| Kithiczka | 114508 |
|
|
15.12.2011 11:46:50
Ahooj holky,
s tím spaním jste mě uklidnily děkuji ![]() Ríša se ted opravdu budí v noci po dvou-třech hodinách ( což jsem fakt dva měsíce neznala). Dnes to bylo opět 10,12,3,6,7,9 Navíc když kojím tak se mi probere - mívá ty refluxy a pak ho musím znovu uspávat, takové to usnutí u prsu už taky není tak časté. ALe nožičku po očkování natelou nemá a teplotu zvýšenou měl jen včera. Dnes už ok a ještě se mi k ránu náááádherně pokakal a hází na mě úsměvy jedna radost. ted si hraje s hrazdičkou. Doktorka říkala, že málo zvedá hlavu - ale mě to nepřijde. Je fakt, že u ní se zrovna nepředvedl, ael doma to umí líp. Nicméně pohrozila rehabilitací tak holt budeme cvičit ještě víc.Sareno! to jsem ráda že ses ozvala! už víte výsledky??? nebo ještě brzy??? Jo a psala jsme že máme ve třech měsících ( necelých) 2.8kg a 59 cm? hlavička 41cm. kyti kyti |
| Luci, Teri06 a Lukášek | 110342 |
|
|
15.12.2011 11:08:12
Ahojky holky, předem než se rozepíšu tak musím všem poděkovat za přání k svátku, jste hodné
a taky dodatečně přejí Lucinkám vše nej.U nás nic extra nového, ve 4 měsících vážíme 5 500g měříme 60 cm, spíme celé noci a i přes den je to fajn, v kočárku spí klidně i 3 hodiny v kuse i doma se mu to tak daří, takže přes den máme většinou dva dlouhé spánky. Akorát chodí spát mezí 21 -22 hod a to bych chtěla posunout na 20Hod, protože pak už nic neudělám a je tady jak po výbuchu, jeden večer jsem pekla až do 1 ráno, ale kdyby nebyl spáč v noci tak si to nemůžu dovolit, protože bych byla jak živá mrtvola, já prostě spánek potřebuji a jsem ráda, že zatím to tak je u nás u všech Očkování nemáme ještě žádné a nejraději bych neočkovala, ale uvidíme, jsme objednání na 21.12, čekali jsme až bude dobrý krevní obraz a naštěstí už máme dost železa a všeho tak jsem ráda a myslím si, že to je díky příkrmu, že to moje mlíčko toho moc v sobě fakt nemělo.![]() Jinak teda průběžně dokupuji dárky, pečeme cukroví, ale tak nějak se snažím být v klidu, pro Terezku už mám všechno, ještě bych chtěla něco pro malého. V neděli jsem byla na brigádu v práci a tuto neděli jdu taky tak se těším a pak si zajdu nakoupit v klidu , to už bude večer a lidi snad tolik nebudou. Ještě bych si tak přála sníh ať to je opravdu vánoční atmosféra, takhle mi to nějak nedocházi nebýt toho provozu na cestách a lidi v obchodech. ![]() Gratulují k dalšímu těhu a teda velký obdiv, toto bych nedala a snad se to ani nestane, třetí dítě a tak brzy no to vůbec ![]() Holky mějte se všechny moc hezky a opatrujte miminka, strašně to letí a za chvíli už budou sedět ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
15.12.2011 9:19:38
Dobré ráno
ohledne hlasovani zjistili jsme, ze muzou hlasovat jen ti kdo maji facebook nebo twitter ( nebo mozna i nejakou dalsi socialni sit tohoto typu) :-( Kdyz kliknete na odkaz, melo by se zobrazit okno s kytarou, a myslim zacne hrat ta pisnicka. Vpravo je tlacitko VOTE, tak na to kliknout. Tusim jsou dve, ale jedno patri jakoby pro facebook. Myslim ze je modry. Ja to tady pres mobil nemam, tak se nemuzu podivat. Po kliknuti se to jeste pta na sdileni na fb a tak. Ja to dala sdilet a pak uz to jen odkrizkovala. O pulnoci dostala Kacenka jednak teda prso a k tomu 100ml sunaru a spala od jedne, co dopapala az do pul seste Takze jsem se konecne zas trochu vyspala |
| monika+09/11+04/98 | 114095 |
|
|
15.12.2011 7:24:06
Pěkné ráno, taky bych hodila hlas, ale taktéž nevím kam
Jinak mě se dneska budil malej po 3h a je to na palici. Já myslím, že by už měly spát těch 6-7 h v kuse...![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
15.12.2011 7:20:58
Myško a jak mám hlasovat?už jsem koukala na facebooku,ale nějka se v tom nevyznám,na co přesně mám kliknout?a můžeš jen 1x?
