| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2220] Názory 22212230 z 22350  [Dalších 20120 >>]
maw 84192
1.3.2012 22:07:24
Mariko, kolik cm má Eli nohu?
Lei 37503
1.3.2012 21:46:44
Kač, jooo, jde to. Moc díky ~m~, jsem si zavzpomínala. Four yellow cabs je nejlepší ~;)~R^, a jako bonus i šž holky ~g~, kde jste bydleli a kde jsi se sešla s holkama?

Preclíky - já jen žertuju - jsi moc hodná - já to bez nich přežiju...lidi si nechají posílat pořádné věci...já bych jen jídlo ~t~.
Kacatko-75 13776
1.3.2012 20:05:00
Lei =)) muzu hodit do denicku link na fotky z FB-snad to bude fungovat- je to tedy album leden unor, tak je tam mix- ale zkus to.
PRecliky rada zaslu-= no problem =))

A dekuji za optani- ale nic nepotrebuji. Mame tu za barakem rusky obchod, kde prodavaji i ceske zbozi, dokonce matonky a fidorky i kysele okurky, a pak tu jsou dve zasilkove prodejny o maji zdarma postovne a balne nad 60 dolaru- tak tam vzdy jednou za cas nakoupim vetsi nakup do zasoby- a mam vse nac si jen vzpomenu. =)) dokonce i hotove knedliky~t~ (rada varim- ale kynute testo neni muj kamarad!!!!) =))

Jdu hodit ten link do deniku- tak dej vedet jestli se povedlo- jinak tam nejakou tu fotku hodim. A s temi precliky to myslim vazne- dam do deniku muj mail- muzem se domluvit. ~x~
MarikaP+3 82381
1.3.2012 19:48:16
Tak uspávání dnes úplně bez problémů, tak snad to bylo jen 2x a už se to nebude opakovat.
Maw - 23? To ale není asi stejně číslované jako boty,ne?Protože Eli nosí 25.
Za mě, já bych s Hartmanicemi už nejednala. Sice je hezký, že si to mohou dovolit s námi jednat jak hadrem, ale tím spíš mi to vadí. Předně bych čekala nějakej ústupek za to, že nám předtím zvorali tu rezervačku. Takže za mě - jedem někam jinam. Jako kdyby to bylo vyloženě v létě, tak já bych se nebránila zůstat někde pár dní, možná by byla nejlepší chata, kdy se to pronajme celé a rozdělí se dle počtu lidí.
maw 84192
1.3.2012 18:18:47
Vidíš, Lei, a já jsem zrovna dneska pohutnávajíc si na vašich skvělých bramborách a kusu hovězí roštěnky říkala, jestli nebudete někdy zabíjet nějakou milou krávu.... že byste mohli...
I když mazlicí telátko se bude mazlit na něco jiného.
Kdybyste nějaký dobrý hovězí kus poráželi, tak já se hlásím o nějaké to maso... Bifteky můžu syrový...
Doufám, že v době naší návštěvy neroztrhá vlk ovci, páč by to bylo na mě. ~a~
Přijedeme, až bude teplo a budeš mít po zkouškách, to je jasný.
Jinak rádi, rádi, Marika se taky už těší.
A takový fresh mlíko.... MŇAM!
Lei 37503
1.3.2012 18:09:00
Zdravím zahraniční dopisovatelku ~x~, jé, Kač, to tady ani neházej do placu, jestli chceme něco z USA, jinak si u Tebe objednám krabici Snyders of Hanover Honey and Mustard Pretzels, mňam...a fotky z Manhattanu ~s~~s~~s~, škoda, že nemám fb, nedá se to nějak zpřístupnit, pls? Nebo aspoň jednu fotku do deníčku...a Ty nic nepotřebuješ? Opačným směrem?

Holky, na statek klíďo, píďo, jen ne do toho května - do těch mých státnic. Bych na vás neměla nervy a fakt byste obtěžovali (Wis ~j~) ~:-D. Chápu, že pro Moraváky je to daleko, není u Phy, Katko, pamatuješ, jak jsem psala, že je to od nás do H. víc jak 350km...takže spíš pro Pražáky a západněji orientované.

PS: V červnu bude telátko ~;) (teda telátek bude hafo, ale tohle bude "mazlicí").

To jednání z H. už by mě unavovalo, a za mě - já bych tam nejela. Ale nejsem účastnice zájezdu, tak to berte jen jako názor zvnějšku.
maw 84192
1.3.2012 17:31:26
mariko, mám zapsáno, prima tmavozelená 19
my berem 23 ~;)
maw 84192
1.3.2012 17:30:50
no a co u nás?
Mně se barvičkama líbí pastelové letadýlko béžová se zelenkavými
ptáčci šedomodro
mm hnědozeleno dino - už mi přijde dost tmavej, ale barevně hezčí než svělej...

většina oblečení hnědá-béž-něco se zelenou nebo pak v modré

podle čeho to rozlousknem?
MarikaP+3 82381
1.3.2012 17:01:52
vel. 19
MarikaP+3 82381
1.3.2012 17:01:37
Tak pro nás http://www.capacky.cz/produkt/16-prima-zelene.html?katID=22
[<<Předchozích 2220] Názory 22212230 z 22350  [Dalších 20120 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.