Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katka+3 kluci | 79533 |
|
|
14.6.2012 14:38:01
Hi hi, tak tu holčičku náhodou čekat fakt nebudu
I když nikdy neříkej nikdy, že. Ale né, ti tři mi už stačí Jinak to ukončení jsem samozřejmě hodně zvažovala, jenže my jsme se tak domluvili už kdysi, když jsem čekala prvního, že se tam vracet nebudu. Odstupný...vím, že nedostanu. A na zkrácený to nemá význam, tam by stejně na zkrácený už nešlo. My už stejně s manžou plánujeme, že asi začnu dělat jemu účetnictví, aby stíhal svoje zakázky, ted si to dělá sám. Nebo si holt budu hledat práci u nás, to ale bude obtížný..matka s třema dětma ![]() |
| maw | 84192 |
|
|
14.6.2012 11:53:30
Jo a ještě jak se měnily podmínky pro pobírání podpory v nezam, jestli budou dávat jen, když člověk výpověď dostal, nevím, jak je řešeno, když je to dohodou, což je beztak většína.
|
| maw | 84192 |
|
|
14.6.2012 11:52:49
No jo, jenže kdybys mezitím náhodou čekala tu holčičku, tak nedostaneš MD.
A pořád je lepší, kdyby náhodou někde něco, být zaměstnaná. Nehledě na to, že nevíš, co bude za 2 roky, a třeba by Tí dali krácenej + třeba něco doma, nevím, nebo by se s Tebou dohodli, že nenastoupíš, ale třeba Ti dali odstupný... |
|
|
14.6.2012 10:54:17
Dohodou můžou, jinak né. Já mu to podepsala, stejně se tam nevrátím, na pobírání RP to vliv nemá, jak RP ukončím,tak jdu klasika na pracák.
|
|
|
13.6.2012 20:10:56
dočetla jsem...
co jen můžu reagovat, Wis, mrzí mne vaše událost, ale určitě se miminko znova brzy zadaří, držím palce Joll, Davídkovi taky občas takhle utíkalo očko, na očním pak bylo jasno- strabismus, dali se půlky dioptrie a po roce nošení brýlí je očko zdravé. Jinak mu taky stále občas ujíždí, bývá to ale prý hodně z únavy nebo v období nemoci...což potvrzuji. Ale důležité je, že je očko zdravé, tak neboj. |
|
|
13.6.2012 18:30:22
Ahoj holky,
tak se ze mě stal internetový lajdák a noťas ted skoro vůbec nezapínám, nějak není moc čas, tak snad to aspon ocení dětičky Davču mám ode dneška na atb, tak budem tábořit doma a zase tu více ukážu. Samozřejmě má toho debilního streptokoka, co si tu kluci už 3měsíce vyměňují, takže od Vánoc další atb, no. Jinak Tadeáš značně pokročil ve vztekání, asi ho brzy picnu, vzteklounka malýho Ale býček se nezapře, že. Začal se už konečně ve stoje pouštět, tak uvidíme, kdy uděláme první krok vpřed.Jinak musím říct, nám se lepí jedna smůla za druhou, nejdříve to začalo tou srnou, která přeskočila svodidla a v plné palbě jsme bourali Berlingo (ehm, řídil manžel). O dva týdny později si drahá polovička nechala ohřívat polštářek s třešnovýma pecičkama v mikrovlnce, hm, mikrovlnka v kontejneru a doma několika denní smrad. O týden později další rána, u manžela v práci, neklapla mu jedna dost důležitá spolupráce VE stejný den jsem obdržela papír o ukončení pracovního poměru dohodou (což mi tak nevadí, domluva byla, že se do práce do Brna po mateřské už nevrátím), jen šéf je lenivej každý měsíc poslat za mě papír na pojišťovnu No mám tady všeho po krk, ted nemocnej Davídek, příští týden budou testovat na alergu Matyáše, jak měl po těle šílené množství pupenů, tak jsem taky zvědavá, vypadá to na silnou alergickou reakci na trávu...jo, ted po třech a půl letech Nic, jsem si tu postěžovala a jdu vás pomalu dočíst, jak se kdo máte.Koukám na fb, že holky byly v Hartmanicích....jak bylo??? Určitě jste si to užily a aspon můžete dát reference a snad příště se tam sjedem ve velkém počtu. |
| Jollajda+ Lea | 98439 |
|
|
13.6.2012 10:36:39
Čekání dlouhý asi bude, ale co se dá dělat. Třeba to uteče. Tahám Leu v ruce už 14měsíců, další tři to vydržím
![]() |
| Silva81+chlapeček | 104438 |
|
|
12.6.2012 13:45:08
Jasne, to jo, taky mi cekani prislo nekonecne, obzvlast kdyz v breznu a dubnu bylo to nezvykle hezke pocasi......
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.