| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1970] Názory 19711980 z 22350  [Dalších 20370 >>]
Silva81+chlapeček 104438
13.3.2012 10:48:29
Mariko v patek prijedeme my a Katerina, pokud se kluci uzdravi....
Silva81+chlapeček 104438
13.3.2012 10:46:18
Luci, to koukam, jak Jenicek krasne ji....Pata si vse nacpe do pusy, jakoby mel pocit, ze mu to jinak snim...Ale nema porad zadny zub, takze treba "udasni" kus jabka a pak ho cely spolkne - zavre oci a cely to slupne, vypada u toho, ze se mozna pozvraci, mozna udusi, ale statecne to zblajzne ~8~
Takze dokud nebude mit aspon nejaky zub, tak mu asi jablko nedam, na to ja nemam nervy...jako krupky, varena zelenina, brambor jo, ale tyhle tvrdsi veci fakt ne....myslim, ze kulicky hrozna by taky polykal cele....jednak bych mela strach, ze se zacne dusit a druhak myslim, ze polykat takove kusy asi nebude pro jeho traveni to nejlepsi...
Bobík* 31283
13.3.2012 10:44:57
Marika, ja teda nie, ja dávam, čo jeme proste doma...

a Luci, ja mám teda s týmto problém, lebo P. nedáva skoro nič do pusy... neviem, čím to je, ale proste sama zje len chrumku a piškótu, inak všetko len rozmagá a naháňa omrvinky....~:(
MarikaP+3 82381
13.3.2012 10:40:35
Bobi, já teda dávám jen sezoní zeleninu, jen to, co je vypěstované tu v Čechách.
Jollajda+ Lea 98439
13.3.2012 10:40:07
Mariko,my pojedeme v sobotu.Vyjíždět budeme tak 7:30,cesta trvá necelé dvě hodiny. Takže kolem 10.jsme tam.
MarikaP+3 82381
13.3.2012 10:38:51
Wis v plánu bylo, že přijedem v pátek a v sobotu odjedem, protože manžel jde v neděli do práce, ale teda začínám to zvažovat. Cesta trvá vlakem a autobusem 3 hodiny a v sobotu budem muset odjíždět po 12hodině, protože pak to jede až po páté a to budem v Praze pred devátou večer, takže bychom to celé absolvovali, abychom se v Hartmanicích vyspali a pomalu zase jeli zpět. Ale Katka nás tam hlásila, já nevím, jestli to můžem ještě rušit. V kolik počítáte, že tam dorazíte? A zatím teda Wis a Joll, v pátek asi nikdo další,že?
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
13.3.2012 10:28:00
Bobi J i kdyz neco natahuje tak to z pusy nepusti a sni to ~t~
Bobík* 31283
13.3.2012 10:18:37
Wis, to by šlo ~;)

Luci, hej, tak sa to robievalo, ale teraz sú mamičky iné, teda väčšinou a zdá sa mi, že pohodlné. Obdivujem moju matku v tomto, ja som mala rok a pýtala som sa sama. Povedala som csss a vedela, tak valila na načník so mnou. A to mám 2 starších súrodencov, vyvárali sa plienky atď...žiadna moderná doba nebola.
Jedna maminka u nás, tiež dáva deti od 5 mesiacov a do roka nemá ani jedno plienky a to má 3 deti. Je asi vo veku 30 rokov. Ale mám známu, ktorá kašle na to, ohradzuje sa traumou dieťaťa, že nechce aby nejako týmto trpelo, malá má 3,5 roka a má plienky.... to nechápem... sesternica a kámoška majú tiež viac ako 2 ročné dieti a s plienkami... susedinho chlapca nevzali do škôlky, má 4 roky a má plienky...
neviem teda, ale dúfam, že nám to nebude trvať rok...

J. je šikovný, že tak baští, naša tvrdé kúsky vypľúva a nechce... naťahuje ju, a potom mi nechce viac jesť ~a~
Jollajda+ Lea 98439
13.3.2012 10:05:51
Jo a byla jsem se podívat v tom našem obchodě s certifikovanou obuví. Z těch nejmenších botek mají dost malý výběr...I tak se mi ale dost líbily botky Fare. Máte některá zkušenost? Chtěli za ně 576Kč,což se mi zdá jako docela dobrá cena. Kotníčkové,zavazovací,krásně ohebná podrážka. Jen teda měli jen jednu barvu a to šíleně růžovou.
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
13.3.2012 10:03:16
Bobi Patricka je sikulka.
Wis jeste ted u Jenicka jsem byla hotova z nocniku. Jen tak nekaky mu na zadek nesednul a stejne mu musim pindika drzet smerem dolu protoze se dotyka steny nocniku a kdyz cura a nedrzim mu ho tak to jde vsude.
Co se tyce okurky, ja davam jakykoliv kus i se slupkou. Jenda sni vse. Jinak jak jsme se tu bavily o hroznu tak ted jsme kupovala a basti ho cele. Strci celou kulicku do pusy a rozkouse ji.
[<<Předchozích 1970] Názory 19711980 z 22350  [Dalších 20370 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.