| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2260] Názory 22612270 z 22350  [Dalších 20080 >>]
Katka+3 kluci 79533
1.3.2012 10:42:32
Mariko, statek má Lei přesně kde? U Prahy? Tam asi ted manžela nedostanu, ale plánuju kontrolu u dr v Praze na některý pátek v květnu či dubnu nebo červnu, to je fuk. Kdybych věděla, že nějaký sraz bude, tak se objednám k dr podle toho. Jinak jsem tak naštvaná,fakt mě to štve. Ještě se zeptám kámošky, vloni si našli na jednom slevomatu chatu, kde byla i whirpoolka (bohužel né bazén, jak by ráda Joll), ale bylo to uprostřed přírody, nikdo navíc cizí, ale tohle chce pak vzít na více dní a spíš v létě. Takhle bych to směřovala. Penziony mají problém asi,když chce někdo ubytko na jednu noc (najednu stranu chápu, ale zase né nadarmo se říká "zákazník - náš pán" ...asi to v dnešní době neplatí ~o~
Jollajda+ Lea 98439
1.3.2012 10:40:20
My jsme počítali s plnou cenou hned od začátku,takže nám by to nevadilo. Samozřejmě jestli řpijedete i ostatní:-)
Katka+3 kluci 79533
1.3.2012 10:36:55
Wis, jak píše Joll, já botky neprodávám, ale kámoška která tu má kamennou prodejnu (+inzerci na mmb) a já jí tam zásobuju hračkama apod. Jelikož já jí nechávám zboží na prodejně gratis, tak zase ona mě je schopna propůjčit, co si řeknu. Nehledě na to,že prodané botky jsou peníze pro ní, né pro mě ~;) TAkže můžu na sraz dovézt, jaké má v nabídce. Prodává i licenční oblečení (Spidermann atd.), oblečení Wolf, bačkůrky žirafa aj. Joll třeba chtěla bundičku pro Leuš od Wolfa,tak jsem se ji ptala, ale ty hadry bere až od vel.98, ty malé se jí nevyplácí brát, se to tak neprodá. Takže kdyby někdo nějaké botky chtěl i jen vyzkoušet (ty co má v nabídce, odkaz dávala Joll), tak dovezu.
Evi, jinak na prodejně teda prej ještě 3 tříkolky s vodící tyčí jsou, jen musí zjistit barvu a tip. Dala bych ti to za nákupku, je to ten výprodej.
MarikaP+3 82381
1.3.2012 10:34:03
Katko,souhlasím,takový jednání ~o~
Tak se můžem holt sejít později a bude nás vícero? A co ten Lein statek, to by pro vás bylo asi daleko,že?
Katka+3 kluci 79533
1.3.2012 10:29:36
Ahoj holky.
Tak závěr jednání s Hartmanicemi: nyní jsem pánovi volala, protože jsem se včera nedočkala odpovědi mailem. Takže toho 17.-18.března by to šlo, nicméně za plnou cenu. Když jsem mu řekla, že máme mít tu slevu a že jí má uvedenou i na webu, tak mi řekl, že si ale myslel, že máme zájem o více dní a že at chápu, že oni musí po jedné noci ubytování uklízet pokoje, povlečení atd. Slevu by měla Wis a ten, kdo by chtěl od pátku. No, takže si v závěru připadám jak tatar. Upřímně vám řeknu, že bych raději našla náhradní variantu a na tohle se ted vyprdla. Jenže jsem už i zaúkolovala Kátu a ta taky nic nesehnala- bud je obsazeno, nevyhovuje nebo daleko všem. Takže otevírám prostor pro diskuzi a byla bych ráda za vyjádření každého účastníka zájezdu :-)
Jollajda+ Lea 98439
1.3.2012 9:17:53
Wis,Nolenky máme a jsou super. Dávám je na nožičku doma,aby jí to neklouzalo a hlavně když někam jdeme,protože Lea už chce chodit,pořád stojí a všechny naše babičky,nemají koberce,takže jí to nestudí do nožek. Minule v nich chodila i u doktorky,bylo tam našlapáno,mokro,nepromokli. To samé v restauraci.Jsou měkké,ohebné a nejsou kotníčkové,takže jsou prima i na lezení,klečení...Dokud nebude chodit sama a neujde pár metrů,vůbec bych ji nedávala kotníčkové,přijde mi v nich ta noha taková svázaná a musí se v tom hrozně blbě lézt a klečet.

Katka botky neprodává, ale její kamarádka ano,tak je s ní domluvená,že může přivézt co budeme chtít a udělá jí kšeft. Tady jsou její stránky
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=377398
My si objednáme ty fialové Pegresky,tak jsem s Kat domluvená,že mi přiveze tak tři velikosti,ať můžeme v klidu vyzkoušet.
Silva81+chlapeček 104438
1.3.2012 8:58:26
Nazdarek - zdravime prvni den mesice, kdy zacina JAROOOOOOOO ~3~~b~
Patu s toastrem vyfoceneho mam, ale ono to na fotkach nevyzniva tak srandovne, jak to v realu je...Ja zkusim dat nejake fotky do denicku, myslim, ze posledni tam mame tak nejak z listopadu....~f~
Maw - Nolen, nebo jak to bylo - to jsou capacky, ze? Jeste nemam nastudovano, jestli je na doma chcem nebo ne, takze nevim - ma to nejaky jiny prinos nez jen ze to hezky vypada? Zatim davam protiskluzove ponozky nebo protiskluzove backurky (takove ty latkove), spise jen ponozky, protoze mam pocit, ze mu je porad teplo, prestoze nemame koberce, asi tim, jak je furt v pohybu, tak se zahriva ~;)
Jo a nositko bude zacatkem kvetna, no, to snad vydrzim - holky popruhy standard nebo prodlouzene? Ja nevim, nosit budeme oba, ja mam 162 cm Ales 194 - tak nevim????
