| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
1.3.2012 16:43:42
Maw - myslíš, že je to vhodný, mě jde jen o to, aby mu to neklouzalo, když stojí, takže bych mu to si dávala doma běžně přes punčocháče.
|
| maw | 84192 |
|
|
1.3.2012 16:30:07
Já vlastně přes Slatinu jedu, ale asi ještě nestihnou ty capáčky přijet... No já zas pojedu, nebo spojka, bydlí v přilehlé části štatlu, centrum taky není problém, takže to by určitě šlo doladit. V tomto pří. to máš za 30 a úspora 60. Tak se zamysli. Chci objednat co nejdřív, ještě čekám na tu Mariku.
S těma číslama jsem to už psala dnes ráno. Já myslím, že když změříš teď s hodně tlustou ponožkou a vezmeš o číslo větší, tak by to mohlo být ok, pokud to nevypadá na využití v nejbl. době. ![]() |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
1.3.2012 16:05:06
Maw - dik
Predpokladam, ze "az dite vic chodi nez sedi" - je relativni, to ted neodhadnu, kdy to bude...Ja mam totiz trochu obavu abych uz ted dokazala vybrat spravnou velikost, on tak hrozne rychle roste....i nozicka... To asi zatim jeste odlozim (myslim ty Pegres boticky pres Katku - no i kdyz zalezi, kdy ten sraz nakonec bude ). Manzel dela ve Slatine, ale pro me neni problem si kdykoliv do centra dojet (kdyz uz mame to MHD zdarma ) - takze pokud by to fakt pro "spojku" nebyl problem, muzu objednat s Vama.Joll - ja bych par dni pockala, treba sezeneme lepsi misto na sraz, pokud by to pak nejak padlo a nevyslo, tak my do tech Hartmanic asi nakonec taky pojedeme (mozna i sami - ale to by me fakt bylo lito, na sraz jsme se tesili) - mohli bychom se tedy pak domluvit alespon spolu. Nam je misto vcelku jedno, jen bychom chteli asi at to neni nejak extremne daleko - 2 hodiny v aute jsou pro P. maximum, vic by byl problem - odzkouseno na cestach k nasim. No a trosku by mohl byt problem pres leto s manzelovou dovolenou, ne vzdy by mohl a taky to vzdy potrebuje vedet trosku dopredu - kvuli praci. Jaro, leto a podzim mivaji hodne turnaje, ale rikal, ze to nevadi, ze sraz uprednostni.... ![]() Tak doufam, ze nakonec neco vyjde a sraz kvetnatek (a dubnatek ) bude.Taky muzeme zase domluvit nejaky sraz ve 4 (my dve a prcci) - my klidne do Vyskova dojedeme kdykoli, jen moc nechci brat MM auto, at nemusi do prace MHD (i kdyz jemu to nevadi, ale me trosku jo, je mi to vuci nemu blbe). On za chvili zacne nejspis stejne jezdit na kole (coz me teda taky vadi, jednou uz mu zenska nedala prednost a srazila ho (a nechala s krvacejici hlavou a otresenyho sedet na kraji cesty, ze specha na letiste ![]() )), pripadne obcas se domluvi po praci na pivo, tak pak budu mit auto k dispozici .... |
| maw | 84192 |
|
|
1.3.2012 16:03:34
Já bych Ti to hodila domů, ale mám tam dost program - srazík tentokrát nemám kam dát.
No, pořád bys mohla ušetřit ca 50 (zahrnuto i to poštovné pro Tebe extra). A jak říkám, spojka jezdí... |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
1.3.2012 15:48:32
Wis,myslím,že skutečné botičky se dávají,až dítě chodí a chce chodit alespoň několik metrů. Myslím, že u nás to nebude dlouho trvat. Mám v plánu koupit ty kotníčkové teď na jaro a třeba by ji byly i na podzim a na léto sandálky.
|
| maw | 84192 |
|
|
1.3.2012 15:47:47
Wis, ještě mě napadá, Tvůj m. dělá někde v Brně? Páč tam mi občas jezdí spojka, spojka by mohla předat z ručky doo ručky, bezpečně a často, já tam tentokrát mám dost program...
Botičky - až dítě víc chodí než sedí. Pevná podrážka zabraňuje vývoji nožičky, klenba, svalíčky a tak, si všimni, co vše P dělá a zapojuje... Oni potřebujou být boso... Taky jim pevná botka zavazí. Potom je určo vhodná zdravotně atestovaná bota = solidní ověřený výrobce, podrážka je důležitá a taky ty první boty (několikery první) mají být nový, protože chodidlo se vyvíjí a každej šmatlá jinak. Takže když dítěti dám už ošmatlanou podrážku, tak se mu noha přizpůsobuje tomu, jak už je sešlapáno a formuje se mu ta noha do tohoto tvaru a postavení. Samozřejmě záleží, kolik času v nich dítě tráví, u holinek fakt jedno. První boty kotníčkový, aby byly pevný, u nás budou celokožené šněrovací. Pro lepší odvětrání třeba perforované. Sandálky neposkytují dostatečnou oporu podporu, když dítě ještě nechodí pořádně. No vlastně to člověk může vzít podle sebe. I v létě dám na náročnější akci (terén/čas) přednost pohorám před sandálema, byť sportovníma. A pro ně je zpočátku všechno náročnější akce. V městských sandálkách chodím nerada i tak, děsně nepohodlný a vratký. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
1.3.2012 15:45:38
Wis,srazík myslíš v Brně? Kašlu na kočár,už beru šátek,případně krosnu
![]() Teď jsem o tom mluvila s Davidem...Jak říkám,my bychom do těch Hartmanic klidně jeli, ale ne samotní, takže by se někdo musel přidat ![]() |
|
|
1.3.2012 15:40:53
Hele a nedame nejaky srazik? S Katkou a Joll - pokud Joll s Leinkou natrenuje jizdu autobusem?
Nebo ta navsteva bude jen "naotocku"?Zasilka jo, ale vis jak - i zabaleni neco stoji, musis s tim na postu, takze kdyz prictes praci s preposlanim..... |
| maw | 84192 |
|
|
1.3.2012 15:36:10
nemuselo by, vbrzku jedu do Štatlu.... každopádně i doporučenej dopis pojištěněj na 500 stojí 37, do toho by se vlezly, ne? Myslím, že to splňuje parametry
http://www.ceskaposta.cz/cz/sluzby/psani/cr/doporucena-zasilka-id222/ i když úplně nerozumím těm rozměrům, ale je-li max šíře 5 cm (spodní řádek), tak v pohodě. Páč mně přijde 90 Kč za poštovný docela dost. 23,1 x 16,4 x 0,5 cm - standard 50 x 35 x 5 cm |
|
|
1.3.2012 15:35:24
Jeste blby dotaz (asi
) - od kdy se tedy davaji detem skutecne boticky - treba ty Pegres? Jsem tak premyslela, jake bychom meli koupit - jako ty celokozene kotnickove? To na leto asi neni uplne ok, ne? Sandalky? Jsou vhodne i pro deti, ktere teprve chodit zacinaji? Katko - hlavne na sebe nebud nastvana, kvuli te nepovedene rezervaci na duben - tys neudelala nic spatne, naopak znovu dekuju za to, jak se staras |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.