| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1990] Názory 19912000 z 22350  [Dalších 20350 >>]
Jollajda+ Lea 98439
12.3.2012 19:22:57
Zprávy od Kat,

Zdravíme všechny dubňátka a květňátka. tak dnes je mnohem lépe.Davča už má roupy a Tadík 1 zvracení, jinak OK.Spíš tu dost fňuká skrz zoubky. Kdyby odpoledne nezvracel,mohli jsme odpoledne domů,takhle se to odsouvá, tak možná zítra nebo pozítří.A na výsledky stále čekáme ,oni tam asi v laboratoři spí či co.

Kateřino, mise musí být úspěšná! Snad bude do pátku lépe. ~x~

Wis, já to s nočníkem hrotit nebudu.Zkusíme a uvidíme. Myslím si, že důležité je,aby dítě pochopilo,co se po něm chce. Sama jsem zvědavá,kdy na to Lea přijde. Slíbila jsem si,že od zítra začneme:-)
Kateřina+2 kluci+ holčička 18958
12.3.2012 15:35:06
Téééda, Katko, strašně na vás myslíme a držíme palce!

U nás teda taky mise v ohrožení- všechny děti nám kašlou, takže na hory jsme nejeli a včera večer s Kubíkem pohotovost, v obou uších má zánět :-( Tak snad to do pátku vyléčíme!!
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
12.3.2012 10:53:14
Wis asi mas pravdu. Doufaz ze je brzy pusti

S tim nocnikem neni kam spechat. Podle me jde ted o to je s tim jen seznamit. Prijde mi, ze se deti daji jeste lehce zabavit. Treba v roce a pul kdyz se ditko zabejci tak s nim nic nehne. Takze kdyz bude vedet co od nich clovek chce tak budou klidnejsi. Ted je to o tom delat rodicum radost. Jenicek miluje kdyz tleskam a jasam jak je sikovny. Treba vcera jsme cumeli jako blazni. Jenicek vzal plenku, cistou, kterou jsem mela prichystanou po koupani a najednou ji vzal a sel si pres cely obyvak ke skrince kde je odpadkovy kos a chtel ji vyhodit jako spinavou. Kos jsem ho uz otevrit nenechala. Preci jen bacily, ale jasali jsme jaky je to sikulin. Usmival se spokojene a tleskal si taky.
Silva81+chlapeček 104438
12.3.2012 9:25:42
Ahojte - Katce a klukum drzim moc palce ~6~~n~
Luci, clovek (a hlavne zenska) vydrzi strasne moc, kdybys musela, urcite bys to taky zvladla, musime jen doufat, ze nas takovych zkousek potka v zivote co nejmene....Moc na ne myslim, at je brzy lepe ~6~
Holky gratuluju k prvnim uspechum s nocnikem, ja jsem nocnik zatim ani nezkousela - P. kadi nepravidelne, casto rano, ale dnes treba zatim nic, ale bezne kaka trikrat denne, nekdy i ctyrikrat ~8~, je to takovy muj posranek ~;) Vubec si neumim predstavit, jak to budeme s tim nocnikem delat - uz ho vidim, jak sedi na nocniku ~a~, vzdyt on chvilku neposedi ~a~ No uvidime....Jeste ho necham chvilku v klidu~a~~a~, preci jen, je mladsi nez L., J. a P., ale pomalu asi zacnu nad nocnickovanim premyslet....
A jejda, uz kaka, no kdybych zrovna nepsala prispevek, mohla jsem to odchytnout ~;)~o~
Bobík* 31283
11.3.2012 20:13:36
píšem ako pako z toho mobilu...ale isto ste pochopilo~;)
Bobík* 31283
11.3.2012 19:32:24
Ahoj, Katky j mi moooc ľúto aj detičiek... Prajeme rýchleu zdravenie!

Joll, ja dávam vždy po spinkaní a tak zhruba čo 3/4 hodinu, záleží koľko pije... Dnes máme zasebou 2x kaknie a 5x cikanie...ale posledné e oďky sme boli na návšteve...
Ale ak tam plače a nechce sedieť, tak ju beriem a nenútim.
Som zvedavá, kedy si zvykne...
11.3.2012 18:40:58
To me tak mrzi. S tou nmocnici si uzivaji~a~. Ja bych byla hotova. Katka ma muj obdiv. Moc drzime palecky.

Joll my to delame tak, za hned po spinkani posadim a reknu at udela cur cur. Ma ted mozek jak houbu a vse hned pochopi. Takze kdyz ho kdykoliv posadim na nocnik a reknu cur cur tak se vycura. To je zacatek a hlavne uspesny. Delala to i klarka. Neni potreba posazovat co hodinu. To mi prijde moc. Zase pozor aby se ji to nezprotivilo. Proste jen po spinkani a hlavne jasej tleskej chval. Jako blbecek~t~ jak to bude pokracovat dal to nevim. Klarku jsem chodit bez pleny naucila kolem 18 mesice. V noci ve 20 mesici. Ale to jenicek podle me nezvladne. Klark uz jako miminko v noci necurala. Jenda ma procuranou plenu az hruza.
Jollajda+ Lea 98439
11.3.2012 17:53:58
Luci, já jsem nočník s Leou ještě nezkoušela,ale chci už teď začít. Hlavně ráno po probuzení pravidelně kaká, tak toho zkuším využít. S čůráním zatím netuším,jak to budeme dělat. Pravidelně třeba co hodina posazovat?

Psala jsem Katce,právě mi odpověděla.

V pátek byli kluci na jipce,dostali ifuze. Od včera jsou s ní na dětském odd. Davča ok,bez průjmu. Tadík nic moc,stále zvrací,průjem dnes lepší. Ale je bílej jak stěna, někdy až šedej. Na noc zase asi dostane infuzi. Rotaviry to nejsou,ostatní výsledky budou zítra.Taky udělali výtěr z krků,protože pořád kašlou.

Je mi jich tááák líto~n~

Mám vás moc pozdravovat,nemá tam net.
11.3.2012 17:31:22
Ahoj holky. Mam dotaz, tedy pro ty co neprovozuji bezplenkovou metodu. Jak jste na tom s nocnikem. Uz jste zacaly? My ano a uspech je, ze se vycura na povel jen tedy kakani neodhadneme. Pokud nekajdi hned rano po spinkani tak to nevychytam.
Jollajda+ Lea 98439
11.3.2012 12:45:35
Ahojky,
tak přesně za týden se na vás budeme těšit! Snad bude Katka s klukama zdravá a bude moct taky přijet.
[<<Předchozích 1990] Názory 19912000 z 22350  [Dalších 20350 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.