|
| Zozinka | 66370 |
|
|
15.12.2011 7:19:15
dobré ránko..
mně taky přijde,že to budezní je ok v tomhle věku ,po 3h mi to přijde tak nějak normální...Vítek se taky někdy budí po 3h,někdy zase po 4-5 a někdy vydrží dýl..ale nakojím a spinká...a aby prospali vyloženě celé noci to mi přijde ještě brzy,doufám tedy že to přijde ,ale moc nadějí si radši nedávám....asi půjdu ještě zalehnout..Michalku jsem vypravila do školky a Vítek ještě spinká v mé posteli,tak půjdu za ním ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
14.12.2011 21:45:35
Handy, díky za tip
![]() No jo, s tou záklopkou je to fakt pofiderní Ale v TV to bylo, to si vzpomínám ![]() Holky, prosím prosím, manžel se zúčastnil soutěže v remixu písničky od Queen. Mohli byste mu poslat hlásek? Bedeme moc rádi, díky ![]() http://www.talenthouse.com/creativeinvites/preview/a41c7d72cc6cc91d7828f0b38f42b161/352 |
| Handy | 38798 |
|
|
14.12.2011 21:09:16
Holky, však když se vzbudí v 11, v 1, ve 4 a v 7 tak je to normální, ne? Aspoň u nás to tak je celkem norma a nepřijde mi to jako časté buzení. Určitě by mohli spát líp, ale sejde se měsíc s měsícem a bude to úplně jinak.
![]() Kiti, tak ať Ríša očkování ustojí dobře a máte klidnou noc! Jinak Myško, udělej si do lahve teplejší mlíko, dej si ho k posteli, nakoj a pak dej lahev. Ono to mezitím schladne na příjemnou teplotu. Pokud teda dáváš lahev než jdeš spát a pokud v noci, tak já měla uvařenou vodu v termosce, v lahvičce převařenou chladnou vodu, pak jsem to jen smíchala, dala mlíko a bylo. A s tou záklopkou u malých dětí - to teda nevím, ale znám chlapečka, který mohl jíst pořád až se z toho pak poblindil - prostě příkrm jeli celou velkou misku a dokud mamka futrovala tak on baštil takže museli mít přesně odměřeno, kolik je únosné. No a třeba náš Pepe ten jedl a jakmile měl dost tak už ani sousto ani lok, narozdíl od jeho mladších sourozenců, ty jsou taky dobrý jedlíci. ![]() |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
14.12.2011 19:02:53
Kyti, tak to s tim buzením máme stejný...jak přes kopírák. a taky předtím spala krasně...
Já a děti, fakt pila...právěže jsem se třepala už na tu flašku, bylo to prvně, tak jsem ji nenechala extra dlouho, ale ona právě nazačátku sosá o stopéro a pak už jen tak dudá a uspává se. takže měla prso, flašku a prso... ![]() Sareno ahoj, jak se vám daří? Doufám, že to s malou dobře dopadlo a jste zdraví ![]() |
| Kithiczka | 114508 |
|
|
14.12.2011 18:27:13
Ahoj holky,
tak dnes jsme byli na očkování. Dostal dvě včeličky a ted je pěkně protivný. Ale byli jsme vážit ve svých necelých 3 měsících má 5.8 kg a 59 cm. TO je slušné, že?? no holt stále bumbá jako o život.. V noci se opět vzbudil v 11, v 1, ve 4 a v sedm. Hrůza! Holt se asi fakt už nevyspím..ale to nevadí, hlavně at je spokojený. Nechápu, že předtím spal tak ukázkově a ted se pořád budí. Doufám, že je v pořádku.. přeji hezký večer kyti |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.