| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 2290] Názory 22912300 z 22350  [Dalších 20050 >>]
Katka+3 kluci 79533
29.2.2012 12:08:01
Maw, si dělej srandu...Katka před desátou ~t~~t~~t~ joo, i to se stane ~t~~R^ Ale já většinou po večerech uklízím, když už konečně smečka spí. Jak mám věci udělané, tak sedám sem, proto tu taky tak po nocích straším. Jinak ti "naši" Němcovi tu taky rozváží autem, ale to jen tady v kraji, to je jasné. Pak navíc mají ty prodejny.
Joll, my taky cílenou hru nevedem, zatím. Ale vím, že Davídek měl od FP vkládací kostku se zvuky, bavilo ho to a v roce už tam strkal sám, to co uměl, né vše. Tu kostku má ted půjčenou kámoška, tak se jí ozvu, aby vrátila. Navlékání kroužků na tyč jsme nikdy neměli. Jako ono je jedno, jestli to ted budeš učit ty nebo to za pár měsíců dítě odzkouší samo. A já nijak moc čas na hraní nemám, jsem dnes ráno tak přemýšlela, kolik hodin čistého času si s T. třeba lehnu na zem a hrajem...no fakt málo. Bud si hraje sám, leze po bytě, sedí v židličce, nebo ho chvíli do náruče, kojení, přebalování, pak kočárek, procházka, ale jsou dny, kdy fakt není čas být s ním na zemi, naštěstí ted tu má bráchu, ale ten tříleták mu moc pozornosti nevěnuje, to spíš ten nejstarší a te je ve školce.
maw 84192
29.2.2012 10:58:14
toaster mě pobavil
ono se zas dítěti nemusí nechat úplně všechno
ale ty tahací kačeři a ták, to nevydrží, my už máme z dvoupaličkovýho pejska jednopaličkovýho krtka a to ho B ještě nepotahal, jen se mrkl, jak to funguje, a co to má na hlavě... a už nemá, no.
Silva81+chlapeček 104438
29.2.2012 10:50:29
Jo jeste at nas tatka nevypada jako tyran, co nechce diteti pujcit toaster - schoval ho, protoze mu vadilo, ze Patrik olizuje tu koncovku, pry to muze byt potazeny necim zrdavotne zavadnym, ne ze by mu slo o to, ze toaster znici....~;)
Silva81+chlapeček 104438
29.2.2012 10:43:32
Jo tak navlekaci krouzky.....ty Patrika absolutne nezajimaji....~:-D My meli na lince na policce toaster - nejoblibenejsi hracka - nektere deti tahaji auticka nebo kacenky - nas Pata lozi po byte a taha za sebou na snure toaster. ~6~ Tak tatka naznal, ze toaster neni hracka a schoval ho a misto nej dal na policku navlikaci krouzky - ty Patrik pohrdave ignoruje ~t~ za to v supliku objevil zmizely toaster - suplik je vysoko a hluboky, to by nevytahnul, tak mu ho kazdy den vysvobodim, ja nema to srdce, kdyz ho ma tak rad.....~s~
S zaluziema ho teda hrat samotneho nenechavam protoze je systematicky likviduje, takze jedine pod dohledem ~a~ Fotky ho teda vubec nezajimaji, stejne jako obrazky nebo knizky....z tech sedavych veci teda fakt skoro nic, proste potrebuje vsude lozit, zkoumat, vyhazovat....neposedi...vlastne jo, vydrzi u veci, co maji trasne - to si bude s nima trepat, pohazovat, ozuzlavat....a smeje se jim ~:-D
maw 84192
29.2.2012 10:41:33
Joll, já jsem nemyslela, že by L. měla u vás jen tu řízenou zábavu ~;) U vás se má dobře, podnětů dosti.
No, tak náš dr. se ptá, co B dělá, pže na tom pultíku... Bych chtěla vidět, jak v tom frmolu a provozu a malým místě zkouší nějaký dovednosti...
Mně osobně stačí, když vidím, že dítě dělá pokroky a vyvíjí se, pokroky jsou úměrné věku, ostatní ho také vnímají jako zdravé čilé dítě, takže mě tabulky nezajímají. (Ale to jsem já.)

