| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
29.2.2012 10:09:30
Maw - tak napsano...Je ja uz se tak strasne tesim....
![]() My teda kolem 22 chodime spat kazdy den.... no jo, on ale manzel vstava kazdy den v 5, ja jsem taky tak vstavala, kdyz jsem chodila do prace, takze jsme byli zvykli chodit spat brzo...Me uz ostatne ranni vyspavani taky skoncilo - vstavame pravidelne o pul osme, dyl uz bohuzel ne....ale i tak je to OK...![]() Me zas vcera dosly 100% bavlnene puncochacky, taky moc pekne, tentokrat ceske...Posledne jsem objednala pres MMB a vyrobce byl madarsky. Ty puncochacky byly tak zvlastne elasticke, ze jsem pojala podezreni, ze to nebyla 100% bavlna, ale mozna to bylo jen tim zebrovanim, nevim.... |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
29.2.2012 10:07:03
Ještě jsem se chtěla zeptat, trénujete s dětmi už ty vkládačky a navlékání kroužků? Já vkládačku ano, už chápe, že to má strčit do díry a né z ní vytahovat,ale sama by to nezvládla. Vždy teda vezmu určitý tvar,přiložím k otvoru a Lea to tam zatlačí, pak jí zatleskám a pochválím a ona je šťastná jak blecha. Vydrží tohle dělat dost dlouho. Kroužky zatím nemáme,mám v plánu koupit teď v březnu k svátku.
|
|
|
29.2.2012 9:59:50
Lea v tu sobotu v krosně taky usnula a to přitom spala i v autě. Prostě jí to uhoupalo...Napřed koukala po okolí a pak najednou usnula. V kočáře by řvala, propínala se, blinkala a usnula by až doma únavou ze vztekání.
Jinak už má docela pevný režim, Usíná kolem 20hod, spí do půlnoci-dostane mléko, znovu dostává mléko ve čtyři ráno,pak spí do 6.30-7.00. Znovu usíná tak na 30min. kolem deváté dopoledne. Pak kolem 13hod odpoledne a to pokud jsem u ní a držím za ruku,tak spí i hodinu.Pak až do večera nedovolím spinkat, aby usnula kolem té osmé a neponocovala. |
|
|
29.2.2012 9:55:58
Wis, tak vy už chodíte do MC? Já už se tam chystám od podzimu a pořád noc. Snad se odhodlám tento pátek. Lea má děti moc ráda, takže si myslím,že by byla nadšená. Myslím si, že s nosítkem toho fakt doma víc uděláš. Já se šátkem vysávám,utírám prach...Kdybych si troufla ho uvázat na záda, šlo by snad i žehlit,vařit...
|
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
29.2.2012 9:55:21
Wis, ono se to se spánkem stále mění. Roční dítě ti klidně už může naopak ve stojícím kočáře spát, protože to už bude mít třeba jen jedno spaní a tudíž ti tam vytuhne ani nevíš jak. Ale jak píšu, může a nemusí to tak být. Miminka se přeci jen chovají jinak, dokud sami nechodí. Chodící dítě se snáze unaví a pak usne skoro kdekoliv. Takže když D. v krosně usnul, tak jsme opatrně sundali, spal dál. Ale na doma to není, to je jasné. A možná než ti nosítko ušijí, tak bude Páta chodit, takže doma už neužiješ, ven určitě ano.
Se zoubky jsou Leuš a Táda zcela stejně, ty čtyři jim rostli oběma naráz a pátý taky prosvítá. Si pamatuju,že kluci měli v roce 8zubů, třeba od švagrový malej měl první zoubek týden před 1.narozeninkama. |
|
|
29.2.2012 9:50:27
Katuš, my včera zalehli hned s Leou,takže v 20:20 už jsme nejspíš všichni tři chrupkali, paráda
![]() Super, už se moc těším na ty polodupky. Kdyby jste ale v ten pátek nestíhali,tak fakt nevadí a stačí je přivézt na sraz. |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
29.2.2012 9:47:43
Hi hi, Katka včera nestrašila a zapíchla to už před desátou a ted se cítím jak znovuzrozená
, měla bych takhle neplánovaně usínat dřív. Mě k sobě volal Tadík, tak jsem při uspávání uspala i sebe. A jelikož byl zrovna manža na hokeji, tak jsem po druhém boku měla zbytek, no bylo to krásný, jak všichni tři vedle mě hlasitě oddechovali Chápete, že jsem musela zůstat ![]() Mariko, no včera jsme to trochu popletly asi všechny. Jedna psala něco a druhá chápala něco jiného, ale dobrý, jsme doma a chápeme se všechny ![]() Ti naši Němcovi, tak mají úžasné sýry, ale ta cena je dost, to jo. Mlíko nevím kolik stojí, neberu. Joll, tak právě dorazili ty polodupačky. Holky, tomu říkám jednání. Včera jsme poslali peníze, paní hned poslala a ted dorazili, kvalita skvělá a vel.86 je T. ještě i s rezervou, fakt super..kdyby někdo sháněl. Bavlna měkoučká, potisk dobrý, v pase úplet skvělý! Joll, ty tyrkysové ve vel.86 jsou o dost větší než růžové 80, protože je to jiná značka. Myslím,že růžové vám budou hned dobré ![]() |
| maw | 84192 |
|
|
29.2.2012 9:47:12
Wis
![]() Určitě tam napiš, ať máš místo v pořadníku, látky můžeš vybírat i mezitím než na Tebe přijde řada , to se domluvíte mezitím ;-) |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
29.2.2012 9:10:05
Zdarec
![]() Holky tak dik za info ohledne nositka, dnes vecer objedname. Jen se hrozim te cekacky, ja kdyz se pro neco rozhodnu, tak bych to nejradsi mela do druheho dne. Ad krosna me jeste napada, ze myslim, ze Pata i kdyby tam usnul, tak by se stejne probudil v okamziku, kdy by se sundal ze zad. Stejne jako s kocarkem - spi v nem, jen kdyz se veze, ve stojicim kocarku se okamzite probouzi. Ja teda tady u nas taky asi jedine s kocarkem (no i kdyz ted jsme zacli chodit do MC a tam jsou schody, tak tam by se nositko hodilo) - ale planuju, ze pokud se osvedci, urcite bych ho vyuzila i doma - me vazne stve, ze pres den nic moc neudelam, takze pokud by se mu tam libilo, treba bych nemusela veskerou domaci praci nechavat na vecer. Jo a prave mam taky radost, ze podporim domaci ceskou vyrobu, taky verim, ze ten pristup je jiny, nez nekde ve fabrice, to ze ma neco v patentovem rizeni jsem taky na jejich strankach cetla, takze verim, ze budeme spokojeni. Navic strasne obdivuju, kdyz je nekdo takhle manualne zrucny a navic podnikavy - rada podporim. Skoda, ze sama mam obe ruce leve , me by strasne bavilo neco takoveho vyrabet Lei - tak u vas uz taky zoubky? Tak Patrik je tady jediny bezzubec . Jako zda se mi, ze uz ma ty spodni dasne pekne nabehly, ale zda se mi to uz asi mesic a furt nic. ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.