| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 7860  [Dalších 7700 >>]
Maesta a zlatíčka 15791
15.12.2011 23:13:18
R+3 - to snad není ani možný, to jste šikulky - valím oči!!!!

Dárky mám taky všechny přes internet, zatím Ok - ještě něco má dorazit, tak trnu, aby bylo vše Ok. jeden dárek - svetr pro neteř jsem chtěla bílý na vystupování a došel žlutý!!!!!!ale prý mi to po vánocích klidně vymnění...

Kyti - tak to teda máš vesele - to kojení by ani tak nevadilo, jako to převlékání, hodně odpočívej přes den - zároveň s malým, ať to vydržíš - máš jen 1 dítě, tak si dopřej tento luxus a na všechno a všechny kašli...

Myško - hm, asi to malá potřebuje- ten dokrm a Ty si odpočineš a bude zase víc MM.

Luci - to teda taky nechápu s vaším spánkem - půjdu do učení!A´t vám to vydrží a s železem také a je to jen a jen lepší.

Já a děti - máš prevdu - teď už to není tak přísné s kojením, ale je tam taky trochu komerce na UM, ale důležitá je spokojená a pohodová matka, ovšem MM víme, že je to nejlepší, co těm naším pokladům můžem dát...

Zozinko - tak jak dopadlo vaše dívání?

Já dnes malou okoupala po 10 dopoledne, abych toho věčer neměla tolik - navíc je doma i větší teplo, no a ona chudinka spala a spala, tak uvidíme jaké to bude teď přes noc.
Maesta a zlatíčka 15791
15.12.2011 22:58:39
Ahojky všem, snad dočtu - jen vidím Kristýnku - tak moc zdravím! Kristýnko opatruj se - odkojila jsem 2 těhotenství(úspěšná) - ono někdy jsou ty prsa strašlivě přecitlivělá a nebo je abnormální únava - to pak kojit nejde, jinak kojení mimčům v břísku nevadí,nemusíš kojit plně, ale třeba jen když to bude malá vyžadovat - nějaké stresové situace, večer ....uvidíš. Po 12. týdnu bude zase lépe, půjdeš na NT +?
MyškaLL 72634
15.12.2011 22:15:06
tyyy jo, malá je pěkná hysterka...usnula před chvílí, ale pěkně si zahysterčila....Jo, není každej den posvícení....Aspoň vím, že navečer už ji nedám spát a rovnou raději okoupu a dám spát uplně :-) Jestli mi rozumíte ~t~
MyškaLL 72634
15.12.2011 20:55:49
Ja a deti, po nakojeni mi vytahla jeste stovku!!! Prvne dostala 60 a po druhe sto, s tim ze kdyz to nevypije aspon budu vedet kolik priste udelat. Ale ona to vypila. Vic uz delat nebudu, ke konci uz to tak trochu vazlo, takze si myslim ze to je akorat. A fakt pak hezky spala skoro 5 hodin. To je uspech oproti tem dvema hodinam predtim :-) uvidim jak bude spat dnes. Spala totiz tri hodiny v kocarku venku pres poledne, pak od pul sedme do osmi, pak jsem ji ale vzbudila na koupani, abychom neplavali moc pozde a ted kojim. Mela by usnout kolem devate. Normalne mi totiz v podvecer uz nespi. Necham se prekvapit... A prikrmuju fakt jen jednou, kolem pulnoci. Vic zatim prikrmovat nechci :-)

Kristy, to se ti nedivim... Kdyz si vzpomenu na tehotensky stavy, kdy mi ze zacatku bylo celodenne soufl... A kdyz kojis mas velkou potrebu se najist a napit (ja teda mam hlad skoro furt a jak zacnu kojit musim okamzite neco vypit) a jak ti to chybi, kor kdyz jsi tehotna, tak to musi byt hnus. Ja si pak musela dost hlidat, aby me neprepadl pocit hladu, jinak mi bylo dost zle. Tak drzim palecky, at to nejak zvladnes :-)
Ja-a-deti 84136
15.12.2011 18:57:46
Mysko,ja kdyz rodila poprve,tak byl pomalu zlocin dat diteti UM~;). Fakt nam vsem vyplachli mozky a ja kojila jako blazen klidne po hodine. Dneska bych se na to vykaslala a klidne bych prikrmila.Mam kamosku a ta se poctive snazila kojit,ale proste mleko neteklo a kupovala UM. Rikala,ze z toho mela vycitky,ptz tenkrat vsechny kolem kojily jako o zivot a pripadala si trapne. Dneska uz se to zase tolik neresi. Na sunaru v minulosti vyrostli dve generace,tak mala to taky prezije~;) I dr mi rikala,ze si s tim nemam lamat hlavu. Jestli ti mala po nakojeni vypije jeste 60ml,tak bud spatne saje, nebo mas opravdu min mleka a ma hlad~d~ Rozhodne ti nikdo nemuze nadavat.
Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 65198
15.12.2011 17:51:41
Ahoj holky~3~

