| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
6.3.2012 12:48:07
Takymam rada obrazky. Kecala bych kdybych tvrdila ne, ale musi to byt k necemu decentnimu. Kdyby mel barevne kalhoty nebo s nejakymi nasivkami tak triko musi mit jednoduche. Takze u nas ani nejak barevne botky nepripadaji v uvahu. Barva musi byt universalni
![]() |
| maw | 84192 |
|
|
6.3.2012 12:44:20
Mně se to zas líbí, ale jen některý vzorky. Dokonce strýc si snad nechá z toho taky ušít, jak se mu líbí ta látka
Mají to jen na chvilku, za chvíli budou velicí a budou chtít pět pruhů. Ale jak co a všeho moc škodí. |
| Luci81+Klárka+Jeníček | 30166 |
|
|
6.3.2012 12:34:56
Me se moc to infantilni obleceni a tak nelibi. Takze hledam jednoduchost. Jinak take uz kupujeme veci, ktere pak bude mit i Jenicek. Nevidim na tom nic spatneho a kdyz bota neni onosena tak proc ne.
Wis myslim zeje na case mu neco dat. Bud u nej. U nas se jablicko ji denne. Tedy bez slupky, tu plive. |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
6.3.2012 12:30:16
Wis - přesně tak, já mu tu slupku pak okusovala, ale částečně jí určitě sněd.
|
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
6.3.2012 12:16:57
Aha, no u nás malá komplikace, zjistila jsem,že manžel je v neděli v práci, takže bych musela jet sama, tak jestli se nacpeme k Maw do auta - pojedeš? Ale to bude jen na cestu tam nebo zpět, že? Musím ještě zjistit, jak se tam přesně jede, že bych Ti do auta dala aspon naší bagáž?
|
| maw | 84192 |
|
|
6.3.2012 12:11:20
Mně se třeba ty DPK deginově líbí moc, takový roztomilý. Ty Primigi mi přijdou takový - moc dospělácký, bez té dětké roztomilosti. He, Luci počkej, jaký jsem teď šila trička, to by se Ti určo nelíbilo
Sloníci, žirafky... ![]() Katko, proč by Tě někdo kamenoval? Já jsem za nové boty u prvních, Maty má 3 r. A teda u nás capáčky = domácí bačkůrky, tady by se v ponožkách zabil, všechno klouže. A nevadí, když v nich usne, protože jsou měkký. A jestli papuče nebo capáčky je z hlediska ceny asi +- jedno, ne? Pánovi bych řekla "aspoň nebudete muset převlíkat ty postele (a mýt nádobí a vařit a tááák) |
| maw | 84192 |
|
|
6.3.2012 12:05:10
Wis, já souhlasím s Luci. Nepsala jsem, že bota má být tvrdá, nebo podrážka tvrdá, jen že kupuju od podrážky = na té mi záleží nejvíc, na jejích parametrech.
![]() |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
6.3.2012 12:01:58
Mariko, ja ale myslim, ze se nic nezmenilo, ze 25% sleva je jen na dve a vice noci, ne? Zmenilo se jen jednani pana, ze je najednou sam jak milius a sam Katce vola....Nebo jsem to blbe pochopila?
Katko - tak to jo, na leto je to fajn..... ![]() Mariko - celou ctvrtku i se slupkou ![]() Ja se porad bojim davat Patrikovi neco do ruky (teda krome krupek), ze se mi tim bude dusit ![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
6.3.2012 11:56:26
Super, já jsem tak ráda,že se nás tam sejde víc
Katuš,zatím Davča další dítě nechce, tak uvidíme časem... |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
6.3.2012 11:46:19
Tak jestli to bude nakonec s tou 25% slevu, tak já bych jela, asi se pán chytl za nos.
Normálně jsem ted dala M. čtvrtku jablka, (i se šlupkou)že to bude ožužlávat a on to normálně celý snědl. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.