| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 22350  [Dalších 21950 >>]
MarikaP+3 82381
18.12.2012 18:06:25
Maw, koukala jsem ted na ND - Zdravé pečení, přibyly tam nějaké recepty na linecké, rohlíčky a podobně z bezplepkových mouk.Tak koukni.
MarikaP+3 82381
17.12.2012 16:58:02
Lei, s koníkem jsem nějak mimo, asi mi něco uniklo, že by nějaké trable s českou poštou?
Jinak M. taky krtka miluje, ted běží jako večerníček, mně teda nepřijde nějak agrasivní, nejlepší je ten díl, jak tam rodí zaječice, ten je boží, at žijí přirozené porody! Hlavně mě překvapuje, jak se M. snaží hned všechno opakovat, třeba i slova jako krtek, traktor, okurka, který mi přijdou dost těžký, ale "Matěj" to neřekne. Vůbec se ted rozkecal a rozmilej je taky, je to brouček.
Eli dnes po 14 dnech ve školce, na ceduli nápis, že ve školce řádí spála a vši ~8~ Tak doufám, že nás čekají veselé svátky ~4~
Lei 37503
17.12.2012 15:17:47
Ahoj, holky,

kukuřice u nás stejně jako u vás, aspoň teda M ještě dost věcí spíš polyká než kouše - a kukuřice obecně tím traktem prochází nepoškozena - i u dospělců ~k~.

maw, zkus cokoliv savého - kus látky - flanel...přežehlit, ať se to nasaje do té jiné látky...nebo třeba papírovou kuchyňskou utěrku, tak to taky pobere...papírový kapesníček...

M je teď takový mazlík, užívám si to :-). včera jsem jí pouštěla Krteček a sněhulák (najděte si na youtube, takové roztomilé - některé díly Krtka jsou takové divně agresivní, ale tenhle ne) a vždycky, když se krteček objal s tím sněhuláčkem, tak M se se mnou taky objala, to bylo fakt roztomilé ~s~.

A držte, prosím, všechny palce - náhradní koník cestuje Českou poštou aneb sága pokračuje...sím, sím, ať dorazí vcelku!

maw, zvládla jsi nějaké to bezlepkové cukroví? jste zdraví?

katko, užijte si předvánoční Prahu ~x~!
Jollajda+ Lea 98439
17.12.2012 12:48:26
Wis, knížku jsem nakonec Leušce taky koupila a teď v ní musíme pořád listovat a brát ji s sebou. Akorát jsem u nás sehnala jen "Najdi moji rodinu", ale je to na stejným principu, jen se kromě maminky hledá i tatínek.
Jollajda+ Lea 98439
17.12.2012 12:46:47
Ahojky~3~

Maw, Lea kukuřici taky nestráví,vždy je v plínce celá. Hrášek je OK, ale třeba rajčatové šlupky taky skoro pokaždé nacházím. Nijak to neřěším. Kukuřici dávám jen do polévky a je jí tam trošku,tak si říkám,že to snad nevadí.

Já pak ještě miluju zapečenou kukuřici s máslem a sýrem, ale to jsem malé nedávala.

S tím voskem bohužel netuším.

Holky, přesně za týden máme Štědrý den~b~~b~

A se dnes chystám péct první a asi i poslední cukroví~f~~:-D

Od zítřka máme taťku doma, tak nám to hned bude víc utíkat.

Wis, náhodou se mi fakt zdálo, že byl Patriček hodnější,ale možná se mýlím~;) Co se týká Leinky, tak jsi ji odhadla správně. Miluje společnost lidí. V sobotu jsme byli ve Vaňkovce, všude hromada lidí, kravál z písniček, já a David po chvilce naprosto zničení, ale Lea a tchýně si to náležitě užívaly. Lea lítala od výlohy k výloze a pak samozřejmě k jezdícím schodům a dokonce i různě tancovala na písničky. Tak si říkáme, že se asi "pobabila ". Akorát pokud zmizím, tak je většinou po chvilce pláč. Pokud na mě vidí, většinou mě nepotřebuje.

Wis+2 131737
17.12.2012 12:11:17
Joll, ty to pises, jakoby snad Leinka nebyla v kavarne naprosto stejne hodna, jako Patrik ~t~~t~ Jj, Patrik je opravdu pohodar, ale neboj, i on se umi vztekat ~;). Me teda rozhodne nepripadalo, ze by byl Patrik hodnejsi nez Lea....~:-D A Leinka je hezky ukecana a ma u me velke plus, ze se ode mne nechala klidne chytnout~:-D, sedela mi na kline a prohlizela si knizku ~6~. Zas az takovy zavislak na mamince teda neni, myslim, ze je pekne spolecenska ~R^

Maw u nas je to s kukurici totez - ja davala varenou v polivce, ale zacala jsem mu to z jeho porci vybirat - si rikam, ze kdyz to netravi, tak jestli to ten travici system zbytecne nezatezuje ~d~ A obcas teda nestravi ani vsechen hrasek. Casto nachazim slupky z rajcat.
MarikaP+3 82381
17.12.2012 11:10:49
Jj, Matěj taky většinu vykadí, ale má jí rád. Měl teda jen čerstvou uvařenou ve vodě, on jí rád ohryzává. Sterilovanou jsem nezkoušela.
maw 84192
17.12.2012 9:54:26
Ahojte,
dotaz č. 1) jak vaše dětičky tráví kukuřici? Sterilovanou nebo mraženou povařenou v polívce? B vůbec, bych mohla umýt a servírovat noch einmal, tak se ptám, jestli je to obvyklé? Včera oběd, dnes ráno v plínce... Úplně nenačatý kuličky. Po hrášku ani památky. (Včera byla sterilovaná zel.)

Dotaz č. 2) Jak dostanu vosk z tkaniny? Přežehlit přes piják, ale piják je dnes snad nesehnatenej, tak nevím...? Na polstrování na židli, oddělat nejde. Díky
Katka+3 kluci 79533
16.12.2012 23:19:50
Ahoj vespolek,
tak bohužel se omlouvám, že jsem nedala včas vědět, ale nakonec do Prahy jedeme zítra ráno. Jsem docela z toho zklamaná, protože to budou děsný fofry, k tomu všechny děcka sebou. Myslela jsem,že to u kámošky vyjde, jenže to zas nevycházelo jí, měla u sebe svoje rodiče, což jsem otravovat fakt nechtěla. Akorát mi to dala vědět taky docela pozdě, vlastně až v sobotu ráno. Ale tak váš mini srazík se uskutečnil? Náš zítřejší plán je takový- v 9.30 doktor, pak někde oběd a pak podle toho, jestli některý dětátko bude v autě spící nebo né, tak mrknout možná na Staromák (podle počasí) a pak jsme slíbili do Království železnic. Tam to s naším mašinkovým maniakem bude tak na 3-4hodiny...počítám. Auto tedy necháme pravděpodobně na Andělu. Pokud se někdo chce přidat...a je mi jedno kde (oběd, procházka, mašinky) tak klidně. Číslo na mne máte ~;)
Nic, běžím chrupat. ~3~
Lei 37503
16.12.2012 12:57:08
Ahoj, holky,

koukám, že je po mně poptávka - já už jsem tu snad psala, že v tu neděli nedorazím, ne? Teda doufám. (Že jde O na tu akci a že nemám odvoz do Phy???)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 22350  [Dalších 21950 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.