taky dávala sněhovou kouli do mrazáku, na okno, pak tu vodu zase do mrazáku, tam je to pochopitelný, že se to děti terpve učí, ale že to oznamují v hlavních zprávach jako událost roku, že voda v -15 zamrzne, to je fakt směšný.
Kateřina+2 kluci+ holčička 18958
15.3.2012 19:41:35
A naši kluci se v tom asi shlédli a dělají podobné experimenty doma...Právě jsem v mrazáku našla asi 10 pytlíků plných vody a dál různé předměty...hádejte,co se s nimi po několika hodnách v mrazáku stalo? ~y~
[<<Předchozích 1870] Názory 18711880 z 22350  [Dalších 20470 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.