| Lei | 37503 |
|
|
29.2.2012 13:48:09
Wis, Patrik tahající toaster
, vyfoť ho, to musí být srandovní. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
29.2.2012 13:18:38
Kat a co pan z Hartmanic?
|
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
29.2.2012 12:59:56
Ty Noleny jsou super, nicméně my asi né, doma má froté ponožku s prostikluzem, vím, že to není nic extra, ale ještě sám nestoupá. Uvidíme časem, ale vytáhnu asi něco po klucích. A botky na ven má ty Pegres, snad mu budou, až začnou první krůčky.
|
|
|
29.2.2012 12:56:28
Joll, já myslím, že zuby ty láhve nijak neničí, teda neviděla jsem dítě, že by mělo zničené zuby z láhve, i když výrobci třeba upozornují, ale nebála bych se. Jestli doma už nějaké láhve máte, tak nekupuj zbytečně další. Brzy bude Lei pít ze sportovní láhve nebo rovnou hrnku, ale tvoje věc. Zase aby jsi doma neměla zbytečně moc lahví, já teda nekupuji žádnou a tu Nuby Maty kdysi prokousnul, náhradní savičku jsem nekupovala. Jinak jen určitý Nuby má netekoucí, kámoška si koupila od nich jiný tip a teče. Název nevím, ale podívám se na netu...jestli ještě vůbec dělají, přeci jen je to nějaký rok.
|
|
|
29.2.2012 12:27:51
Katuš,nee,botky až na sraz.To vůbec nespěchá,stejně je dostane,až bude chodit. Nuby, píšu si a mrknu se, protože nevím, jak moc je na zoubky zdravé pít z toho našeho pítka.
|
| maw | 84192 |
|
|
29.2.2012 12:24:09
Další shopping: budu objdenávat noleny, tak kdyby někdo chtěl, můžem se šábnout o poštovný nebo by nám vyšlo třeba i zdarma (Mariko/Lei/kdokoli).
|
|
|
29.2.2012 12:22:12
Joll, tak chceš ty botky hodit už ted v pátek? Ale ono by to bylo dost narychlo, ale jestli chceš, tak můžu to domluvit.
Jo, kouzelný hrneček Avent...vyhozené penízee. Vždy tekl a teče všem, protože tam zůstává v tom meziprostoru tekutina. Jediný který fakt nepustil ani kapku, tak byl Nuby, ten byl nejlepší ![]() ![]() Ale T. stejně láhve ignoruje, takže jen kojím a kojím a sem tam nějaká tekutina na lžičce, to ho baví. |
|
|
29.2.2012 12:18:30
wis, toaster super, jsi to i pěkně napsala
![]() Na tu zdravou láhev, si myslím, ještě máte čas, třeba v létě už mu to pití půjde z toho líp, přeci jen ten průtok pro tak malé dítě je asi těžší korigovat, uvidíš, láhev se neztratí. To já jsem zvědavá, co je to za šmejd, ta chladnoska z reklamy...pánové si to tak přejí, Davídek zbírá obaly z mléčných řezů a každej den se mě ptá, jestli už to pošleme, že má obalů 15. NO jo, chytrý dítě, už ho jen tak něčím nepřechytračím. Ale co, tak to pošlem, pošlou to gratis a uvidím. |
|
|
29.2.2012 12:13:22
Jo a vzala jsem dnes Leu do šátku a paráda. Zvládly jsme nákup v DMku,ve zdravé výživě,v obuvi okouknutí těch Pegresek a ještě i vyzkoušení a koupení čepičky. Byla spokojená,vysmátá, akorát se občas snažila ze šátku vystrčit ruce
Asi prdíme na kočár. |
|
|
29.2.2012 12:10:18
Wis, to jsem se nasmála.Úplně Páťu vidím, jak u vás táhne toaster a usmívá se jak sluníčko
Mě přijde, že se Leinka učí nové věci. Umí si rozsvítit a zhasnout, zapnout a vypnout propisku (včera se mi celá pomalovala,takže už nepůjčuju,neboť se bojím o oči),zapnout si kalkulačku a koukat,jak se na displeji připisují čísla... Miluje prohlížení knížek,fotek,koukání na TV (kouká jen občas ve Štítech, doma nemáme) Pije taky z toho Nuku,jak má Wis. Hrneček Avent jsme měli a tekl šíleně, musela jsem hned převlékat,takže letěl do koše,protože reklamovat se nedal (dárek od tchánovců z výlety z Německa). Katuš,byla jsem se podívat u nás v obuvi na ty fialové Pegresky a jsou super. Určitě si je od té kamarádky koupím,jen ještě přijít na tu velikost. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.