| R+3 | 44628 |
|
|
13.12.2011 10:31:00
Hezké úterý
![]() My jsme byli už po ránu s Vikim na foniatrii, poslali nás ze školky kvůli loga. Bude muset asi jít vytáhnout nosní mandle. Ach jo :-( Jinak Alex taky chraptí a chrochtá už od narození, byla jsem s ním kvůli toho i na ORL a výsledek je ten, že některá miminka mají nějak nenapojené ty chrupavky v nosíku, či co. Prý se to do roka spraví. Ale někdy jsou ty zvuky šílené, hlavně nád ránem.. |
| monika+09/11+04/98 | 114095 |
|
|
13.12.2011 10:29:29
Hm na tři dny pytlík, my ten extra nutrilon máme na cca 20 dnů. Ale píšou tam , že nesmí být v lednici
, tak nevím. Myško nás ten nutradefence hoooodně ucpával, malej po něm nekakal, být tebou, koupím si malej nutrilon. Ten nutradefence je stejně velké balení, to než spotřebuješ Jinak tady nejni mlha, svítí tu krásně sluníčko![]() |
| Handy | 38798 |
|
|
13.12.2011 10:27:52
Jj, Luciím a Lucinkám všechno nejlepší k dnešnímu svátku!!!
![]() Hele Myško, asi takhle - za zkoušku se Sunarem nic nedáš, každopádně, když dáš flašku před spaním - tzn. tak někdy v sedm - osm podle toho kdy ukládáš, tak ti malá vydrží spát třeba do jedné, ale pak se stejně bude budit častěji. Ale třeba překvapí. ![]() Já to řešila tím, že jsem pak lahev dávala až o půlnoci, když jsem šla spát a většinou to stačilo na to, že cca do pěti vydrželi spát v kuse (ale taky záleželo na různých konstalacích). Neměla jsem nespavé děti, ale je fakt, že Kájík se od těch třech měsíců budil i po hodině. Postupem času se to srovnalo a spát začal celou noc až když byl v pokojíku, tj. od osmi měsíců - ještě asi měsíc jsem chodila jednou v noci kojit (ale postupně to bylo míň a míň) no a pak už to bylo OK. A jakmile se v devíti měsících odstavil, tak už spal úplně slastně. Takže asi tak. ![]() ![]() |
| nellys + 3 | 84720 |
|
|
13.12.2011 10:12:21
dobré dopoledne,
moni, pokud to máš dobře uzavřené, tak se tomu nic nestane, já takhle mívala v kuchyni i bebu pro marečka a ta měla větší balení, nebo pak až bude mít menší odběr tak třeba fakt do lednice jak píše handy. ale my máme ten pytlík na 3 dny, takže za tu dobu se tomu fakt nemůže nic stát. zozi, recept hodím když tak večer, teď není moc času. jo a mlha tady není, krásně svítí sluníčko |
| MyškaLL | 72634 |
|
|
13.12.2011 9:28:20
Zozi, jak u tak malyho prcka poznas, ze chrapti???
