| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
8.3.2012 22:50:44
chi chi, mě se ta diskuze tady tááááák líbí. Se bavíme o hubených dětech a zároven frgálech. Hezky se nám to tu míchá
K tomu si Berta ujíždí na mouce (no jde vidět, že jsme ženské a dokážeme probírat více věcí naráz )Mariko, tak Eli by si rozumněla s Matyášem, když mají tu váhu podobnou a apetit taky. A vůbec, takový dva blonďáčci ![]() Hele, takže ty i s manželem od pátku? Jsem původně pánovi hlásila,že jen ty a děti, ale pisnu mu to, neměl by to být problém.Hm, přemýšlím, co jsem k té naší pestré diskuzi ještě chtěla, ale hlava děravá...no nic. Ráno asi vezmu kluky k dr. Vypadalo,že jsou ok, ale průjmují všichni tři, tak tam zajdem. Manža přijel z práce taky nějak vyřízenej, zase to tu táhnu jediná zdravá já Dr bude mít ze mě radost, T. jde z průjmu do průjmu ![]() Tož jo, pěknou noc všem. |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
8.3.2012 22:36:37
Káto, tak to už jsem vklídku, podle těch mír tvých kluků v 5letech. Davča měl 111cm a 19kg. Jako a ty s těma 13kilama kdysi...mazec, to bude mít za chvíli Tadeáš. Ty jsi musela být hrozný hubenour, ale zase tak beru v úvahu,že holky hubenější bývají, ale i tak, 13kilo v tom věku
![]() To Štěpa měl hezký míry. Jinak, Káto, to náš 3leták Maty trumfnul vašeho 5letáka. Maty měl ted 17,3kg ![]() |
| maw | 84192 |
|
|
8.3.2012 21:28:18
Kateřinko, seš fakt dobrá. To bylo i s postelí
Mariko, náááhodou, máme aj pšeničnou! Občas se to hodí pro mm a návštěvy a tak... |
| maw | 84192 |
|
|
8.3.2012 21:28:06
Povidla se vaří i z hrušek.
Jde o proces výroby. Povidla Marmeláda Džem Klevela Každé jinak. Ale mohly byste o tom přestat psát a něco konečně dodat. |
| AsiD | 110366 |
|
|
8.3.2012 20:24:25
Katko, nedej se zblbnout
Povidla se vaří ze švestek, ale tradiční frgál se tady u nás na Valachách dělá z rozvařených hrušek - jen si na to vzpomenu a už se mi sbíhají sliny na babiččiny opravdu skvělé. Hrušková náplň se samozřejmě dá nahradit - dělají se tvarohové, povidlové, makové... |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
8.3.2012 20:05:36
Aha, to vypadá zajímavě, teda do našeho bytu bych to potřebovala hned, já tu furt cítím plísen a prach. A kolik to tak stojí, tušíš?
|
| Kateřina+2 kluci+ holčička | 18958 |
|
|
8.3.2012 19:33:44
Mariko, no čistit by měla od prachu, roztočů, virů , baktérií a nečistot, navíc by měla ionizovat... No úplně zázračný přístroj- až moc, tak jsem po tom nikdy nekoukala, až mě to zaujalo u té kamarádky...
![]() |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
8.3.2012 19:24:46
Kateřino nemáme, ale co vlastně ta čistička vzduchu přesně jako čistí? Odvlhčuje?
|
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
8.3.2012 19:23:24
Maw -
já su úplně blbá, co by u vás pšeničná taky dělala, že?Ještě k těm botičkám DPK, Eliška v nich chodila a opravdu je můžu pochválit, první bačkůrky jsem kupovala taky DPK, ale to mě brzy přešlo, jsou krásné, ale cena okolo 400,- takže jsme pak přesedlali na Pegres, V-obuv nebo HP Čechtín, to jsou všechno certifikované značky a vypadají jako bačkory co jsme nosili my, takže design žádná sláva (i když mě se docela líbí), ale cena okolo 120 (v krámu kde nakupuji, tady, koukám,jsou drařší, nebo od lonska s DPH podražilo) Kč.http://www.detske-boticky.cz/obuv-detska/domaci-obuv-papucky/index.php?srch=&uri=domaci-obuv-papucky&kat=344&cvel=&cbar=&pocet_vyrobku_na_stranu=&prodc_4=yes&prodc_11=yes&prodc_12=yes Jo a moje zkušenost, domácí obuv se mění daleko častěji než venkovní, on tam nemá být tak velký nadměrek či co, prostě jsme kupovali co 2 měsíce minimálně, já pak nakoupila třeba 3 po sobě jdoucí velikosti, abych měla do zásoby. ![]() Ted už ušetříme úplně, páč Eli doma chodí bosa, tak jsem přestala bačkory kupovat. |
| Kateřina+2 kluci+ holčička | 18958 |
|
|
8.3.2012 19:11:02
Prosím, co jsou DPK?
Holky, máte někdo čističku vzduchu?? Uvažujeme, že bychom koupili...Momentálně máme zvlhčovač s ionizérem- ale u kamarádky jsem viděla čističku a ten vzduch byl tááák voňavej, že mě to docela nadchlo. A u toho našeho zvěřince by to asi bylo i záhodno. Tak sháním víc názorů...Předem děkuji ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.