| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
6.3.2012 11:39:07
Wis, to né, nemyslela jsem to jako 17.-18.3 -Chotěboř. Jen jsem to sem dala, že recenze i cena na hotýlek ok. Je to spíš na léto, že člověk využije okolí, je pravda, že kdyby bylo hnusně, tak pro děcka tam nic není, to by člověk musel něco hledat po okolí. Jinak za ubytování i polopenzi cena dobrá, proto jsem to sem plácla.
Joll, zatím o penězích nemluvil, tak asi nic. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
6.3.2012 11:28:16
Katuš a nechce ten chlápek platit něco předem?
|
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
6.3.2012 10:48:52
Katko - tak to je fajn, ze je klukum lip
. Ta Chotebor byla myslena jako na ten vikend 17. a 18.3.? Me se to zda trosku rizikove, pokud by bylo spatne pocasi, je to takovy klasika hotel, neni zamereny na deti, zadna herna, asi by to byl dost problem, pokud by pocasi nevyslo a nedal se podniknout zadny vylet, ne? |
|
|
6.3.2012 10:22:20
Joll, jak jsi psala o naší velké rodince, no hele, s Davidem budete mít ještě to druhé dítko a když vyrazíte ven i se Štěpou,tak vás taky bude pět. Naopak to budeš mít super, jednou čtyři jednou pět...no pohoda
![]() |
|
|
6.3.2012 10:17:35
Né, Joll, já jako myslela, že ta informace, že je to možné od pátku pro všechny z nás, protože vy pojedete tak i tak až od soboty a holky z Prahy taky. Jinak rezervačka tam je
![]() Jo, jsem ráda, že krosna se líbila. Ty Pegres..kdo přijede na srazík, tak se může podívat a rozhodnout se, vždyt je to už přespříští víkend ![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
6.3.2012 10:04:07
Katuš,jak píšeš,že pro tebe informace bez přínosu,tak spíš počítáš s tím,že by jsi do těch Hartmanic nejela? Za mě klidně i ta Chotěboř. Spíš bych si moc přála, abychom se toho 17.3.-18.3. někde setkali
![]() |
|
|
6.3.2012 10:01:49
Jinak když je tu řeč o těch botkách, tak nějak přemýšlím, jak jsem to dělala u těch dvou, takže jestli můžu napsat, doma dlouho měli teplé ponožky, pak jsem koupila bačkůrky s atestem žirafy, žádné capáčky neměli ani jeden. Když dělali pár krůčků i venku, tak měli koupené botičky, nějaké z obuvy, značku jsem neřešila. Nohu dnes mají oba dobrou, tak si říkám, jestli se to až přespříliš neřeší. Je mi jasné, že když člověk má dát prachy za nějakou botu, tak chce pro dítě to nejlepší. Ale za mě ty Pegres na ven a bačkůrky na doma se žirafou taky stačí, nebo né?
Jo, pán z Hart. mi včera volal, najednou jak milius (jestli to píšu správně),že mu odpadlo pár rodin, takže můžeme od toho pátku všichni se slevou...no pro mne informace bez přínosu, tak ale dávám to i sem, kdo by chtěl. Jinak ted mi ráno mailovala kámoška, že super je ubytování v Chotěboři, zrovna na slevomatu akce - v přepočtu za 400,-/osoba s polopenzí, děti do 6let zdarma (co pro mne a Kátu velká výhoda)...je to na 2dny pro dvě osoby, no mrkněte.. http://www.vykupto.cz/brno/3126-aktivni-dovolena-na-vysocine-pro-2-s-polopenzi?#utm_source=vykupto+List&utm_campaign=0233772a6f-Newsletter&utm_medium=email Je to sice v centru města, ale prej příroda je kousek a je to tam prý nádherné, kupony platí do konce září, tak co vy na to? Házím to sem jen jako možnou alternativu nebo další možnost srazu... |
|
|
6.3.2012 9:43:35
Dobré ránko všem,
děkuji všem, co na nás mysleli, dnešní noc už ok, ale včera nic moc. Manžel pak někde na netu zjistil, že na Jesenicku je výskyt střevní virozy u zhruba 40% obyvatel, no nevím, jak někdo může napsat tohle číslo, když bůh ví, kolik lidí se neozvalo, že. Ale síla to teda byla, večer začalo být špatně i manžovi, ale ustál to. Samozřejmě já jediná opět ok Vlastně jsem zjistila, že to nezkolilo žádnou maminu, co na těch horách byly, ale dětičky postupně odpadli všechny a tatínci někteří. Byl to teda fakt boj o záchod, nevěděla jsem, jestli kluky nejdříve na záchod posadit nebo budou do něj Štěstí, že ta naše babička vzala T. ven a vydrželi venku 3hodiny, malej spal a spal, kluci doma taky, já nakonec uklízela. Večer jsem opět s klukama po osmé hodině padla, tak je mi ted tááák fajn ![]() ![]() Jo a dnes? Ti dva tu řádí jak prdlý ![]() Tadeáš hačá v židli a jen je pozoruje, aspon někdo hodnej. Zítra asi jdou do školky, mají karneval a když tak na ně koukám, po nějakém průjmu či zvracení ani památky, no naprosto zdravé děti.Jestli můžu k botkám, tak co ty Pegres s bačkůrkovou podrážkou? Ty přeci nejsou tak tvrdé jak klasické Pegresky na ven a cena 350,-. Jako litr za boty je fakt hodně, to jsme dali jednou za Davídkovi boty,ale zimní nepromokavé a by to mělo kdesi cosi s membránou atd. Takže když dám do kýble s vodou, tak jsou uvnitř krásně suché a vím,že ta tu jednu zimu je nezničí, takže snad mě nikdo neukamenuje, když řeknu, že je pak zdědí i Maty. Třeba letní neřeším, jsou levnější a i mín vydrží, zimní ale klusi po sobě dědí,snad to tak nevadí. Hrozná spotřeba bude bačkůrek, ve školce jedny, něco doma a jeden pár na půl rok, takže dvoje do roky x3děti...to bude super ![]() Naštěstí ta cena tam není tak děsná. |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
6.3.2012 9:25:06
Wis maji byt kotnickove. Jemne fixovany kotnicek, ale musi byt ohebna podrazka.
|
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
6.3.2012 9:23:10
http://www.dpk.cz/eshop/capacky/capacky-sirsi-strih. Tohle jsou presne boty co na prvni kroky dite potrebuje. Mekke jako capacky a pritom je to uz boicka. Jen se mi proste vubec nelibi. U nas tedy ani nepriChazi v uvahu uz proto, ze nesezeneme cislo. Fare take dela ty prechodove boticky
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.