| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1930] Názory 19311940 z 22350  [Dalších 20410 >>]
Lei 37503
14.3.2012 10:49:33
"tak jej ritku vopchám do mojej malej ruky" slovenština rulezzz ~R^~g~~t~
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
14.3.2012 10:48:35
Katko jsem rada, ze jste uz doma. Doufam, ze bude uz lepe.
Wis s temi kousky. Zkus mekci kousky a pak jablicko nebo kousky jemne poduseneho jablk. Proste aby ten kousek uz mel, ale taky si s nim umel uz poradit. Kazdopadne bych kvuli tomu, ze se pozveacel nezavrhala kousky. Musi se to nejak naucit. Zalezi ale na vas. Jednou kousat vude vse~:-D

Joll to me moc mrzi. At jste brzy fit. Ja dnes byla s klarkou take u dr. Rano se probudila, ze ji boli ousko. Ma zvysenou teplotu tak dostala kapky do usi. No a rozodli jsme se ze ji tedy ty mandle nechame vyndat. Mluvila jsem o tom s dr a taky se k tomu priklani.
Lei 37503
14.3.2012 10:48:17
Trochu oschnou ve smyslu, že nebudou klouzat díky tomu šlemovitému povlaku, ne, že budu M krmit okoralými nudlemi ~:-D.
Lei 37503
14.3.2012 10:46:46
Jejda - tak smajlík pozitivní Katce, že jsou doma, hurá, a Leince a Kubíkovi aspoň ~6~~6~~6~.

Hele, já to fakt vidím na ten statek v létě ~t~. I když, abych se nechvástala, že...musela bych to promyslet, kolik a kam bych hostů uložila - ono mi to jaksi ještě neříká pane, že...(což neznamená, že pozvání ruším!, akorát na to zatím nemám myšlenky).

Wis, to bylo stopro tím blbnutím a ne kousíčky ~x~, já se domnívám, že pokud se dětem z kousků vysloveně nenavaluje a jsou schopni a ochotni je pojídat, tak je to jen dobře. Pak dej vědět, co P na špagety říkal. Já asi zkusím příště i nějaké jiné tvary...ono když taková mašlička nebo penne trošku oschnou, tak se budou dobře držet v ruce...dala jsem už také jáhly a celkem M jely.

Tyjo, Kateřino, to je horor story s tím nočníkem, fuj, to je mi ho moc líto! Já abych řekla pravdu nějak zatím nepomyslela, že budu M vysazovat, tak jsem se lekla, že tady už to jede...ale zas u dětí, které jsou starší...tak v tom roce uvidím. Zatím mi stačí, že M kaká do nočníčku, nad kterým ji držím - a čurá, pokud mám čas, sílu, náladu apod. ji v pravý čas rozbalit. Ale po nějakém nočníku se stejně budu muset poohlédnout, ten jsme kupodivu nepodědili ~:-D. (Teda u našich má M ještě vaničku a nočník po mně ~k~, naši to oboje vydrbali do zářícího lesku a jsou jak nové a design zcela vyhovující...koncem března k nim jedu na pár dní, tak tam zkusím M posadit, co tomu bude říkat).
Katka+3 kluci 79533
14.3.2012 10:15:34
Halooo, zdravíme z domova ~3~~3~~3~ včera nás pustili.
Bobík* 31283
14.3.2012 9:42:57
Katka, je to diskutabilné, lebo určite by sa aj v tej dobe našli deti, ktoré sa to proste naučili neskôr. Ja som sa pýtala, keď som mala rok, brácho mal rok aj 3 mesiace a segra rok aj 2 mesiace. Ale neviem, kedy nás tam mama začala dávať, asi až keď sme sedeli. Lebo proste ako aj mňa presviedčala, aby som to robila - ale neuspela, oni nás proste obkladali vankúšmi, aby sme sa sedieť naučili tak zhruba okolo 6 mesiacov. A potom asi začínali...
Ja teda malú dávam, ale keď proste si sadnúť nechce, plače, alebo proste sa ťahá hore, tak ju vezmem a zabalím... nenútim, presne preto, aby to potom neodmietala...
Kateřina+2 kluci+ holčička 18958
14.3.2012 9:26:14
Jejda...tak koukám, že se nám to tady nějak bortí... My totiž -želbohu- taky nedorazíme- Kubajz nakonec oboustranný zánět středního ucha a navíc jsme včera mého tátu odvezli do nemocnice ~7~ Moc se omlouvám!

