| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
2.1.2013 12:16:28
Ahoj holky.
Všem vše nej nej do nového roku. Ať máme hlavně ty dětičky zdravé!!! A matkám čekatelkám bezesporu přeji pohodové porody ![]() My Silvestra oslavili po letech mimo domov, s přáteli a jejich dětičkama v historickém městečku Slavonice, takže to bylo fajn a zpestření nejen pro mě. Sice jen jedna noc, ale bylo to super. Co mě ted ale trápí,řeším T. zuby. Na horních zoubkách má jakoby prasklou sklovinu. Podél zubu u dásně má takové dlouhé jamky, obávám se, jestli nemá medové zoubky. Na spodních to tedy nemá. Před chvílí usnul, tak jsem si řekla, že mu pusu pořádně probádám a na zadní horní stoličce jsem viděla cosi tmavého, tak jsem tam štourala v domnění, že je to zbytek jídla, jenže on asi mega kaz Kluci mají naštěstí skvělou zubařku, tak nás zítra dopo vezme. Jen si říkám, jak je to možný. Zoubky si drhne i on sám velmi rád, sladké moc nemá v oblibě a přeci. Napadla mě souvislost s herpangínou, kterou prodělal v srpnu. Dásně i jazyk měl samý aft, natírali jsme genciánou, která mu na zoubkám pak držela víc jak měsíc a nešlo to dolů. Myslím si,že tehdy se tam cosi podělalo a sklovina začala praskat ![]() Jsem zvědavá, jak zítra dopadneme, protože co jsem slyšela, tak u takových prcků je ošetření kazu možné jen v narkoze Jsem, holky, z toho fakt špatná. Přeci jen mu mají zoubky ještě nějaký rok vydržet. I kluci měli první kaz někdy kolem 4.roku. Achjo. |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
26.12.2012 4:00:50
Joll to je krasna fotka
![]() ![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
25.12.2012 19:49:38
Holky, krásné svátky!
![]() |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
24.12.2012 16:08:53
holky- STASTNE A VESELE!!!!
![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
23.12.2012 18:13:19
Jo, děvčata, u nás zlobení...asi nee, máme oba teploty, jsme jak bez duše, tož uvidíme, jak to u nás bude zítra vypadat, snad začnu fakt věřit na toho Ježíška, že to nějak dopadne
.Přeji vám všem krásné Vánoce a ať se těm našim květňatům líbí atmosféra i nadílka! |
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
22.12.2012 17:13:25
no holky, tak to Lei přejte, jen at si s manželem zazlobí ...dokud to jde. Ono pak zase to 6nedělí ![]() |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
21.12.2012 14:30:47
maw
![]() Já to četla úplně stejně. |
| maw | 84192 |
|
|
21.12.2012 13:44:39
Četla jsem "Jo, taky budeme s O. zlobit v neděli večer, až M usne, těším se na to, pustíme si k tomu nějakou pohádku
. "Co si o tom mám pak myslet? ![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
21.12.2012 9:33:22
Jo, taky budeme s O. zdobit v neděli večer, až M usne, těším se na to, pustíme si k tomu nějakou pohádku
. |
| Lei | 37503 |
|
|
21.12.2012 9:32:30
Joll, opička, jsem úplně vyprskla, chudák to cikánské mrně
, no jo, no, asociace je sfiňa . Ony některé vlasaté děti vypadají jak opičátka hned v porodnici, etnikum neetnikum . Bohužel teda to naše mezi ně nepatří , O. už zas vyzvídal na doktorce, kdy M. půjde udělat culík, já se z něj ![]() .Hele, krtek, tak O. včera, ať pustím něco jiného než sněhuláka, tak já teda vybrala na youtube - ale když to neznáš, tak některé ty nové díly, po roce 2000, jsou prostě divné - z mého pohledu. Vybrala jsem Krtek a žabka, no M na to zírala strnule a jak zjara a nic jí to neříkalo, nám teda taky ne, přišlo nám to násilně vymyšlené i slepené, a O. sám řekl, hele, pusť jí ještě toho sněhuláka, tohle bylo strašné...začal sněhulák a M. hned dělala pápá, ukazovala, komentovala, dělala paci paci, no prostě úplně jiné kafe. Cha cha, naučila jsem M dělat s hrnky "na zdraví" ("dazdají" v podání M), tak teď běda, když si neťuknu, ale má to výhodu, že pak se vždy napije, takže systémem na zdraví mohu pozitivně ovlivňovat její pitný režim .Joll, mějte se krásně ve Štítech! ![]() AsiD, krásná scénka s korálemi! Shodou okolností moje maminka celý život nosí ráda bižuterii a nikdy nesmí chybět korále, takže vím, o čem mluvíš, i druhá babi občas M něco půjčí na krk a to je slávy . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.