| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
9.3.2012 21:25:52
No já koukám, že píšu - nahoru na misku nedosáhne ani dítě, ani Matěj - myslela jsem ani dítě, ani pes
![]() Jen ta moje chybka bude někde jinde než v klávesnici ![]() |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
9.3.2012 21:08:32
gratuluju ke skolCe- nefunguje mi moc pismenko C- tak mi sem tam chybi
![]() |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
9.3.2012 21:07:53
MAriko- gratuluju ke skole. To je super! =)
GRanule jsem Tomikovi tahala taky z pusy porad- pak jsem dala psi zradlo a vodu do koupelny pro hosty, ale to se nekdy stalo, ze jsem zapomela ty dvere otevrit a pes pak chudak smutne koukal na dvere. On ted o hodne vic pije- ma nemocne srdce a ma nejake prasky na odvodnovani, tak nevim- vic pije- nemuzu mu vodu sebrat. Ale VErunce jsem nekolikrat udelala tytyty a nenenene- a ona se tesne pred tim otoci, sibalsky se na me usmiva a mava mi- =)) Ale na to jidlo a na vodu nesahne. JSem zvedava jestli ji to vydrzi. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
9.3.2012 20:23:04
Tak mi vzali Elišku do školky, do který jsem chtěla, je to taková rodinná možná až trochu alternativní, vychází z odkazu Přemysla Pitra, příjímali jen 23 dětí, tak mám velikou radost.
Kačátko - no misku pro psa máme na chodbě a když hrozí, že se tam M. pohybuje, tak dávám nahoru, kam nedošáhne ani dítě, ani Matěj. Granule z pusy jsem mu už tahala, ale víc mi snad vadí, že vždy vyleje misku s vodou, takže je pak celej mokrej - než si toho kolikrát všimnu, tak je pohroma na světě. |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
9.3.2012 16:47:58
MAriko- VErunka to umela hned. Ona je takova opatrna- pekne pomalicku si seda ze stoje, boucha s eminimalne- ale Tomasek- to bylo neco uplne jineho.
On je dodnes takovy trochu nesika- vsude se bouchne a kopne. PRave me to u VErunky prekvapuje. To jak pises jak se rozciluje ze nevi jak si sednout- to byl presne Tomas. Ale on na to prijde. JA jsem treba strasne prekvapena, jak VErunka nejde na veci co ji hubuju- jako delam nenene tytytyty- na psi misku s vodou a misku se psim zradlem. Uz se to naucila, ze si k tomu sedne a diva se, ale nehrabe do toho- jinak nevim kam bych to dala. Tak jsem zvedava jestli ji to vydrzi. Mozna je to jen me zbozne prani ![]() Je to fakt rozdil od Tomaska veliky. Ten cpal vsechno- VSECHNO do pusy. NEjhorsi tedy byla VYZVYKANA zvykacka jednou na plazi u jezera- nez jsem k nemu dobehla tak ji mel v puse- to mu byly asi 3. JAko i ted. Kolikrat mu rikam- co to ma v puse- a on kousek papirku, kosticku z lega ![]() A to mu je 8 let. (8 a pul) |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
9.3.2012 16:42:54
KAto-
uff uff- posilam moc positivni energie- at se kluci brzo uzdravi. TEda "vyzirate" si to pekne =( |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
9.3.2012 16:39:33
Mariko, Lea se to naučila tak po měsíci stání. Ze začátku taky bezradně kňourala nebo spadla dost ošklivě třeba i na hlavičku. Pak se naučila padat na zadek a o pár dní později už ze stoje přejít do kleku,pak sedu a odlézt si.
|
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
9.3.2012 16:38:18
Luci, já vodím Leinku tak,že mám ruce dané před jejím tělíčkem a ona se mě drží jako kdybych byla třeba sedačka
nemá je natažené ke mně nahorů, tak snad to tolik nevadí.V MC naprosto super, Lea mě skoro celé dvě hodiny vůbec nepotřebovala a největší úspěch měl tunel a klouzačka. Katuš, jak jsem psala an FB, držte se a doufám,že budete brzy doma. ![]() |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
9.3.2012 13:29:59
Katko pane boze drzime palecky. Vy si uzivate. Nedokazu si predstavit ani odber krve nasich deti natoz infuzi a to ani u klarky. Ma hruzu z krve. At je vam brzy lepe a kdyzak pisni kdyz budes moci.
Mariko u nas ani nevim. Proste si vzdy kecnul na zadek az nedavno zacal padat na rucicky. Ani nekvikal ze si chce sednout proste sebou kecnul |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
9.3.2012 13:07:57
Ježíš, Katko
![]() ![]() klukům všem i Tobě, tohle je děsný, moc držím palce, abyste byli všichni brzy v pořádku. ![]() ![]() ![]() Tak jak jsem posílala odkaz na botičky, tak tam ty capky DPK stály asi 650,- ![]() Slevu na Elefanty máme taky, vůbec je neznám, tak to si mě nakopla, spíš bych je chtěla pro Elišku, pro Matěje zatím nesháním, venku nechodí vůbec, doma maximálně okolo nábytku, ale spíš postává. Kdy se vaše děti naučily, jak ze stoje dolů? on to furt neumí, tak pak bezradně kvičí nebo sebou v horším případně švihne. Jenže pak je stejně během vteřiny zase ve stoji. ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.