| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2250] Názory 22512260 z 22350  [Dalších 20090 >>]
Katka+3 kluci 79533
1.3.2012 13:30:21
Maw, ty by sis rozumněla s mým prostředním synáčkem. Ted tu do sebe cpe brambory, řízečky, okurku a slintá u toho ~t~ On je úžasnej. Takovej prcek a jak miluje maso a říká u toho furt mňam, mňam, to je doblůtka ~t~~R^ Kdyby u stejného jídla seděl nejstarší, tak tu fnuká, že to jíst nebude a sní jen ty brambory, jedno sousto maso by mu v puse leželo tak půl hodiny ~:(
Katka+3 kluci 79533
1.3.2012 13:27:43
Holky, ještě mě napadlo, co hodit dotaz přímo sem na rodinu? Na nějaký ubytko. Přeci jen tady maminy hromadně jezdí,tak můžou dát tip. Nevadilo vám to?
maw 84192
1.3.2012 13:04:17
Můžeš vzít o něco větší. Za poslední 3 m vyrostal B noha o necelý jeden cm, předtím za půl roku o 4 cm

Jojo, čokoládku můžu (ne křupinkama a sušenkama ap.), o zbytkovém pšeničném škrobu nechci nic vědět. Klobásky mám taky ráda. (Joll, všímáš si, jsem celkem nenáročná.)
Brambory vypadají luxusně, už se těším, s hovězí roštěnkou... To zas bude poslintanej stůl.
maw 84192
1.3.2012 13:01:50
Capáčky můžeš ještě.
Se zamysli.

MarikaP+3 82381
1.3.2012 12:46:10
Maw, ted si mě trochu nalomila, je ještě čas na ty capáčky?
A děkujeme moc za včerejší závoz brambor, máte u nás velkou čokoládu. (můžeš čokoládu?) Nebo možná raději nějaku kvalitní klobásku z trhu, na tu bych Tě tipovala spíš.~z~
Katka+3 kluci 79533
1.3.2012 11:42:20
Maw, no právě. Jako já už se ted cítím fakt blbě a každý další telefonát už mě nebaví. Jako rozhodněte sami, já mu už asi jen napíšu maila. Co se týče dětí, tak si myslím, že mu tak nevadí. Sami na stránkách píší, že jsou zaměřeni na ty nejmenší a na ty děti jsou zvyklý, z rozhovoru vyplynulo, že tam ubytovávají právě takové rodiny jako jsme my, ale teda na více dní, třeba jako prodloužené víkendy apod.
Jako mrzí mě to na jednu stranu, jako rozhodněte sami...každopádně já mám dnes plný ruce práce, zítra máme je jet na ty hory a furt zvažuju, kvůli těm dvěma usoplencům, sice jsou na tom líp, ale tak nevím. Je tu binec, tak uklízím, Maty opět od rána snad po stopadesátý čůral mimo prkýnko, takže jdu vytírat, T. fnuká, do toho peču, peru, jezdí tu vysavač a má přijet po půl roce můj tatík. Nehledě na to,že mám tady nějaké objednávky a rodinku na hory sbalit. Prostě takovej príma den ~:( TAkže jestlli někdo může a bude mít chut, at klidně mrkne na jiný ubytko, já budu určitě moooc vděčná.
Jollajda+ Lea 98439
1.3.2012 11:30:49
Kámoška mi ještě poslala tohle

http://www.chalupapohadka.cz/
Prý tam byli a super.Zatím jsem koukala jen zběžně, klíště se na mě sápe,když jsem u PC.
maw 84192
1.3.2012 11:22:47
S ohledem na to chování ať si pán políbí, kde může.
Provozuje penzion a ubytování a jestli mu vadí převlíkat postele?? ~e~ Za mě ne, když je jednání takovýhle už teď, co teprv potom. To je pak pobyt zkaženej přístupem personálnu, že má práci.
Hm, mě tak napadá, jestli neříkat při předběžné rev. jen počet pokojů a míst a děti hlásit až při upřesnění. Pže ty děti možná leckde neradi, zvlášť na tu jednu noc.
maw 84192
1.3.2012 11:17:21
Wis - ty látkový capáčky, kde je kůže jen vespod - měl B jako první, kdy si sem tam stoupl... Aby neuklouzl. Teď na zemi tráví hodně času, nastojí toho dost a my máme hodně zimu - lino, a dlažbu na jeho oblíbených mítech, a hlavně to lino v kuchyni fakt zima. Do těch stávajících mu můžu dát ponožku leda tenší, pže když dám tlustou, lezou mu prsty už přes okraj - na výšku, takže je jakoby "nad podrážkou" a není to dobré na nohu ani stabilitu. Samy jsou celkem tenké - zespod. Pže teď chodí víc, chci něco pevnějšího a teplejší a aby ntáhla gumička kolem nožky - na některých to vidím od pohledu, že bude táhnout. Navíc noleny nechám udělat ještě se zateplenou podrážkou + ta tlustá ponožka.... se tam vejde i na výšku.
+ dobrý reference
Taky nám ty naše stávající popraskaly - podrážka kožená asi je, ale jen ta, a ten centimetrový lem okolo už je koženka, přesto že deklarována byla kůže.
Katka+3 kluci 79533
1.3.2012 10:56:33
Joll, ono se spíš jedná o to, že jsme se nějak domluvili s majitelem. Nejdříve neudělali předběžnou rezervačku, takže na základě toho, že nám aspon dají slevu na ubytování jindy, ted ani to...tohle není jednání!!! Nejedná se už ani o to, jestli bude noc za tři nebo čtyři stovky, ale to chování ~a~
[<<Předchozích 2250] Názory 22512260 z 22350  [Dalších 20090 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.