Bobiku- jinak k tomu nočníku- já nevím, jestli ty děti tenkrát byly opravdu tak šikovné, jak nám maminky, tchýně a další tvrdí... Ono dávat prcka na nočník, když ještě nesedí, taky není optimální. A vysazovat ho tam každou hodinu....no, nevím,no. Náš Šimon byl v tomhle taky hodně opožděný, tak se ho to tchýně snažila naučit takovým způsobem, že ho na nočníku držela tak, až měl modřiny. Doteď si nesedne nikam na záchod, jakej to v něm zanechalo dojem. A věřím, že kdyby ho tam takhle vysazovala každou hodinu, že by byl do roka taky bez plen. Pro mě to je ale příliš vysoká cena za to, co se stejně jednou sám naučí...
Silva81+chlapeček 104438
14.3.2012 9:15:09
Joll, to je smula ~n~, ale hlavne at je Leinka brzy v poradku ~6~
Nakyp klasicky na sladko, delala jsem ho s tvarohem, spechala, at to stihnu, nez se mamanek vzbudi, vsechno jsem stihla, jen ten tvaroh jsem tam blbec zapomnela dat ~t~ (delala jsem to, protoze se ma spotrebovat do 19.3., tak at ho spotrebuju ~:-D) - no, ale kdybych to neprisladila medem a nedavala nahoru snih z bilku, mohla jsem to nabidnout i Patovi (varila jsem jahly ve vzorcich UM, co prisly postou ~d~).....
Mariko - zavarena rajcata mame prave vlastni, vystacime s nima az do dalsi sklizne, ale ja jsem proste zvykla k chlebu s necim prikusovat nejakou syrovou zeleninu, bez ni se tak nejak neumim poradne najist....~d~ Jak rikam, okurky jsou ted chutove fakt dobre, obcas narazim i na dobre rajcata (ale ta cena ~8~) - ale jasne, ze tak jako cerstve utrzene ze zahrady nebudou nikdy.....
Luci - drzim Klarce palce ~6~
Lei - se spagetama si me inspirovala, porad jsem zila v domeni, ze jsou vajecne, ale nastesti nejsou, taky mu to zkusim dat, kdyz tomu nasemu bezzubkovi fakt ty tvrde veci dat nemuzu....A jo, veci nalezene na zemi jsou nejlepsi, nas Patrik uz takhle ochutnal susenku, co nasel v MC na zemi ~8~ (nastesti tam nelezela dlouho, upadla tam jedne holcicce, co tam byla s nama). Moc si pochutnal ~t~
Vcera jsem jedla jablko, Patrik u me, delali jsme blbosti na podlaze a ja ho krmila kousickama jablka a ono se mu to asi nekde sprajclo, najednou chrceni, jak se nemohl nadechnout~e~, predklonil se a celou me pozvracel (mel chvili pred tim mliko), manzel se na me zle podival (on nerad vidi, kdyz ho krmim kouskama), ale ja fakt myslim, ze problem byl, ze jsme pri tom delali blbosti, ty kousky byly fakt male ~8~
Jollajda+ Lea 98439
14.3.2012 8:39:43
Ahojky,
tak Lea v noci 2x zvracela,topila jak topení,teď horečka kolem 38,začíná se spouštět rýma~n~ Sraz vidím bledě.
Bobík* 31283
14.3.2012 8:35:58
Lei, špagety som neskúšala...včera mala jablko, celkom jej to šlo, kým bol ten kúsok väčší a nešmýkal sa od slín....

P. má tiež pidi zadok ,ale sedí na úplne obyč nočníku, trošku má zadoček vpadnutý, ale to nevadí. Snažím sa ju dávať viac dozadu... Nemá ešte celých 8kg, tak jej ritku vopchám do mojej malej ruky ~g~

Dievčatá, môžem na vyšetrenie doniesť moč s predchádzajúceho dňa? V piatok idem s malou na nefro a neviem či sa mi do 8.00 vyciká bez pokakania....
[<<Předchozích 1930] Názory 19311940 z 22350  [Dalších 20410 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.