| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 7860  [Dalších 7740 >>]
MyškaLL 72634
20.12.2011 15:31:53
Kyti, to je super :-) Jen si hezky zazpivej :-) Ja se dnes dokopala si lehnout, kdyz Kacka spi, ale usnout se mi nepovedlo. To by nesmel byt chlap doma. Ale odpocinek k nezaplaceni. Uz mam ale zase roupy. I kdyz se uz mala asi vzbudi, ale nandat suroviny do pekarny bych jeste stihnout mohla. Chci udelat skvarkove pagacky, co je na ne tady vedle recept. V Praze jsem si kupovavala skvarkove placky a moc mi to chutnalo :-)

Ja dnes schvalne hlidala jak se Kacka casto budi. Takze koupani mame mezi sedmou a osmou, veysinou kolem pul. Pak kojim a posledni dobou mi pochnurka nechce usnout. Takze po me veskere mozne a nemozne snaze Kacka usina kolem desate a vzbudi se kolem pulnoci. A pak az do osmi po dvou hodinach. A protoze nekdy nenchce papkat s maminkou vleze, tak musim sednout a nespat, respektive tlouct spacky treba hodinu nez mi dojde ze tam dole uz se davno spi a ze bych mohla prendat do postylky a spat taky. Takze pak spim stejne poradne tak hodinu mezi kojenim. Fakt je to fuska.
Kithiczka 114508
20.12.2011 15:18:05
Ahoj holky!
nestíhám a nesvačím. JInak vše ok. Ríša má jizvu zcela zahojenou. Stále se budí v noci aspon dvakrát a večer se to neobejde bez hysteráčku. Ale odpoledne spí i tři hodiny.
Já si jdu dnes zazpívat Rybovu Vánoční mši se severočeskou filharmonií. Tak dlouho jsem jí nezpívala až se mi zastesklo. ( akorát místo sopránu jsem klesla na alt :-) )Petr bude s Ríšou a přiveze na kojení.
Tak mám dnes večerní program haha.
Jinak dárky mám a napečeno taky!
Ale jsem total bez peněz...doufám, že se to nějak zlepší..
Moc Vás zdravím!!!!
Přeji hodně štěstí a žádný vánoční stres!
pa kyti~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~~x~
MyškaLL 72634
20.12.2011 9:50:45
Maesto, o marcipanu vim, ale z tohoto by asi nebyl dobrej. Ma to fakt chut jak matersky mliko. Ne jak sunar kdysi a jak suseny mliko. To ma urcite nejakej ten pokracovaci sunar. Tohle mi nechutna na lzicce a tamtoho sunaru, ze kteryho bych delala marcipan jsme se mohli uzrat. Bylo to pro nas jak droga, kdyz jsme si dali na lzicku. Hubu zalepenou a dlabali ksme jak vztekli :-))))))
MyškaLL 72634
20.12.2011 9:44:13
Ahoj,
Zozi, ja nedavam kombinezu, teda respektive davam ale jen tu chlupatou. Ne takovou tu bundovitou vypodsivkovanou. Ale zalezi kolik u vas mate stupnu.

Jeste jsem si vzpomela, asi to patri Maeste, s tim spanim u me v posteli... Lezi rovnou na tom rovnym. Na zadnem polstari. My mame anatomicky, tak to ani nejde. Takze pod ni dam akorat plinu.

Dik za pochvalu pranicka a male :-)
Jak je na te fotce, tak mi fakt prijde, jako by tancila a v rukach mela neco co stercha, proste Rolničký, rolničký, kdopak vám dal hlas?... ~t~

A jeste jsem myslim neco chtela ale stihla jsem to zapomenout, hmmmm
Maesta a zlatíčka 15791
20.12.2011 9:35:45
Ahojky,
no tak my už i kašlem! Tak uvidíme.....
Myško - moc hezké - krásně jsi si hrála....
jestě zkus nedávat dudlík a vždy lupnout raději prso - vydrž!
Ze sunaru se dělá marcipán - ale recept neznám - podívej se na net. - je strašně dobrý - když ho neudáš a nebo si balíček nechej do foroty, nikdy nevíš....
Zozinko - u nás dnes teda přes -8, já vždy k běžnému teplému oblečení dávám tu plinečku přes pusinku - ne na, ale tak aby prostě nedýchala ten ledový vzduch.
No a gyndu jsem zvládla - volala jsem setřičce a že nikoho nemají, že se všeci poodhlašovali, že je velká nemocnost a tak jsem opravdu za 2 hoďky doma - A. sice chvilku prý plakala a hledala prso, ale mamka byla šikulka a když jsem přijela, tak spala, no a dopadla jsem v celku dobře - endometriom na vaječníku je 2,5 cm x 1,4 cm, takže to je OK, jen se musí sledovat, co to udělá - rozhodující proto teď bude 4 - 6 m., takže uvidíme a čekají mne zase jen zatím čstější ko troly, naštěstí jen u mého Dr., ale jak to porodte, tak mne bude honit do Brna, vzali mne i márkry a tak si mám po novém, roce volat na výsledky.
Zozinka 66370
20.12.2011 8:23:39
ahojky všem...

