| MIKIMIRI | 113201 |
|
|
15.2.2012 8:42:05
Všechny zdravím a taky bych se k Vám ráda přidala,malá se narodila 24.8.
Mirka |
| Vladěnka V.Anička a Vladěnka | 72051 |
|
|
14.2.2012 17:24:48
Holky moje Anička opět soutěží http://soutez.doma.nova.cz/valcena
hlasovat lze jen jednou za celou soutěž...Pokud nám dá někdo hlásek budeme rády.Kliknete na dát hlas,napíšete vaše tel.číslo na to vám dojde kod který napíšete na ty stránky a odešlete.....moc děkujeme |
| Pája10 | 90970 |
|
|
13.2.2012 22:32:36
Tak u nás je to s tím buzením podobné. Od té doby, co malému začaly růst zoubky, tak v noci se budí po dvou hodinách, ale někdy i po hodině. Myslím si, že hlad ani tak nemá, ale kojením se uklidní. Zřejmě mezi těma zoubky taky měl růstový sprut. Měla ho i má dcerka kolem pátého měsíce. Začala jsem jí dávat nutrilon a pak kaši, ale nějaký valný účinek to nemělo. I když jsem jí před spaním dala ten nutrilon, tak se stejně v noci pravidelně budila a chtěla kojit. Delší dobu začala spát, až když už jsem jí toho přes den dávala víc.
|
| Markét, Anička08,Adélka11 | 87458 |
|
|
13.2.2012 10:22:02
Díky moc, máš pravdu asi to bude růstovým spurtem. Dnes se vzbudila už jen třikrát. Myslela jsem, že má hlad. Kolikrát mám v noci prsa úplně prázdná. Zkusila jsem jí dát tedy nutrilon z lahvičky. Tvářila se strašně, jako co jí to dávám za blevajz
Kamarádka mi doporučila sunar je prý chuťově lepší, ale ani ten nechce. Na stránkách kojeni.net jsem četla, že by měla vypít asi tak 150 ml mlíka a to rozhodně nevypije. Kojím maximálně 5 min. z jednoho prsa víc nechce. Vzhledem k její váze bych to asi neměla tak řešit. Bertík je moc pěkný jméno a jak čtu taky není žádnej hubeňour Zítra nechám Adél změřit,zvážit a jde i na očkování.Kolik Ti Bertík spapá té zeleniny? A kojíš ještě po zelenině a nebo dáváš na zapití vodu? Dávám malé zeleninu už dva týdny a množství jí pořád stejné, jen pár lžiček a pak začne jídlo prskat z pusy. Pěkný den |
| H. T. | 125829 |
|
|
13.2.2012 9:55:51
Markét, náš Bertík je o dva dny mladší než tvoje Adélka a před pár dny to bylo totéž, kojení v noci co dvě hodiny, přes den i něco častěji. Já myslím, že je to období růstového spurtu kolem 6. měsíce, holt víc roste, tak víc chce jíst :) Jak jsem zavedla příkrmy v 5, 5 měs., tak se to trošku zlepšilo. jo, a to naše dítě teda už má skoro 9 kilo a 70 cm :)
|
| Eli a ej | 15871 |
|
|
12.2.2012 18:17:37
72 cm, 10,3kg
![]() |
| Markét, Anička08,Adélka11 | 87458 |
|
|
11.2.2012 19:43:59
Ahoj Holky, ráda bych se k vám také přidala.Mám dvě holky Aničku a Adélku. Adéka
se narodila 8.8.2011 4kg 52 cm teď má přes 8kg. Příští týden jdeme na půlroční prohlídku. Co mě trápí je její časté buzení v noci, co dvě hodiny a proto jsem se dotala až sem na stránky rodiny.Hledám jakoukoliv radu. Potřebovala bych vědět jak je to u ostatních stejně starých dětí? Anička mi spinkala už od třetího měsíce celou noc. Může to být tím, že dostávala umělé mléko? Adél stále jen kojím, nechce jíst ani kaše na noc a zeleninu jen trochu. Tak mi holky napiště jak je to u vás. Díky |
| Maky83-L 07+K 11 | 50374 |
|
|
10.2.2012 21:22:16
[<<Předchozích 120] Názory 121 až 130 z 14419 [Dalších 14289 >>]
Zajímavé akce
Další akce nalezte zde Zajímavé recepty
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena. Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||