| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1940] Názory 19411950 z 22350  [Dalších 20400 >>]
Lei 37503
13.3.2012 23:22:36
Bobi, ohledně toho, co dá P do pusy sama - zkoušela jsi špagety? M vteřinu neposedí a takové jedení, jako Matěj na videu, no o tom si můžu nechat zdát, ale dvakrát jsem jí dala ochutnat špagetu, a to bylo maximální soustředění, držela ji, soukala do sebe a závěrečné vsrknutí je strašně srandovní...takový mini Ital. Nebo mimi Ital ~:-D. Podobné zaujetí předvedla také u špičky tvrdého rohlíku. (Oba druhy potravin nabídnuty v rámci zavádění lepku, ten rohlík budu asi aplikovat i pro udržení M na místě, tvrdého užužlá minimum, ale zabaví ji to na maximum ~R^. A kousek jablka v ruce už taky zvládá skvěle, ten jeden vykukující zub je ostrý jak břitva a odvádí pořádná kus práce. Akorát musím dávat pozor, jakmile něco odhodí, zmocní se toho kocour (dovádění s křupkou na plovoučce je jeho nejmilejší zábava, křupka letí po zemi při sebemenším úderu tlapkou), a kdybych to po odložení kocourem nevyhodila, objeví to po čase s patřičným nadšením, leč patřičně opotřebené opět M ~:-D~8~.
MarikaP+3 82381
13.3.2012 22:42:06
Jojo, selským rozumem jsem si to taky tak nějak myslela, lepší sklidit, zpracovat a přivést než sklidit nezralé a přivést, bůhví, co se dělá s rajčaty, aby tu cestu vydržela.

Já už teda M. (v rámci BKM) zkoušela taky dávat na normální nočník, ale jeho nechuť byla stejná jako ke šlehací misce :-) Já mám zase problém, že M. ještě nesedí,tak ho tam musím přidržovat, to Tvoje M. ano - a oba jsou drobci, takže by tam možná sedět klidně mohla, máme úplně obyč nočník, poděděnej ještě snad po Tondovi.
Lei 37503
13.3.2012 21:47:23
jojo, rajčata v plechu je právě lepší kupovat než čerstvá, protože do plechu se nakládají tehdy, kdy jsou nejlevnější, tzn. kdy jich je nevjcí, páč dozrávají přirozeně (tzn. jsou fakt zralá).

holky, s nočníkem mám takový dotaz...já nevím, M je takový drobek, ona by se do toho nočníku tou svou miniprdelkou propadla...takový Patrik nebo Jeníček asi sednou a sedí, ale ona je zatím prostě podměrečná...mně přijde, že musím počkat...nebo hledat mrňavý nočník???
MarikaP+3 82381
13.3.2012 20:19:01
Jinak, holky, já se moc omlouvám, ale my do tech Hartmanic nakonec nepojedem. Manžel je naštvanej, že bychom se takhle trmáceli, když tam pak budem jen pár hodin a nakonec má pravdu, tříhodinová cesta s dětmi je docela síla, ale kdyby to stálo za to, jela bych, jenže my bychom museli fakt jet už po poledni zpět a to tam možná ještě ani všichni nebudou.
Doufám, že to nebude nějaký problém pro Katku, která to všechno zařizovala a taky doufám,že v létě udělám pořádný sraz a pronajmem nějakou chatu třeba na týden.
MarikaP+3 82381
13.3.2012 20:14:35
Lei, já teda zase nejsem úplně 100% striktní, tak jednou za měsíc si koupíme italský rajčata, ale raději v konzervě, protože ty dovážený mi fakt nechutnají a udělám je se špagetama, ale jinak opravdu kupujem zeleninu jen na trzích nebo farmářských prodejnách. Na druhou stranu, pamatuju, že loni touhle dobou už jsem fakt neměla co kupovat, v Albertu jen zelí a brambory, letos ty trhy jedou téměř celoročně.Tak jsem koukala odkud to je a volila menší zlo.
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
13.3.2012 19:06:34
U nas se pujde domu hned po zakroku. Hodinu az dve po vykonu. Zaplatime 5500,-
Lei 37503
13.3.2012 18:35:23
Wis, ne Wisk...nebo že by to bylo whisk, jakože ta kočka? :D
Lei 37503
13.3.2012 18:34:48
Wisk, jasně, i řepu máme zavařenou, sugo, kečup...
Lei 37503
13.3.2012 18:33:50
Ahoj holky,

to je výborná zpráva, že Katku s kluky pouští domů! Snad se už především Tadeáš vymaní ze spárů průjmů, chudák.

Doufám, že se vymarodíte tak, abyste se v H. sešly ve větším počtu :-). Na víkend slibují krásně.

Luci, jestli to proběhne tak, jak píše Joll, tak to snad nebude tak hrozné ~;((, i když jasně, je to zákrok a navíc ta narkóza. A operace je opravdu nezbytná?

Mariko, prý hlavní zemědělec ~:-D, či jak jsi mě nazvala...jojo, v zimě je sezonní to, co lze od podzimka uskladnit. No, já nejsem tak zásadová, že bych v zimě jedla jen zelí, jablka a cibuli, i když uznávám, že se s tím dá dost dobře vyjít - já jsem třeba M dýni ze zahrady zmrazila - rozšiřuju tak sezónnost v tom smyslu, že v době, kdy jsem dýni zamrazila, její sezónnost byla, tzn. nebudu si dělat mraženou zásobu z dýně, koupené na jaře v obchodě - asi tak. Jím zavařené švestky, povidla... Ale nedělám přes zimu třeba šopský salát, na ten si počkám na léto, mně osobně v létě i mnohem víc chutná ~R^. Takže třeba rajčata nebo papriku dostane M až v létě, až budou zrát v podmínkách ČR. Hrozny na sklonku léta apod. My je nekupujeme dřív, takže ji o nic ochuzovat v podmínkách naší rodiny nebudeme. Orientace dle nabídky farmářských trhů je dobrá, ale i tam si člověk musí dávat pozor, onehdá jsem viděla - dodávka s nápisem jak kráva, pardon - Zelenina od farmářů / Farmářské trhy / Vezeme vám zeleninu a ovoce z Litoměřic - a v nabídce jahody! V březnu! Ptám se - to jsou české jahody? Odpověď...eee...ne. Říkám, aha, já myslela, že na f trhy patří sezonní česká produkce. Odpověď...ticho (a v duchu asi jdi do pr...) ~o~
Jollajda+ Lea 98439
13.3.2012 17:37:07
Luci, na tomhle byl i Štěpik myslím ve čtyřech letech. Jeden den nástup do nemocnice,druhý den mu to udělali, třetí den byl puštěný domů. Akorát nesměl myslím 14dní chodit ven a před zákrokem se nemohl koupat,aby se mu nedostala voda do uší (bylo to v létě,takže zákaz na koupaliště). V ten propuštění z nemocnice jsme ho měli a byl naprosto v pohodě,nic ho nebolelo. Chápu ale, že jsi z toho špatná. Já plaším i kvůli horečce. Tak se držte a ať to má Klárka brzy za sebou.

Lea nevím, včera naprosto OK, ráno taky a dopoledne jsem si všimla,že je nějak víc unavená,šáhla jsem na čelo a byla teplejší... Nekašle,nemá rýmu,prostě nic~d~
[<<Předchozích 1940] Názory 19411950 z 22350  [Dalších 20400 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.