Jóó, hrnek je nejlepší.
Opravdová věc.
A opravdu užitečná.
Silva81+chlapeček 104438
29.2.2012 10:35:40
Taky dosla Zdrava lahev, co jsem ji objednala taky na zaklade zdejsi diskuze, ale ta zatim teda ne ne ~a~. Dala jsem mu z ni naoit, netusim, kolik toho vypil, ale tricko bylo durch mokry ~:-D
Ona ta lahev kdyz je otevrena tece i kdyz se jen obrati vzhuru nohama, aniz by z ni clovek sal....to tak ma delat? To mu teda dat nemuzu, i kdyz verim, ze by z ni mel obrovskou radost ~b~~t~
My jsme meli prvne NUK s takovou tou gumovou savickou, ale ta docela tekla, kdyz ji zacal spravnym zpusobem okusovat, takze jsem ho s tou lahvi nemohla nechat samotnyho ~;), ted ma tu "zazracnou" od Aventu s pitkem a ta je docela dobra, vcelku fakt netece, obas z ni neco ukapne, ale na prevlekani to neni....takze mu ji nechavam pobliz, kdyz chce, napije se nebo si tim pitkem "brousi" dasne.
Nejradsi teda pije s hrnku, ale jeste to nemame doladeny tak, abychom veskere tekutiny pili jen s hrnku, to bych prevlikala NON-STOP ~;) Taky jsem si vsimla, ze jak miluje ten hrnek, tak proste bude pit porad, i kdyz uz nechce, tak proste pije a hned to plive ven ~o~~t~
Jollajda+ Lea 98439
29.2.2012 10:31:52
Jo a taky hra se žaluziemi je super:-)Jen se ptám, protože prý někteří doktoři v určitém věku dítětě zkouší ty vkládačky a ty kroužky, ale nevím, ve kterém věku a ani nevím,jestli naše dr. Spíš mě to jen zajímalo, jestli něco nezanedbávám. Jo a taky ještě nic nepovídá, teda povídá ale svojí řečí a občas řekne táta.
Jollajda+ Lea 98439
29.2.2012 10:29:33
maw, to já Leuš taky nechávám. Zrovna kramuje u sebe v komodce a vyhazuje oblečení,které jsem včera pečlivě srovnala, ale co...Však se to zase srovná, hlavně že jí to baví. Pak si taky hodně vyhraje, když vyskládávám nádobí z myčky. To už taky svoje lahvičky a lžičky vytahuje:-) a úplně nejvíc miluje prohlížení fotek. Vždy jí dám krabici, sama si ji otevře a už kouká. Zajímavé, že fotky netrhá, fakt si je jen prohlíží.
maw 84192
29.2.2012 10:22:37
Za mě: nosítko využiju kdykoli, když nechci, aby se mi dítě pletlo nebo když je unavený/protivný/nemocný a potřebuju něco dělat a ne s ním ležet v posteli, kde další dvě hodiny kolikrát stejně neusne, v nosítku zalamuje během 5-10 min, pokud je unavené. Nějak nemám zábrany tam strkat chodce, navíc než to bude trvanlivý chodec, to potrvá chvíli.

Joll, já vlastně žádnou řízenou zábavu neorganizuju, zato B objeví spoustu dalších funkcí hraček, který vrobce nezamýšlel a nás by nenapadly - např. noha od navlékacích kroužků je moc oblíbená sama o sobě, skvělá hlásná trouba. Sám zjistí, co všechno se s čím dá a taky mu necpu zažitou představu "s tímhle se dělá tohle a nic jinýho", však si to ohmatá sám. No aktuálně není nad to otevřít si nějakou skříňku a vytahovat vše, co tam najde. Ze skříně už mi vytahuje i ty policový desky.
Prostě co kde je, jak to chodí...
maw 84192
29.2.2012 10:11:38
Katka před desátou ~8~

Němcovi jsou dvojí: farma u Katky na Vysočině, vozí do Prahy do prodejen i na farmářké trhy.
Druzí Němcovi mají farmu v Radoňovicích, jezdí po středočeší s mlíkem a výrobkama v autě, mobilní prodejna z auta, rozpis kdy kde.
[<<Předchozích 2290] Názory 22912300 z 22350  [Dalších 20050 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.