| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
7.3.2012 8:06:00
Evi,pochopila jsi správně, jsou to ony.
Já se asi v průběhu příštího týdne vypravím do zdravotních potřeb, kde prodávají i botičky a pak ještě do jednoho obchodu, kde prodávají jen dětské certifikované boty a okouknu si je. Zatím jsem měla v ruce jen ty Pegresky a nenapadlo mě nějak studovat podrážku. |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
7.3.2012 7:18:28
U nas se dedi az velikost 29 takze to je az po tretim roce
|
| maw | 84192 |
|
|
6.3.2012 22:16:26
Boty - několikery prvé nové - každé dítě, pokud možno. Vytváří se nožní klenba, takže když první šmatle (každej někde trochu šmatle), tak dědicova vytvářející se klenbička se vyváří dle toho, jak je ošmatláno, čili blbě. Jako víme, co udělá dát dítě do vázy, že.
Čím jsou větší, tím míň vadí, že dědí. Záleží hodně na stavu podrážky - bota shora či okopané špice jsou egál. Boty na zvláští příležitosti, které vezme dítě jednou nebo dvakrát jsou jedno, ale ty, v kterých chodí často... Kdybyste viděly, jak atypicky mám ochozenou patu na straně na podrážce já, a jak rychle!!, přitom rozhodně chodím normálně a navíc je to ochozený na takovým místě, kde by člověk řekl, že ta tam žádná větší zátěž být nemůže... Já si od určitý doby na boty potrpím, a je to převeliký rozdíl na záda. (rozumějte, trpím na pohorky a kvalitní odpruženou podrážku, ne na lodičky, i když těch mám asi víc, a největší smrt jsou nějaké městské sandálky na podpatku - dobré tak na zlomení kotníku). Tak ne že bych neměla, no ale, když si mám vybrat, v čem je mi dobře a z čeho mě nebolí záda... Držení těla ovlivňuje umístění, prokrvení, činnost a funkci vnitřních orgánů... Zas není nadto nechat je v létě lítat bosky, je-li možnost. (děti, ne orgány ![]() ) |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
6.3.2012 21:49:59
Tak k tomu dědění, já jsem právě kvůli veškerým propagacím, jak je to špatné, aby děti nosily boty jiné než nové, všechny jsem poslala na charitu, říkala jsem si, že boty budem kupovat všem dětem nové, je fakt, že nic jinýho novýho nekupuju, oblečení dědím nebo koupím na burze. Dokonce jsem odmítla kamarádku, co mi dávala krásný boty, že je dcera měla párkrát na sobě a já se bála, jestli už to nevadí a nožičce neškodí. Ale už o tom začínám pochybovat, jestli v tom (jak jinak) nemají tak trochu prsty prodejci bot a když si člověk ohlídá, jestli jsou boty ošmajdané či ne, tak to asi nevadí. Takže začínám schovávat. Ted už zase má Eli boty docela na dlouho, tak je možná už dokáže ochodit, tak nevím. Měly jste nekterá na sobě boty po někom jiným? Já jo, moc dobře se mi v nich nechodilo, podotýkám,že to byla už dospělácká obuv. No jsem v tomhle pořád na vážkách, ale ty boty, co mají děti 2-3 měsíce by měly být asi v pohodě.
|
| Evikno+Valerinka | 110426 |
|
|
6.3.2012 19:31:45
Holky takže jsem se prokousala komentářema, takže chápu správně obě Katky, že ty pegresky s bačkorovou podrážkou jsou ty co jsem házela odkazem z MMB za ěch 330kč jsou ok?
hihihi nějak se mi už ty značky a všechno motá |
| Kateřina+2 kluci+ holčička | 18958 |
|
|
6.3.2012 17:44:48
Luci, Jeníček je šikulín!! Koukala jsem i na FB, jak už si to mašíruje!!!
![]() |
|
|
6.3.2012 17:14:58
Jinak Jenicek si tu uz chodi jak chce ted koukam na zpravy v obyvaku a jenicekmsi to capka po svych az z pokojiku. Rekla bych tak tri metry. To je neco. Den ode dne je lepsi a lepsi
![]() |
|
|
6.3.2012 17:13:19
+PODRÁŽKA musí být měkká,lehce ohnutelná!!!!POKUD NENÍ DÍTĚ SE NAUČÍ CHODIT PO ŠPIČKÁCH A TO JE ŠPATNĚ
+nejlépe kotníčkové a na zavazování(pokud bota nedrží dobře kotník DÍTĚ ZAČNE ŠMAJDAT!!nebo může dojít k jeho vymknutí,nebo pohmoždění) Myslim ze to je odpoved jestli mekke nebo tvrde a proc kotnickove |
| Kateřina+2 kluci+ holčička | 18958 |
|
|
6.3.2012 16:42:15
Ahoooj!
Tak koukám, že s víkendem to vypadá nadějně?? Tak to už se těšíme! Katko, jsi hvězda! K botičkám- my se chystáme taky na ty Pegresky s bačkorovou podrážkou...no ale chystám se už dlouho, tak jestli to půjde tímhle tempem, tak nakonec bude mít až kozačky ![]() A u nás teda dědění bot nepřipadá v úvahu- dřív to Šimon rozdrbal tak, že byly nepoužitelný a teď už mají kluci rozdíl jen 1 číslo, tak se míjejí... Ale dědí to ségry kluci- její 2,5 letý syn nosí bačkůrky, který měl Kubíček v roce A příští rok už budou kluci dědit boty po mně a ten další já po nich ![]() |
|
|
6.3.2012 15:01:05
Samozrejme s tim, ze pokud budou ok tak je zdedi Jenicek
![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.