byli jsme od neděle bez netu,nevím proč to nfungovalo a začalo až včera odpoledne..tak hurá...

Myško,krásné přáníčko~R^

jinak u nás vše ok,Vítek občas zakašle,ale už mu jic nedávám,dávala jsem celý týden,ve čt jdeme na 3měsíční ko tak uvidíme..jinak se mi zdá ok..dnes jdeme za ko ne neuro,tak doufám,že to bude dobrý a nebudeme už muset..Vítek ještě spí,tak až se vzbudí,vyrazíme..musíme busem,naštěstí nemusím přestupovat a snad bude spinkat...pak projdu město,pokoupím amličkosti ještě a mám sraz s kámoškou na kafe a vyměnit dárečky pro naše dítka,aby je měli pod stromečkem..Martin dnes vezme Míšu ze školky k němu do práce a pak nás hodí domů a jdem na vánoční besídku do hospody~t~...já půjdu s báchou cvičit,tak bud eděti hlídat moje mamka....snad to bude ok a nebude jí tu Vítek plakat........

zítra máme malé posezení my v práci,tak vyrazíme na chvíli celá rodinka,máme to v poledne...Martin už má dovču a Míša už šla dnes taky naposled do školky,pak až v lednu...jinak s tím mluvením,no napomínáme jí,ne zase pořád,ale připomínáme..ona to ví moc dobře,fakt je to pro ní asi nějaký zajímavý bo co~t~
myslím,že reakce na mimi to nebude,my na něj nějak nešišláme a ona občas si zahraje na miminko,ale psíš to bylo ze začátku a jen jako,že chtěla nakrmit,lehla si do zavinovačky a měla z toho děsnou srandu~t~,no uvidíme

holky,to spaní nespaní..určitě se to zlomí..bývá to ještě dost často akždnou chvíli jinak..Vítek teda teď docela dobře spinká,těch 5h v noci v kuse dá,usne sám v postýlce...teď teda spí u mně v posteli,na to první kojení si hot am beru a už dospíme do rána..Míšu jsem vypravila do školky a on od 6.30 zase spinká...ale budu ho možná muset vzbudit za chvíli,přebalit,obléknout nakojit a vyrazit,jsme tam obj.na 10.15..jsem zvědavá jak dlouho tam budeme..minule skoro 2h,tak snad dnes ne tak dlouho.........

nevím jak ho obléknout,asi dám body,triko,svetr,kombinézu a má fusak a deku a dekl..to by mohlo stačit?...budeme docela dost venku,páč než sejdu od nás na autobus a pak po městě chvíli..no myslím,že by mělo~t~..je to pořád děs,pořád nevím jak pořádně oblíknout...
nellys + 3 84720
19.12.2011 12:50:42
myško, paráda, malinká je krásná
Dana_Lumpík+// 121334
19.12.2011 11:56:45
Ahoj nerada zasahuji do diskuze, ale koukám, že také řešíte málo mlíčka a prdíky.. I já měla po císaři velké problémy se rozkojit, ale pomohl mi: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=48266160&tab=1
Jsou to čistě přírodní kapičky a já jsem z toho opravdu nadšená!! ~x~
MyškaLL 72634
19.12.2011 11:54:49
Holky, hrála jsem si :-)
HEZKÝ a VESELÝ :-)

nellys + 3 84720
19.12.2011 11:44:17
myško, no jo, co se dá dělat, ale neboj, ono se to zlepší, odpočívej a malou přes den, klidně i spi, důležité je, abys byla odpočatá, vše ostatní počká
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 7860  [Dalších 7740 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.