Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
14.3.2012 18:36:00
Káťo, že by fakt klon?
Na Chocholouška? Tak popravdě, v nemocnici to kupodivu se dvouma šlo a ted doma opět zápřah. Sestřičky si tam ze mě utahovaly, že se tam mám určitě velmi dobře jen se dvouma dětma, no jako jo, na jednu stranu to byl klid, protože se tam nehádali ti dva (D a M), ted už jsme opět na bojišti a já si asi vyřvu hlasivky. Tak přemýšlím, kde mi vlastně bylo líp ![]() No nebudu se rouhat, samozřejmě doma s dětičkama a manželem, ale číslo na Chocholouška mít v záloze by nebylo špatné. Ale říkám si, vždycky může být hůř. A jak u vás doma? Hádají se ti kluci? Nebo jsou to super mega bráchové a kámoši..? |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
14.3.2012 16:41:48
Tak nejblizsi termin na vyndani mandle je 24.4. Ale sestricka nas dala jako nahradniky takze muzeme jit behem nekolika dni. Byla bych docela rada az se klarka uzdravi. Aby to mela za sebou. Uz ted zacinam mit nervy
|
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
14.3.2012 16:35:53
Holky tak to jste dobre, ze jste nemely deti, ale uz jste mely jasno ve vychove
Ja nemam zadny koncept vychovy, tak nejak se hodlam prizpusobit tomu, co zivot prinese. Mozna proto mi nekdy pripada, ze jsem snad jedina, kdo tady nema na veci jasny nazor a nechava se snadno ovlivnit....![]() Ja teda zila az donedavna v domneni, ze je naprosto bezne, ze dite nosi plinky do 3 let a az moje mamka me vyvedla z miry dotazem, kdy planuju zacit pouzivat nocnik.... Jako samozrejme to budeme trenovat, ale pokud bude i ve dvou letech s plinkou, nebudu se z toho hroutit. Taky se spis priklanim k tomu, ze to, ze je dite brzy bez plinek neni ani tak otazka sikovnosti nebo nedejboze inteligence, ale proste kazdy ma nejake dispozice a kapacitu mocoveho mechyre. Ja myslim, ze u nas doma je to krasne videt: my jdeme s manzelem ven a on proste nevydrzi hodinu venku, aniz by musel resit, kde se zajde vycurat a navic miva takove ty stavy, ze proste musi fakt hned, jinak to nevydrzi . Ja reknu, ze se mi chce curat, ale klidne vydrzim dalsi tri hodiny. MM chodi na zachod bezne dvakrat za noc, ja se v noci vzbudim, chce se mi, ale mam malyho vedle sebe a strach, ze by se probudil a spadl z postele, tak to proste bez problemu vydrzim az do rana. V tehotenstvi jsem taky nemela problem a v noci nikdy na zachod nemusela.....Proste verim, ze i ty deti jsou kazde jine. A byla bych opatrna s odsuzovanim matky, ktera "nechce dite stresovat" - mozna zrovna ona ma to pomalejsi dite, ktere ne a ne vydrzet bez plinky a tak je snadnejsi rict, ze je to proto, ze jej nechce stresovat, nez aby poslouchala "to nase Maruska uz plinku nema trictvrte roku" ![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
14.3.2012 15:55:59
Katko, Maw taky ne, my byly dohodnuté, že kdyby jela, vzala by nás autem, ale Berťa je taky nějakej nakřáplej, takže nee.
|
| Kateřina+2 kluci+ holčička | 18958 |
|
|
14.3.2012 15:40:49
Katko- a vůbec- jak se daří TOBĚ ???? Nejsi už zralá na Chocholouška?
|
| Kateřina+2 kluci+ holčička | 18958 |
|
|
14.3.2012 15:39:40
Luci,naši kluci třeba zrovna ve 3 letech už plíny neměli, jen občas na noc- hlavně v cizím prostředí. Doma chodili spolehlivě, ale kdykoliv jsme někam vyjeli, tak první noc měli "nehodu"...
Já jen psala, že už to nesoudím tak snadno jako kdysi Jinak bych se podepsala pod to, co napsala Katka /Katko, já už mám stejně dlouho podezření, jestli ty nejsi můj klon / A teda jedno můžu říct s určitostí- nikdy jsem ve výchově neměla jasnější koncepci než když jsem ještě děti neměla ![]() |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
14.3.2012 15:24:47
Katko oni nam to nervali ´rekli ze to muzeme podstoupit jinde. On uz se manzel tam domluval na odstraneni nejake tkane v nose tak jsme rovnou kyvli. Ja uz zazila narkozu trikrat a i tu slabou ale stejne. Je mi tech malych deti strasne lito. Klarka je dost bojacna
![]() |
|
|
14.3.2012 15:04:01
Mariko, nevíš co Maw? Předpokládám,že taky nepojede,že? Chci to jen tutově vědět,než to zruším. Nebo jí pisnu sms.
|
|
|
14.3.2012 15:01:36
Jo jinak já jednou taky takhle dala moč do ledničky, že jí donesu dr druhý den. Tak jsem donesla, výsledky byli naprosto katastrofální, dr mi kvůli tomu volal, že hodnoty byli divné a že jestli jsem nedala starou moč...hi hi, já tehdy prvomatka, taky jsem nevěděla, takže ponaučení a už vím,že starou moč doopravdy nedávat!
Luci, jestli vám to ted nenabízí laserem proto, aby spíš vysolili nějaké penízky S odebráním mandličky tu měla zkušenost Klárka se synem, tehdy mi psala, že sice zákrok nic moc, ale malýmu to moc pomohlo a šli by do toho znova, kdyby museli. Ale oni to měli odstraněné chirurgicky. CO se týče narkozy se nějak moc nebojím, Davča měl ve 3měs,když podstupoval magnet.rezonanci, dostal jen slaboučkou narkozku, ted jí na tento krátký zákrok taky dávají lehkou, neboj ![]() |
|
|
14.3.2012 14:56:43
Bobíku, my ted na příjem donesli moč starou 4hodiny a řekli, že už né, že už se tam ty látky rozpadají a výsledek je zcela jiný. Takže bych ti poradila brát znova moč.
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.