| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2010] Názory 20112020 z 22350  [Dalších 20330 >>]
Katka+3 kluci 79533
9.3.2012 12:18:37
Ták jsme byli u dr a nastupuju s Davčou a Tadíkem na hospitalizaci. Matyáška by mi asi taky šoupli, ale jelikož pije a jí,tak zatím nic. Davča má známky střední dehydratace, taky čím dál víc spí a spí, s váhou šel dolů na 18kg, v létě 19,1kg. Tadeáš v 6 ráno hrozné křeče, vzpíral se, hrozný pláč, bledej strašně až šedivej, zapadlý oči, fakt takový ošklivý výraz ~7~ Dr uznal,že je blednej až moc, k tomu ta anémie, tak raději na infuzi oba dva. Taky rozbor krve, za což jsem ráda, protože aspon uvidím, jestli je to u D. ok nebo co. Snad nás v pondělí pustí. Maty musí k babičce, zítra si ho vezme mamka, chjo. On takový maman, ale to zvládne.
Luci, jak jsi se ptala...tak žádné zobání mezi jídly neměl. Vývar nakonec pár lžic a zase zíral, kde mouchy lítaj ~q~ No nic, věci mám zpakovaný, ted jen čekám, až se T vzbudí. Asi vezmu sebou notas, na pohádky pro D. , tak snad se tam i připojím.
~3~
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
9.3.2012 9:46:05
Joll opatrne s tim chozenim za rucicky. Nemuze se treba drzet kocarku? Bylo by to lepsi, mela by rucicky dole. Proste ji nepomahat.
Jinak Elefanty mela klarka jako prvni a jsou dokonale. Skoda, ze jsou Jenickoi male, ale take stoji kolem tisicovky.
Jollajda+ Lea 98439
9.3.2012 8:47:57
A my dnes vyrážíme poprvé do MC, teda respektivě už podruhé, ale minule měli zavřeno,takže jsme to po dvaceti minutách s ostatními maminkami vzdaly. Docela se těším a jsem zvědavá na Leinku, jak se jí to bude líbit, protože třeba na plaváníčku je z dětí nadšená.
Jollajda+ Lea 98439
9.3.2012 8:43:02
Ahojky,
tady je zase sníh~8~ a to jsem se už těšila na jaro a hlavně na brusle. Hlavně že na Štědrý den to vypadalo jak na jaře~q~

Botky DPK se mi taky moc líbí. Včera mi přišla ještě slevová knížka z DMka k roku ( i s růžovou svíčkou) a je tam kuponek na botky Elefanten a sleva myslím 20%. Tak je určitě pak okouknu a ještě dnes vyrazím do toho našeho obchodu tady ve Vyškově a uvidím. Lea sice ještě sama nechodí, ale vyžaduje ťapkat za dvě ruce a to i venku a je z toho úplně nadšená a přece jenom si říkám,že capáčky jsou tenké a bojím se, aby neprochladla.
9.3.2012 7:40:16
Jeste k botickam dpk. Predtim jsem koukala jen do katalogu. Ted na jejich eshop a cena je taky litr takze si clovek stejne nepomuze
9.3.2012 7:31:42
Katko Klarce bude pet za mesic a ma 17 kg a asi 110cm plus minus. Jinak taky neji. Chtela jsem se zeptat jestli D kdyz jasal o vyvaru pak neco zobal nez mel jit jist. I treba drobnost?

Maw super tip. V kramku kde jsem byla dpk nemeli tak jsem ani nepatrala kdyz jsem hledala, a capacky od nich se mi nelibi, ale celorocky jsou celkem fajn. Dekuju.

Katerino my mame cisticku Bionaire a je to hodne znat. Me jen vadi jak to huci a to je čelkem ticha kdyz jede na nejmensi vykon.
MarikaP+3 82381
8.3.2012 23:14:06
Nojo, do Brna to jde, manžel mě doprovodí na vlak a jedeme až tam, já se děsím toho přestupování, chytit dítě,druhý v šátku, takže budu neohrabaná, při tom pomáhat staršímu a ještě zavazadla.
K čističce - jestli to zvyšuje vlhkost, tak to je pro nás blbý, my tu máme hodně vlhko a ted jsem pořídila pohlcovač vlhkosti, strašně se tu daří plísni a na stěnách (bohužel hlavně dětském pokojíčku) se jí daří, svini, nemůžeme se toho zbavit.
Katka+3 kluci 79533
8.3.2012 22:58:59
Mariko, ty tu taky strašíš? No hele, to je jasný, já chápu. Však já tě obdivovala minule, že jsi to s dětma zvládla do Brna ~R^ Však jedna osoba navíc určitě nebude problém, když chlap říkal,že se mu uvolnili pokoje.
Katka+3 kluci 79533
8.3.2012 22:57:21
ještě...Káto, k té čističce vzduchu...když kdysi D. zjistili astma, tak jsme nad tím taky přemýšleli, jak mu trochu pomoct, ulehčit kašel a napadlo mě právě toto. Radila jsem se s jedním velice móc dobrých vyhlášeným alergologem a řekl,že to význam moc nemá. Vzduch se ti stále dost kumuluje a nějak to zásadně člověku nepomůže. I když jsem mu říkala,že co třeba,když by bylo zavřené okno v noci a puštěná ta čistička, prej je to téměř bezvýznamné, dítě pak stejně dýchá třeba ty roztoče z matrace. Což když byl u tohoto tématu, tak nám spíš doporučil protiroztočové potahy, ty chválil poměrně dost. Jinak zvlhčovač s ionizérem máme taky, ten je ok, zvedne tady vlhkost o dost a i já cítím,že se lépe dýchá. V předešlém bydlení jsme řešili opak,no. Ale možná by nebylo od věci, jestli čističku vážně chcete, dát tady na rodině dotaz. Jinak kdyby to mělo nějaký přínos, tak bych do toho dávno už taky šla. Ale schválně se na alergu zeptám i ted v úterý, kam jedeme s D. na kontrolu.
MarikaP+3 82381
8.3.2012 22:54:20
Katko, já bych manžela nechala klidně doma, on by byl asi taky raději, ale já fakt tu cestu vlakem a bůhvíčím ještě sama s dětma a bagáží nedám.
[<<Předchozích 2010] Názory 20112020 z 22350  [Dalších 20330 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.