| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2090] Názory 20912100 z 22350  [Dalších 20250 >>]
Luci81+Klárka+Jeníček 30166
7.3.2012 9:50:06
Lei chapu proc to Joll uz resi. Maji to za necely mesic. I nam se to krati.

Joll s tim dortem. Odkaz nemam. Ale na Mmb je toho mraky zadej dorty a slane. Delala jsem z toustoveho chleba, cesnekova pomazanka, vrstvila sunku, ledovy salat, jinou uzeninu. Proste co mate radi a ozdobim podle sebe
Lei 37503
7.3.2012 9:46:06
Holky, přeberte si to podle sebe, ale jen napíšu, že hrozny jsou snad jedno z chemicky nejošetřovanějšího ovoce (vévodí samozřejmě banány).
7.3.2012 9:45:23
Jogurt jime denne. Hrozno neloupu. Ale nejak casto to nema. Rohlik v kocarku je bezna zalezitost:-) uz ochutnal i makovku. Nejak uz nehozim jidlo. Nedavam mu korenene, slane a tak. Ale knedlik uz mel. Testoviny s vajickem, piskoty, bebecka. Proste ochutnal uz odne.
Lei 37503
7.3.2012 9:42:56
Joll, tak teda je to dost dopředu úvaha, protože já vlastně ani nevím, co bude jíst M za tři měsíce, ale kdybych se měla rozhodnout teď, tak M udělám asi nějaký rýžový dort. Rýži má ráda. Uvařím ji dopředu a budu skládat do misky vrstvy - rýže, jablka, rýže, meruňkové pyré...tak nějak...Nechám zatuhnout, pak vyklopím. Nahoru nějaké ovoce, které bude v té době jíst. A svíčku. Takový malý dortík pro ni. Pro dospělé na oslavě něco sladkého jistě bude. Ale kdo ví, s čím se vytasí prarodiče ~:-D. Mně se nelíbí, jak se v tom ty děti prasí, a to mi, prosím, vůbec nevadí, když od Marty padá něco v rámci toho, že během dne jí - to beru jako samozřejmé. Ale ty fotky, jak je dítě do půl těla zahrabané v dortu - za mě ne, nepřipadá mi to ani trochu roztomilé narozdíl třeba od toho videa Matěje ~:-D). Asi že z toho cítím takovou nucenost? Nevím. Třeba se ve mně něco zlomí do té doby ~:-D. No, ona má M narozeniny na mé státnice, takže kdoví, kdy to oslavíme ~d~.
Jollajda+ Lea 98439
7.3.2012 9:34:02
Wis,Lea jogurty už jí,takže toho se nebojím. Jahody a kiwi dávat nebudu,mám zamražené borůvky,višně a asi to bude jistit hlavně banán... Hrozny loupu. Prababi nám donesla takové ty bez pecek, tak jsem oloupala, rozkrájela a dala. Moc jí to chutnalo. Měla asi ale jen 3x.
Kousků se taky bojím,ale u nás už je to lepší,už nemusí mít vše mixované. Začínala jsem u těstovin...Myslím s dáváním do ruku (když nepočítám křupky) a teď už dostane i rohlík. Akorát prostě pořád hlídám,nenechávám samotnou a tak. Včera jsem jí dala rohlík i v kočárku, snědla celou půlku a celých 45min. jsem o ní v kočárku nevěděla. Hold takový úplatek~t~

Silva81+chlapeček 104438
7.3.2012 9:29:29
Joll - taky budu delat neco takoveho (pokud tedy u nas projde bez problemu jogurt a jine mlecne vyrobky - zatim jsem nedavala. Jablecny dort delam i pro nas, mame ho moc radi. Akorat tedy ovoce asi jine - urcite bez jahod a kiwi.
Chtela jsem se zeptat - hroznove vino loupete? Ja jsem davala jken jednou, par kulicek a loupala jsem. Jen jsem chtela zkusit, jak mu to bude chutnat, ted v zime je hrozno celkem hnusne, moc to stejne nechtel....
Luci ja vim, ze je cas dat neco do ruky, jen se porad bojim, tak cca pred 2 mesici jsem dala banan a on ukousnul kus a zacal se jim dusit. Od te doby nedostal takhle do ruky nic, jen krupku. Ja kdyz vidim toho naseho hladovce, jak si i ty krupky narve do te pusinky, jako by mel strach, ze mu to snime....~t~~8~
Jinak bezne ji kousky, nemixuju (teda jen kdyz delam presnidavky), ale jemu nevadi jakakoli konzistence, sni vsechno...~w~ Po kom to dite je? ~y~
Jollajda+ Lea 98439
7.3.2012 9:10:01
Luci,už se na to moc těším. Leince asi udělám tento http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=3776

a pro Davču a Štěpu ten jak jsi dělala pro manžela. Nemáš prosím někde uložený odkaz?
7.3.2012 9:02:19
Joll spojuje se to tusim pudinkem. Ja ho nedelala. Klarka takove veci nejedla tak jsme udelali takovy co jime my. Ted musim delat cokoladovy pro klarku a jenickovi asi udelam malicky piskotovy. Uz se nam to blizi ~:-D
Jollajda+ Lea 98439
7.3.2012 8:49:39
ještě jsem se chtěla zeptat,jaké dorty a z čeho budete dělat k narozeninám? Asi jablka,piškoty,ale s čím to spojit?
Jollajda+ Lea 98439
7.3.2012 8:46:31
Luci,Jeníček je šikulka!Koukala jsem na FB a fakt paráda. To Leuš se nějak zasekla a žádný pokrok, ale nevadí, však se ještě nachodí.:-)
[<<Předchozích 2090] Názory 20912100 z 22350  [Dalších 20250 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.