Jejda, Myško, proč by Ti měla doktorka nadávat, že přikrmuješ? To je snad Tvoje věc. Spousta maminek nekojí vůbec.

Jinak co jsem opět těhotná, tak mi kojení začalo strašně vadit, je mi nepříjemné a bolí, bývá mi špatně. Tak se snažím Rozárku pomalu odstavovat, nechci to ale brát jako nějakou tragédii, prostě to tak je.

Jak si užíváte předvánoční čas? Ty Vánoce jsou čím dál dřív, co?:-) Já jsem dneska doobjednala poslední dárky, mám skoro všechno z internetu kromě bot pro mamku a ručníku pro bráchu, protože s Celestýnou se nedají dárky nakupovat. Mě by zajímalo, jak to mamka dělala, když jsem byla malá:-)
R+3 44628
15.12.2011 16:14:07
Ahoj:-)

Právě jsme se vrátili z procházky a Alex ještě spí na zahradě v kočárku, tak mám chvíli.. Vůbec mi nepřipadá, že by měly být Vánoce, je tam takový chladnější podzim. Mohl by napadnout sníh alespoň příští týden.

Jinak my jsme byli taky na 3měsíční prohlídce a dostali první Hexu. Naštěstí úplně bez reakce. A Alex váží 7,5 kg a měří 64 cm. Doktorka ho nazvala malým Budhou~t~~t~~t~.
MyškaLL 72634
15.12.2011 13:14:50
Kyti, to je pane cvalíček :-) Ne, já to beru podle Kačenky :-) Jsem zvědavá kolik bude mít až půjdeme znovu k dr. Doufám, že mi nevynadá, že jsem začla přikrmovat. Ale já taky potřebuju spánek. Včera jsem vyla už strašně protivná. Ještěže dnes v noci jsem si mohla konečně trochu odpočinout.
Ale Kačenka je neuvěřitelná :-) Včera jsme byli na vánočním koncertě. Můj tata je učitel na lidušce, tak jsme ho šli podpořit. No a přestože jsem tam chtěla být jen chvíli, vydrželi jsme tam celý koncert :-) Co my, ale Kačenka :-) Byla obdivována tatovými kolegyněmi :-) Manžel dostal za úkol fotit, prootože jim vyplivnul školní foťák...Tak se jim i hodilo, že jsme přijeli. No a Kačenka si jednou dvakrát trochu zakníkala, ale jak jsem stoupla a houpala tak dobrý :-) Byla prostě mooooc šikovná :-)
Kithiczka 114508
15.12.2011 11:48:18
ta jedna zpráva ( ta první) je omylem - byla tam chyba v čísle kg ~2~díky :-)~2~~2~~f~~f~~f~~f~~f~~f~~f~
Kithiczka 114508
15.12.2011 11:47:06
Ahooj holky,
s tím spaním jste mě uklidnily děkuji :-)
Ríša se ted opravdu budí v noci po dvou-třech hodinách ( což jsem fakt dva měsíce neznala). Dnes to bylo opět 10,12,3,6,7,9 Navíc když kojím tak se mi probere - mívá ty refluxy a pak ho musím znovu uspávat, takové to usnutí u prsu už taky není tak časté.
ALe nožičku po očkování natelou nemá a teplotu zvýšenou měl jen včera. Dnes už ok a ještě se mi k ránu náááádherně pokakal :-) a hází na mě úsměvy jedna radost. ted si hraje s hrazdičkou. Doktorka říkala, že málo zvedá hlavu - ale mě to nepřijde. Je fakt, že u ní se zrovna nepředvedl, ael doma to umí líp. Nicméně pohrozila rehabilitací tak holt budeme cvičit ještě víc.
Sareno! to jsem ráda že ses ozvala! už víte výsledky??? nebo ještě brzy??? Jo a psala jsme že máme ve třech měsících ( necelých) 5.8kg a 59 cm? hlavička 41cm.
kyti
kyti
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 7860  [Dalších 7700 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.