| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
19.12.2012 12:28:13
Jo, Lei, co jsem si vzpomněla a musím napsat. Tak Davča chodí na karate a jak tady vždycky předvádí ty svoje kousky, že vyhazujeme rukama na všechny směry a u toho si říká to jejich "ič, ny, san, ši, go,...." , tak TAdeáš to okoukal a vždycky pravou rukou začne cvičit alá cvičení ruky před nabráním krve
a u toho se snaží vykřikovat taky jakési "i! a! e! "...chvíli mě trvalo, než mě trklo, co vlastně předvádí Vypadá přitom ale děsně srandovně ![]() |
|
|
19.12.2012 12:24:09
bunčr? Taky dobrý ![]() No myslím si, že neví, co je čokoláda, přímo jako význam slova, chutově jí poznal. Kluci tady dostali od kámošky bílou čokoládu, tak jsme si dávali a on jak viděl, tak chtěl ochutnat, malinkato jsem dala a hned jsem slyšela ňam ňam. Pak koukal do obalu a už nikde nebylo, tak byl naštvanej ![]() Nic, já běžím pro obídek, pro info Mawince- dnes máme mexickou pánev s fazolemi a rýží. Polívka nevím jaká je, klidně pak sdělím ![]() ![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
19.12.2012 11:54:20
"čoko, čoko, čokoládu" je super
...ví vůbec co čokoláda je? takhle M. ochotně řekne "kobížek", ačkoliv v životě žádný nejedla , tak čokoládu jí radši neukazuju ...teď spolu zalézáme pod deku a děláme si "bunčr" ![]() |
|
|
19.12.2012 11:43:45
TAky co jsem chtěla reagovat, jak tak čtu, tak ukecané jsou hlavně holčičky a některé tedy pěkně
![]() U nás je to jen "jede, jede" (to poslouchám celý den), pak klasika táta, máma, papá, hají, ne, tam. Kluci ho naučili "tý jo" a "tý blďo" i když mírně zkomoleně a pak věčně zpívá z auta písničku - čoko, čoko, čokolááádu ..tak taky mírná zkomolenina, ale docela mu to jde. vesměs se snaží zopakovat slovíčka, která mu řeknu, ale už je pak nepoužívá. Kluci jsou holt asi natvrdlejší ![]() |
|
|
19.12.2012 11:28:27
Hoj všichni.
Jo, vánoční Prahu jsme si užili, i když počasí nic moc, Matyáš nachladnul, tak ted léčíme super dráždivej kašel. Ale jinak jo, bylo to fajn. Nechali jsme auto na Andělu a šli dělat ostudu do metra No vesnický děti v metru...dovedete si představit tu radost a pohledy lidí ![]() Musela jsem klukům udělat radost a zašli jsme do restaurace Výtopna na Václaváku...snad někdo znáte. Obsluhují mašinky, tedy jen pití. KLuci z toho byli u vytržení. Pak jsme se vrátili na Anděl a šli do Království železnic. Pánové už skoro padali na zobáček únavou, ale museli všechno vidět, zkusit. Odjížděli jsme domů po šesté a místo, aby v autě padli a spali, tak vyváděli jak prdlý celý dvě hodiny. Akorát teda ten Matyáš ted dost hnusně kašle, hlavně tedy v noci, ta byla otřesná. Tak zkouším, jestli zabere Levopront, minule byl skvělej, snad jako jediný zabírá na dráždivý kašel.Maw, tak co se týče kukuřice, u nás stejné. Ale já si myslím, že je to tak normální, vždyt i u dospěláka hodně věcí jen střevama prolítne. U T. ale jdou vidět v plence i slupky od rajčat apod...jak píše Joll. Nějak to neřeším. Lei, škoda, že ta Praha nám na víkend nevyšla, jsem se těšila, že tě poznám. Přeci jen Maw a Mariku už jsem měla čest poznat. TAky že bych viděla jak povyrostli dětičky. Tak si říkám, že jak minule nevyšli ty Heřmanice, tak jestli se na ně nedomluvíme zavčas znova? Nebo někam jinam? Wis a Jol tam byli spokojené,že? |
| maw | 84192 |
|
|
19.12.2012 10:51:33
Já chci taky ten napínavej mail
![]() A zdrvím ztracenou dcéru.... Lei má zas perlící den... |
| Lei | 37503 |
|
|
19.12.2012 10:11:35
Kač, AHOJ, ztracená dcéro
. Breakdance, říkáš? Já mám pro ty tanečníky slabost . Vždycky říkám, že v příštím životě, pokud budu chlap, chci brejkovat - viděla jsem teda i holky, ale holt chlapi mají víc síly, jde jim to líp a lepší - těžší figury.Jj, paní šéfovou si úplně umím představit, páč M už taky na mě "pod sem", na kocoura "bjez plyč" , tohle "nechcííí", tohle "chcííí", "jabíčko dedečka...jo...jo...JOOO!!!" (křížalu, co suší děda)...pusu to nezavře .Holky, dorazil ten koník a je celý, jupijajé (Mariko, já ho poprvé musela reklamovat, při přepravě se ulomila jedna houpací lyžina a napraskla hlava...tak jsem byla napnutá, jak to dopadne podruhé). Tak Vánoce u nás mohou začít, což se projevilo mj. tak, že mě děsně škrábe v krku. Můžu ten Bioparox i v třetím trimestru? Jdu googlit.mariko, Tobě pošlu mail nb po skype :) |
| Kacatko-75 | 13776 |
|
|
18.12.2012 23:06:30
Ahoj holky- uz jsem tu dlouho nebyla. Zrovna jsem myslela na tehule- a koukam, ze u LEi lednatek to uz zacalo- tak LEi- moc drzim palecky.
Budu se snazit sem nakukovat vic- snad ted jak prijedou tchanovci bude trochu vic casu- zatim to ted jsou jen fofry. Hlavne Tomik ma moooc aktivit,a tak porad nekde litame. Lukostrelba,, fotbal,breakdance...... do toho VErunka... Z te je teda pekna sefova! =)) Porad by nas nejak ridila- rika nam kde mame sedet, kam mame jit.... vsechno musi byt po jejim. Teda jestli to tak pujde dal- nevim nevim- kdo bude koho poslouchat- tedy co si nalhavam- uz ji poslouchame, ze? hahahaha Strasne moc se rozpovidala, vsechno co potrebuje si rekne. KDyz prijde tatinek domu tak mu |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
18.12.2012 21:12:58
Ty jo, Lei, tak už to máš pomalu za pár. A jak se cítíš? Jak to máš vlastně s porodem, kde budeš? Klidně do mailu
![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
18.12.2012 20:02:13
mariko, no mně některé díly krtka přijdou divné, krtkovy činy na mne někdy působí jakože účel světí prostředky, ty staré díly ne, některé z těch novějších...
Holky, my už máme na ledňatech čtyři miminka!!! Akorát se tedy téměř všechny holky přesunuly na uzavřenou diskusi, já odolávala, ale vzhledem k tomu, že ony už na tu lednovou sem ani nenakukují, tak se sunu za nimi. Máme jedna dvojčátka přirozeně, jednoho chlapečka v 35tt, ale měl 2,9kg a v nemocnici byli jen osm dní, už jsou doma, to je super, a o tom posledním zatím nic nevím . Tak už nám to tam vypuklo . |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.