| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 14419  [Dalších 14299 >>]
Markét, Anička08,Adélka11 87458
16.2.2012 9:09:11

Holky, hlasy poslány. Držím ~R^ ať vyhrajete! ~;((

Maky83-L 07+K 11 50374
16.2.2012 8:23:06
Krásný den holky. Jsem ráda že se přidaly nové maminky, koukám v tomto věku miminek se řeší ty samé věci, jídlo, spánek, zoubky:-)

Tak at dětičky krásně přibývají.
My na 6-ti měsících 6,47 a 68 cm.MOje starší dcera má ve 4,5 letech 122 cm a 22 kilo, takže taky vypadá jako prvnáček.a to s jejím tátou nejsme žádní obři.

Pájo, úctyhodné míry a váhy.malej ej tedy pořádný chlap.Je vidět že mu tvá strava svědčí:-))jaké máte velikosti oblečení?my stále 68, 3-6 měsíců, neco málo sjem musela vyměnit za 6-9.
Pája10 90970
15.2.2012 22:02:45
To víš, že se Mikimiri přidej.:-)
Fandísek jí docela dost, sní už téměř celou tu malou skleničku od Hami. V ní jsem mu koupila první mrkev a brokolici. Ale teď už vařím. Většinou totiž přiběhne se lžičkou Verunka a chce taky. A tato neslaná nemastná strava jí moc chutná. A protože je jinak frfňa, tak jsem ráda, že aspoň něco jí. Odpoledne Fandískovi dávám vařený jablko. A doktorka říkala, že jak mu ho začnu dávat, tak už můžu do něj dát piškot. Divila jsem se. U Verunky před dvouma rokama doporučovala začít s lepkem až kolem osmého měsíce. Na to mi řekla, že se teď už doporučuje čím dřív, tím líp.
A začínám shánět domácího králíka. Byla jsem ve zdravé výživě a tam chcou za bio kuře pětistovku a za dvě prsíčka 250,- Kč. Tak se poohlížím po tom králíkovi.
Tak papa a dobrou noc!~h~
Pája10 90970
15.2.2012 21:54:07
Vladěnko, hlásnuto. Moc hezká fotka, Vladěnka je fakt modelka.~g~

Já jsem taky začala soutěžit, ale nevím, jestli vůbec máme šanci. Nicméně zkusit to chci, tak vás prosím taky o hlásek či hlásky (může se hlasovat denně a není nutná žádná registrace).

http://www.poslipolibek.cz/?visual=1578
Díky moc!
15.2.2012 19:48:36

Adélka dopoledne usíná po deváté ráno spí hodinu a pak po druhé hodině odpoledne a zase spí hodinu někdy míň. V šest večer je už úplně vyřízená a v postýlce je v půl sedmé.
Když se někam potřebuje dostat musí se tam dokutálet. Ráda by lezla, ale ještě jí to nejde. Pokrčí nohy a pak neví co dál a začne se rozčilovat a vztekat. Anička jí někdy taky pěkně zlobí, když jí dá hračky schválně dál aby na ně nedosáhla nebo jí je vezme. Jo segra, má jí hrozně ráda, ale někdy má v sobě pěkný čerty. Anička chodí na dopoledne do školky mezi stejně starý děti a tam se dost vyřádí. Hlavně,že vlna největšího žárlení je už za náma. ~z~
Tak holky mějte pěkný večer a klidnou noc ~h~
15.2.2012 19:34:17
Ahoj Holky,

jak píšete byl to růstový spurt a také jsem byla celý týden o jarních prázdninách s holkama u rodičů muže na Moravě takže nové prostředí pro Adélku. Co jsme doma už zase normálně spí a budí se tak dvakrát, třikrát za noc což se dá přežít.
I když spát celou noc je momentálně mé největší přání ~:-D
Včera jsem byla s Adél na půlroční kontrole, váží 8,6kg a měří 72 cm,zuby zatím nic. Je fakt strašně dlouhá. Doktorka to neřeší, protože Anička je a byla vždy nejvyšší mezi dětma. Podle křivek jedeme podle té nejvyšší křivky.
Já se jen bojím,aby ty moje holky neměly dva metry. ~n~ Aničce byly v létě tři roky a každý by jí řekl pět. S mužem patříme mezi vyšší lidi, ale žádný extrém.
Jinak mi doktorka řekla, že mám malé už dávat skoro vše včetně lepku. S Ani jsem s lepkem měla ještě počkat jestli si to dobře pamatuju. Adél zeleninu vařím většinou na dva dny. Aničce jsem jí kupovala a pak mi nechtěla jíst domácí. Potvora jedna ~o~
Vařila jsem jí mrkev, bramboru, brokolici, řepu a cuketu. Chci koupit dýni. Z ovoce jsem jí rozvařila jablíčko a hrušku. Spapá toho fakt málo jednou jsem zvážila co snědla bylo to 50g.

15.2.2012 19:17:11
Ahoj Mirko,

určitě se s Terezkou přidej do diskuze. ~3~

H. T. 125829
15.2.2012 18:12:29
oprava: půl skleničky, ne lžičky, to by bylo fakt málo ~:-D
H. T. 125829
15.2.2012 18:11:47
A ještě jsem zapomněla - já po těch pár lžičkách dávám vždycky Bertíka k prsu, aby to jako zapil. Jediná výjimka byla dneska, kdy snědl toho špenátu s bramborem půl lžičky (a moc mu to chutnalo) a to už teda ode mě mlíko nechtěl a po chvíli se mu začaly klížit víčka a blaženě usnul na dvě hodiny a já s ním ~R^ To bylo nebe na zemi, konečně se trochu dospat. Obvykle spí pořádně jen v noci a přes den po dvacetiminutovkách.
H. T. 125829
15.2.2012 17:37:20
Markét, no jo, Bertík se taky tváří na čaj a na kaši, že co je to za blivajz, tak to už radši ani nezkouším (zkusila jsem dvakrát a stačilo, nebudu ho zatím trápit). Zatím mu dávám první mrkev, mrkev + brambory, špenát + brambory, zkusila jsem i už i hrušky. Všechno mám zatím kupovaný od Hippu, začnu to vařit doma, až toho sní nějaký větší množství, teď je to fakt pár lžiček, tak nebudu jeho a sebe trápit a čas, kterej bych věnovala vaření, radši věnuju dítěti a případně sobě na dospání.
Že kojíš jen 5 minut z jednoho prsa podle úplně stačí, půlroční dítě už je zkušenej kojenec, kterej potřebný množství mlíka vypije třeba už během pěti minut, to není jako když se to novorozenec teprve učí a saje půl hodiny :-)
Jinak Adélka a Anička jsou moc pěkný jména ~R^ , chtěla jsem pro případnou holčičku jméno Anička, ale babička mi to zatrhla, protože ona je Anička a nelíbily se jí různý varianty, který jí okolí vymýšlelo.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 14419  [Dalších 14299 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.