|
| MyškaLL | 72634 |
|
|
13.12.2011 9:24:14
Dneska bychom meli jet do Olmika do Globusu, tak koupim Kacce Sunar. At mam doma nachystano. Bavila jsem se s tetou a uz kdyz tu byli tak ksem si stezovala, ze se Kacka tolik budi. A to uz je dva tydny zpet. I pres den si uz da casteji. Nastesti ji to uz tak dlouho netrva. Ale fakt mi vcera behem dvou hodin jedla trikrat!!! Grrr nemam rada spurtiky!!! Doufam, ze se to uz upravi a hlavne snad ji mlicko bude jeste stacit. Ten Sunar mi poradila kamoska nutri defense, ze je sice drazsi, ale hodne podobny MM. Ze kdyz byla kupovat malymu zkraje- nemela svoje mliko, tak ji magistra v lekarne porovnala vsechny pocatecni UM a divali se na slozeni a tohle je pry slozenim nej
Tak koupim to extra, protoze pokud ho otebru, tak bude jen na papani pred spanim. Slibuju si od toho, ze se mi vzbudi zas pak treba jednou za noc, jako driv. No chce to zkusit. Muze to pomoct a taky nemusi...Dneska jsem si ji nechala v posteli a na kojeni v leze ji doslova znasilnila, chtela jsem se aspon trochu vyspat. Docela se to povedlo, akorat me v pul devate vzbudila mama telefonem, protoze si myslela ze uz budu vzhuru. Jenze to jsme zrovna obe sladce oddychovaly. Jenze se mi vzbudila i Kacka jak jsem zacla mluvit a uz to bylo cely v haji. No a kdyz nad tim tak premyslim tak nic zavratne dulezityho mi nechtela ![]() taky ke u vas tak strasne hnusne? Tady je mlha jak mliko!!! Lucinky, vse nej k svatku, at nam prcci hezky bastej, rostou a jsou zdravi ![]() |
| Zozinka | 66370 |
|
|
13.12.2011 9:16:37
Dobré ránko..přeji krásný den
My dnes vstávali v 6h,Michalka šla po měsíci do školky a těšila se,ráno odcházela v pohodě,tak snad dobrý...a Víteček ten byl ještě unavený,tak spinká v kočárku už skoro hodinku.... Nellys,za receptík bych byla ráda..jak dlouho vydrží ty bílky v lednici aby jim nic nebylo???? ![]() Efko,na záda je opravdu výborná ta mastička Traumaplant,můžou těhule i kojící..chytla mě záda asi před 14dny a zase mi to pomohlo,nemusela jsem na obstřiky,jinak jsem tam totiž vždycky skončila...mazat můžeš několikrát denně...já na tu mast nedám dopustit,když mě chytla záda 3 týdny před porodem tak mě fakt zachránila....trpím na to hodně....ať je brzo líp... Myško,koukala jsem jaká jsi pilná šikulka s cukrovím ![]() ..my máme 3 druhy a ještě udělám 2 a končím letos...tentokrát se zapojil i Martin a slepoval marmeládou linecké a banánky..my to včera ozdobily s Míšou...u nás má Míša ještě trochu rýmu,ale to už neřeším,už je to týden a na ústupu...Víteček od pátku pořád chraptí..jinak mi přijde v pořádku,trošku občas zakašle,ale málo,tak stále váhám jestli se vydat k dr.nebo ještě čekat...uvidím až se vzbudí a během dneška,kdyžtak bych třeba zavolala co s tím...Miochalka chraptěla každou chvíli,ale ta to měla vykřičené jak plakala a on tolik nepláče... |
| Handy | 38798 |
|
|
13.12.2011 8:46:25
Moni, já měla mlíko zabalené v lednici - zvlášť když pak měli kluci už malou spotřebu a měli třeba jen jednu dávku denně, tak aby se nekazilo. Bylo to samozřejmně to mlíko pro starší, takže trochu jiné složení, ale stejně. Prostě myslím, že tím rozhodně nic nezkazíš, když ho tam budeš mít a odebírat.
|
| monika+09/11+04/98 | 114095 |
|
|
13.12.2011 4:47:14
Nelys díky, taky ho mám v kuchyni, koupíme teda dneska zase nutrilon, protože po tom hami blije jak šakal, ale asi fakt nespal kvůli úplňku, uvidím zítra, protože dneska spal od půl sedmé do půl čtvrté jako předtím... My včera pekly linecké a rohlíčky, dneka máme skořicové a kokosové, zítra pařížské rohlíčky a z pečeného budu mít vše. Tak ale umírám na bolesti zad, děs. Mám problémy s páteří a pečení v kombinaci s nošením
![]() ![]() Já se Nelyys právě bojím, jestli se to mlíko nezkazí, tam píšou v suchu a chladu a v kuchyni máme cca18 stupnů... |
| nellys + 3 | 84720 |
|
|
12.12.2011 21:21:05
Moni, my krmíme sunarem, a mám ho normálně v kuchyni na lince, ale není v pixle, ale v pytlíku.
jinak z bílků děláme bílkový chlebíček, to teda není cukrový,ale buchta, ale moc dobrá, kdybyste chtěli, napíšu vám recept. tak jsem dnes udělala těsto na lineck, zítra ho upečem a udělám ještě těsto na van. rohlíčky. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.