Katko o boticky budeme mit mozna taky zajem, zase jeste nemam nacteno, ty je nejak prodavas? To me uslo, jestli jo, tak si urco nechame poradit a na srazu zakoupime....
Jo jeste za nas teda s tim pitkem - ja jsem Avent chvalila, nam teda fakt netece....Ale NUK byl taky dobry, samovolne netekl, jen kdyz se Patrik naucil kousat tu savicku, ktera byla mekka, tak pak tekl a ohromne ho to bavilo....~6~ A vadilo mi, ze uz byla po par dnech docela jeta a neikde jsem v obchodech neobjevila nahradni.....Joll - taky bych asi dalsi pitko nekupovala, zdravou lahev jsem zatim schovala, budeme pouzivat ten Avent a ucit se pit z hrnicku.
Tak se zas loucime, za chvili vyrazime na posledni davku hexy, snad uz ji konecne dostane, at mame na chvili od ockovani klid ~6~
Kacatko-75 13776
1.3.2012 5:31:48
Ahoj- po delsi dobe zdravim. Docitam vas sem tam v posteli pred spanim pres telefon, ale psat me to tam neba- tak ted pisu a nemam jeste doctenych poslednich pet stran- takze jsem se zasekla nekde na bramborech a krosnuckach =)) To jen pro info- pokud se vam budu zdat uplne mimo misu~;)
Hlaseni od nas- Verunka ma dva zoubky dole- uz nejaky tyden, ale uplne vyrostle jeste nejsou. S radosti me kouse do brady- tedy to dela uz hodne dlouho- ale je to znacny rozdil -jen dasnemi, nebo se zoubkama- ji ted rikam mala pyrana (jako jak se cesky pise ta vodni potvora nejak si nemuzu vzpomenout ~:-D)
Jinak je strasne vnimava a sikovna- porad neco brebenti, naucila se jecet jak sirena hahahah- to je neco- normalne treba na schodech si najde misto kde se to nejvic ozyva a tam jeci =)) A je desne mazana- zatim moc veci neoddelavam- a snazim se ji rikat nenene kdyz k necemu prijde co nema- treba psi miska se zradlem nebo s vodou- a ona se na me vzdy otoci, uculi a zacne mi mavat. =))) JA ji porad vysvetluju, ze tytyty neni pa pa- a myslim si ze to vi, ale ze se me snazi obalamutit =)))
Miluje hudebni nastroje- piska na fletnicku, nebo busi do klaves- nekdy hraje vareckou na poklicky a hrnce =)
A hrozne rada ji. JAk sedi v zidlice a ma tam neco na jidlo- tak je jak andilek. VAzi skoro 10 kilo- zadne paratko to neni.
A moc si to uzivam. JSem ted nejaka zrelaxovana- jak tu je tchyne- hodne mi s ni pomaha a ja se desim az za 14 dni odjedou- ze si to pak budu hazet ~t~
Byli jsme i na vylete v NEw Yorku- Verca zvladla let uzasne- i cely pobyt. Tady treba zadne lidi z kocarku nevidi kdyz chodime venku- nebo minimalne- tak MAnhattan byl pro ni velice zajimavy.

Jo- a strasne stipe. JAko fakt moc- a nevim jak ji to odnaucit- placat ji nechci, domluva nepusobi. Zatim to vydrzuju- ale je to teda masochismus. au au au
Lei 37503
1.3.2012 0:40:27
Mariko, máš to v bezmasých receptech ~:-D i s momentkou z našeho působení na farmářském trhu ~;). Koukám, že mawin muž je teda kádr, dokonce i mateřídoušku předal, a to jsem nikterak důrazně neupozorňovala, že jedna je pro Tebe a jedna pro maw ~R^. Jo a jak jsem psala už maw do mailu, je to vážně sympatický chlap ~;). Není ani tak obrovský, jak maw popisuje ~:-D, i když teda O by se do něj vešel tak třikrát ~t~.
Katka+3 kluci 79533
1.3.2012 0:12:15
Hmmm, dobrý, včera jsem touhle dobou už 2 hodiny spala. A Joll i čtyři.
Mariko, tak že by nějaký spurt? Že by opět přechodně mlíko nestačilo, ale píšeš, že mu do pusiny stříkneš, takže máš. Nebo holt prostě dítě dospívá, je chytré a chce aby to teklo víc proudem, když už je ten velkej chlap a žádné miminečko, fakt nevím, se mi tohle snad nikdy nestalo. Á snad se to zas brzy upraví, držím palec ~;)
Evi, tak kdybys psala tak zhruba před měsícem, že chceš tříkolku s tyčí, tak jsem vyprodávala lonské modely, letošní ještě skladem nemám. Ale kdo by chtěl, z výprodeje tu ještě mám tatrovky a nějaké auta plastová na doma či písek (bagry, různý zvedače, tahače atd) a nějaký čtyřkolky na baterii, ale to je pro starší jak roční.
Nic, jdu chystat atb, dobrouuu ~h~
[<<Předchozích 2260] Názory 22612270 z 22350  [Dalších 20080 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.