Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bobík* | 31283 |
|
|
14.3.2012 14:47:47
Marika, na nefrológii pozrú cez mikroskop, asi na leukocyty... a potom to nesiem na rozbor do laborky, neviem...
|
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
14.3.2012 14:42:29
Bobiku - na jaké vyšetření? pokud to není na bakteriologii, tak by to nemělo vadit, dej to raději do ledničky.
Wis - i u toho kousání je to u dětí individuální, Eliška měla první zub v 10,5 měsíci a v téhle době už jsem jí jídlo jen krájela, snědla celej rohlík na posezení, nějaký mačkání, mixování to vůbec, ona to rozkousala dásněma. Matěj už trochu začíná taky zpracovávat, jablko je víc okolo něj, než v něm, ale včera jsem mu pokrájela kukuřičný těstoviny a jelo to do něj jak po másle.Ale když má větší kus zeleniny, tak to jazýčkem pošle ven z pusy.Takže mu zatím vše mačkám vidličkou. |
| Bobík* | 31283 |
|
|
14.3.2012 14:32:56
Dievčatá, neviete ako to je s tým močom? Musí byť ranný na nefro???? Díky
![]() |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
14.3.2012 14:15:38
Katko jj do tri let pres den a do peti na noc pak se to resi. Klarka od 18mes pres den a od 20 mes v noci. Ale ta noc je zazrak. Proste i jako miminko v noci necurala. Jinak si take nedelam iluze ze to bude i ted tak super ale ve trech letech si ho nedokazu predstavit. Bude to obr kluk a plenu? Doufam ze ne!
Jinak i klarce je pet a rovnou nam navidli tohle. Jeste vcera jsme si rikali jestli to neni zbytecne, ze by jsme to chteli probrat i jinde a ono hned dnes jsme probirali. Marne ale cekam na telefonat z orl kvuli termiňu. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
14.3.2012 14:11:26
Kat, za náš zrušit,pochybuju,že se stihne úplně uzdravit. Taááák mě to mrzí. Musíme se pak domluvit,jak ti vrátím tu krosnu.
|
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
14.3.2012 13:56:29
Holky, takže jdu rušit a nechávám tam rezervačku jen pro Wis...? Hlaště se, co ostatní.
|
|
|
14.3.2012 13:29:38
Já jsem už jak Káta...kdysi jsem měla taky na určité věci vyhraněný názor, ale už si dávám pozor, protože člověk míní a život mění...jak já kroutila hlavou nad tím,když kamarádčin chlapeček měl ve 2letech plenu a pak realita? D. byl přes den bez plen ve 2,5letech, Maty to stejné. A at jsem se snažila sebevíc,prostě to nešlo. Co mě pak dost dostávalo,že Davča měl plenku na noc ve 3letech, tak já se ptala dr,jestli je to normální a odpověd? Ano,klidně do 5let!!! Že tam je to otázka,kdy ten moč.měchýř a celý vyluč.systém dozraje, měchýř je více flexibilní a pojme více tekutiny a zároven udrží, no že to hrotit nemám. Pamatuju si živě,že i D. mě prosil,že plenku nechce,ale to pak byl kolotoč v noci- několikrát budit a na záchod,pokud to nebylo včas,tak převlíkat mokrou postel. Byla jsem z toho zoufalá, nakonec se to samo upravilo ve 3letech a 7měs! Po této zkušenosti zůstávám klidná, věřím, že vše má svůj čas. Matyáš má ted 3roky a 4měs a bez pleny v noci je asi měsíc. Hm,jestli ti kluci nejsou taky pomalejší
![]() |
|
|
14.3.2012 13:14:43
Luci, to máš asi pravdu, ted jsem to taky někde četla, že po klasickém odstranění mandle může zase mandlička dorůst,což po laseru asi né. Takže prý taky záleží, jestli jí necháváš odstranit u 2letáka nebo staršího. Prý čím dítě mladší, tak nechat odstranit laserem, čím je starší, tak chirurgicky, protože ona stejně pomalu zaniká a zároven se předpokládá, že starší dítko už tak nemarodí. U našeho 5letáka je to prej jedno, klidně odstranění klasicky, že stejně brzy půjde do školy a nemocnost hned prudce klesá...jsem volala na orl a mluvila s naším alergologem. Mimojiné, my ted leželi v Třebíči a tam to asi ani laserem nedělají, nevím. A domů to máme 20km,takže je to asi na ten 3denní pobyt. Nebo přespat u mojí mamky v Třebíči, jenže ta mě poslední dobou tak vytáčí, že nemám chut tam s ním přespávat, uvidím.
|
| Bobík* | 31283 |
|
|
14.3.2012 13:08:46
Katka, za 5 týždňov by bola iná rychlovka....
Ale dúfam, že malá to zvládne do 1,5 roka...o chvíľu má rok a nepovie nič, len mama. Do troch rokov je pre mňa dosť veľa.... Aj dvojročné mi príde dosť, aj keď sa stáva, že niektoré deti vtedy ešte ani nejak nehovoria. Akože, keď sa to dieťa nechce skoro naučiť, tak proste s ním asi nič nepohne, každé dieťa je iné....ale ak na to matka kašle a čaká kým dieťa pochopí samo, že sa má pýtať, tak to je pre mňa proste nepochopiteľné.... ![]() Katka, vitajte doma a dúfam, že to bude o.k. |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
14.3.2012 12:25:06
Katerino, plenka ve trech letech? To snad ne!!! Max na spani. Vzdyt by dite nemohlo ani do skolky. Ale kazda to mame jinak. Za me tedy do tri let bez pleny. Tedy driv nez bude mit tri.
Katko chodime sem na polikliniku a ambulance se tvari normalne ale zrejme je to soukroma klinika orl v obyc poliklinice. Chteji 2500 ta jednu mandli a 500 za pichnuti a procisteni ouska. To ji udelaji rovnou s tim. Ja cetla ze tim laserem se eliminuje krvaceni po zakroku a mandle nemaji tendenci dorustat jako po odstraneni jenkyretou. Nevim. Proste hned v vordinaci jsme kyvli. Mame to deset minut chuze od baraku a neprijde mi ta castka silena. Spis me desi ta narkoza. Kazdopadne my mame jit nekdy na konci duvna. Cekam na telefon na domluveňi presneho terminu. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.