Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bobík* | 31283 |
|
|
15.6.2012 8:30:41
Hcg je dnes 28334,takze to klesa a je to jasne. Idem este na utz az to je komplet a potom na zakrok.
|
| Bobík* | 31283 |
|
|
15.6.2012 7:30:35
Maw, mám pocit, že jej koniec. Cítila som to tak nejak od začiatku. V 6tt som bola na utz, vypovedalo to 4-5 týždňu veľkosťou. Bol tam aj žĺtkový vak, ktorý rástol. Krvácala som, tak som bola 7dní v nemocnici. Vtedy hcg rástlo, mala som 16tis, za 3 dni 28tis, tak ma pustili domov. Prestala som aj špiniť. O týždeň som bola na utz, plod nikde, žĺtkový vak nikde, len nejasné srdiečko. Tento týždeň to isté. Takže aj keby to bolo o 2 týždne menšie, už v 6tt vidno embryo na utz.....
Výsledky hcg zo včera sú 33tis. Už by ma vyčistili hneď včera, ale som sa chcela o tom v sebe presvedčiť, aby som mala v sebe pokoj, že to fakt je zlé, ťažkosti nemám žiadne, ale chcem mať istotu, tak preto mi sledujú to hcg. |
| maw | 84192 |
|
|
15.6.2012 7:16:58
Ty Bobi, a je to 100%, že embryo není? Protože oni se někdy taky spletou...
Může být něco opožděno... Znám DOST případů dg. zamlklého těhotenství, zejm. že srdce netluče, ale o týden dva později tlouklo, když matka na zákrok nešla... A tady s tím se to taky občas vyskytne... Pokud se jinak nic divného neděje, hormony ukazují na těhotenství (vím, že nejsou zárukou toho, že vše je ok), tak já bych ještě asi nešla na čištění, páč bych si nebyla jistá, že mají pravdu. Ale hodně napoví taky Tvůj pocit. Jestli není lepší chodit až na přelomu I. a II. trim., protože těch indikací, který vedou k úmrtízdravých dětí je mezi 7.-9. tt. na můj vkus příliš mnoho. Pardon, ale musela jsem to napsat. Ke zvážení. |
| Bobík* | 31283 |
|
|
15.6.2012 5:53:21
Ahoj, zdravím vás z nemocnice, som v 9tt, ale je to anembryomola, čakám ešte na hcg... tak ma dnes čaká čistenie. Dúfam, že to prebehne rýchlo...
|
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
14.6.2012 21:48:33
No je to tak, pokud si zažádají o změnu a to můžeš snad kdykoliv během čerpání.
|
| maw | 84192 |
|
|
14.6.2012 21:06:43
Chceš říct, že i ty matk, co nikdy nehodlají pracovat a děti mjí v kratším než 2 letém intervalu, dostanou 220 k?
A kdyby pak nebylo další, podpora to jistí... |
| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
14.6.2012 18:13:47
Maw, ted už ale zrušily varianty 2,3,4 roky, vyplácí se stále stejná částka (myslím 220tis) a na Tobě je, na jak dlouho, podle toho úměrná částka/měsíc. Ale při té výpovědi by by bylo blbý s mateřskou, na tu nemáš asi tím pádem nárok a rovnou zastupuješ rodičák, nemýlím-li se.
|
| maw | 84192 |
|
|
14.6.2012 17:41:49
A smolíka o to blbějšího, že když pak jdeš znovu na MD, tak jedeš základní variantu, páč tu vyplácí zaměstnavatel, a ten není (jinak by to ovšem bylo, kdyby firmu někdo fúzoval ap., nebo přebbíral závazky), a RD nemůžeš volit kratší var., základní a basta, jako nezam. Fér tohle není, když člověk předtím makal, ale mám za to, že jsem to od pár matek už četla.
|
| Lei | 37503 |
|
|
14.6.2012 17:07:26
Jj, dohodou můžou. Se to na Tebe sesypalo resp. na vás, Katko
. Hlavně ať jsou kluci v rámci možností zdraví, to je priorita .Ale zajímalo by mne, když se firma ruší - zaniká účel, pro který byla založena apod., prostě vstupuje do likvidace, tak když se nedohodnu, resp. nesouhlasím s výpovědí a jsem na RD...jak se to řeší? maw, netušíš? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.